Friday, December 30, 2011

hye u!!!

Posted by mrs yaya at Friday, December 30, 2011 0 comments

hai hai hai everyone!!! i'm back...mesti koorang rindu aku kan..kan2...

Rasa macam semakin kurang ajar sebab sukati je nak update ke tak nak,siap tak kisah pun kalau tak ada laptop sebab rasa diri aku bebas gila.. hehe!

So kat situ dah boleh nampak dah jiwa aku tertekan..huhu! Lepas tu setiap kali keluar aku nak kena amik gambar, aku ni jenis yang memang tak suka amik gambar walaupun tiap kali keluar aku memang la comel (eh?)

ha okey..tak payah nak cerita mende yang bukan-bukan kali ini..lama kan aku diam kat blog ini...sebenarnya aku tengah munasabahkan diri..hahah!!! ok..fine.sejak-sejak sudah bercerai ini..aku takde masa ok..yelah..kene naik turun mahkamah lah...tuntut hak penjagaan anak lah..wahhah!!!so paham-paham aje lah..masa orang bercerai ini...

untuk pengetahuan..aku sebenarnya tak tahu nak cerita apa..wah! macamlah koorang nak sangat baca..

nak cerita pasal apa erk??next time lah aku cerita...banyak kerja sekarang ini...hahah!!!

cop2..agak2 dah berapa bulan aku tak update erk???koorang tolong pikirkan untuk aku yaa..

Friday, December 30, 2011

hye u!!!


hai hai hai everyone!!! i'm back...mesti koorang rindu aku kan..kan2...

Rasa macam semakin kurang ajar sebab sukati je nak update ke tak nak,siap tak kisah pun kalau tak ada laptop sebab rasa diri aku bebas gila.. hehe!

So kat situ dah boleh nampak dah jiwa aku tertekan..huhu! Lepas tu setiap kali keluar aku nak kena amik gambar, aku ni jenis yang memang tak suka amik gambar walaupun tiap kali keluar aku memang la comel (eh?)

ha okey..tak payah nak cerita mende yang bukan-bukan kali ini..lama kan aku diam kat blog ini...sebenarnya aku tengah munasabahkan diri..hahah!!! ok..fine.sejak-sejak sudah bercerai ini..aku takde masa ok..yelah..kene naik turun mahkamah lah...tuntut hak penjagaan anak lah..wahhah!!!so paham-paham aje lah..masa orang bercerai ini...

untuk pengetahuan..aku sebenarnya tak tahu nak cerita apa..wah! macamlah koorang nak sangat baca..

nak cerita pasal apa erk??next time lah aku cerita...banyak kerja sekarang ini...hahah!!!

cop2..agak2 dah berapa bulan aku tak update erk???koorang tolong pikirkan untuk aku yaa..