Friday, January 21, 2011

Kebodohan Tidak Tekawal :P

Posted by mrs yaya at Friday, January 21, 2011 0 comments
meh cni aii nak cite kit....

hari ini kan hari membanjiri jiwaku...huhu~~ tak selalu okey....aku kan selalu paling2 marah pun jegil2 mata bajet mata boleh besar lagi , buat malu je kann...tapi mulut senyum...orang akan pelik la yana ni marah ke tak marah..macam itu ye...tapi itu duluuuuuuu....huhuhu! sekarang ni aku memang tak tau mana datang badi berangin satu badan ni..

cakap salah sikit je aku dah hangin...hangin je tau...tapi belum marah lagi..paling2 kuat pun aku akan bebel sorang sorang la..tak ada la aku nak pegi maki orang pun...tapi dalam hati best jugak kalau orang yang nak maki tu dengar kan..huhu! najis gila perangai camtu...

aku ni memang kalau marah macam mana pun aku tak tunjuk, aku akan diam..begitu comel nye aku..sempat lagi di situuu..huhu! tapi bila tak boleh tahan sangat macam sekarang...marah orang tak tentu pasal...yang tak bersalah pun aku rase nak marah...kalu boleh makan..aku makan je semua orang....

Wednesday, January 12, 2011

terakhir...

Posted by mrs yaya at Wednesday, January 12, 2011 0 comments
adakah ini terakhir dari aku????

Tuesday, January 11, 2011

pasrah ker???

Posted by mrs yaya at Tuesday, January 11, 2011 0 comments
Ingin ku sendiri...Meniti hari...Kala sunyi...Yang melanda sepi...Alam bisu...Bagaikan mengerti...Berakhirnya sebuah memori...cewah2...era fazira plak kali ini...huhu!

ekceli,aku tengah sedih..amboi,,sedih bebenor ye..saje la tu nak dapat perhatian kat sini...peace...
ok2,siyez..aku ada la kecewa dengan sorang mamat nih...entah la korang..macam da laen skarang..macam da tak kisah kan aku sekarang...ambik berat??tak tahu la kan..tapi aku tak rase pun dia ambik berat tentang aku...aku sedar aku sape...takde apa-apa sekarang...aku cume perlukan dia sekarang..perlukan perhatian dari dia...tapikan,dia macam tak kisah..bile aku diam..dia pun turut ikut jejak aku...cis tol..huhU!! mungkin aku da tak diperlukan sekarang..yela..apa yang aku kate tadi..aku ini takde pape...da la tak pandai..tak cantek..hidung kembang pula tu..mata??jangan nakcerita la..lebam..baru lepas kene penumbuk..sekarang dia still senyap tanpa kol and sms aku...mungkin aku kene bawa diri kot...ye betol tu cik diana..kamo perlu bawa diri kamo jauh dari dia...

ok la..nak sambung nyanyi...

Kini aku... Pasrah...Dengan segalanya...Kepedihan itu...Masih terasa... lalala~~~~~

P.E.N.D.A.M

Posted by mrs yaya at Tuesday, January 11, 2011 0 comments
saje gedixs2 nak bagitahu....
sakitnya kalu tengah pendam ape yang kite inginkan dari seseorang...
kecewa la tuh sebab tak dapat..memang pun...(jawap untuk dirisendiri???)huhuhu!
tak suke tak suke...mud : hentak kaki dengan muke yang comey...

tari nafasssss...hembusssss...tarik lagi.....hembusssssss....krookkk!!!

Monday, January 10, 2011

Happy La Erkkk...hahahah!

Posted by mrs yaya at Monday, January 10, 2011 0 comments
Petang korang...eh tau tak tau tak??? (sangat kepochi kann...haha!)Rasa happy gila, bukan happy sebab pregnant (coiiii) hahaha! happy sebab ada orang tu dia dah gemok...

Aku ni memang pengkeji sikit, suka gelakkan pjal bila dia dah berat, weeeeeeee!! Cer teka berapa berat dia?? aku pun tak tau...kekeke! Ok la tak aci la berat seorang diri di sana, ekceli aku pun dah naik sikit (tapi tak nak mengaku sebab malu), naik tang pipi, oh lemak jahat, suka naik kat pipi, naik la kat telinga ke, kat kuku ke, suke sukati je nak nak kat part2 yang terbuka itu....sungguh tak memahami... (tibe2)

oleh yang demikian rupa, baju2 semua dah tak berapa nak muat, bukan tak muat, tapi macam seksi je, lepas tu penat la nak tahan napas je tiap kali nak amik gambar..kannnn.....

aku pelik la, orang main sukan, lengan memang cepat besar ke ha????? tak patut...hahaha! takpe, kasik up up sikit badan tu...hhahahaah!

jangan pisahkan...

Posted by mrs yaya at Monday, January 10, 2011 0 comments
jangan pisahkan...aku dan dia~~~
tuhan tolong la...... ~~~~~

cewah2..enrty macam nak bagitahu kisah sedih jer... nih nak bagitahu..
dengar2 aleesya dah tak hisap puting...wahah!!! ibu ade letak ubat deman kat puting dia...
bila ibu tunjuk puting,dengan gaya2 dia cakap takmo...
kecian aje dengar..aleesya dengan pusing tak boleh dipisahkan...
sebab ape aku kate macam tu...hahahah!!!
tiap kali nak tidor,mulut dia still bergerak..ibaratkan tengah hisap puting..
oh!kejamnye aku dilakukan sebegitu..bisik hati kecil aleesya...
wahahh!!! tapikan aku selalu jugak dengar orang tua-tua dulu kate...
kalau hisap puting..gigi jadi jongang..yeker???
aku tengok anak-anak orang putih,takde pun yang jonggang...
takpe aleesya..akan kakLong sentiase bersamamu..kakLong tahu hatimu tengah bersedih...
jangan risau...banyak lagi barang yang akan menemanimu..baeknyer hati kakLong mu ini...
zzzzzzzzzzz....the end

Kenangan manis kau dan aku..Takkan terhapus..Duri ranjau dalam bercinta..Lumrah dunia...

Sunday, January 9, 2011

Comel Macam KakLong Dia

Posted by mrs yaya at Sunday, January 09, 2011 0 comments
Ok jangan pengsan lagi, sila terima je apa aku nak cakapkan ni, aleesya kan dia memang comel, sebab apa???

1. Masa ibu aku mengandung, dia memang suka tengok muka aku
2. Sebab memang ibu aku tu admire aku sangat2...hahaha!
3. Dia suka baca blog aku, tapi senyap2, kira macam silent reader la..gelis!
4. Sebab dia suke semua masakan yang aku masak time dai mengandung...cop!adekaitankertak??


aleesya sekarang ni memang super comel seperti kakLong nye...oh jangan pengsan lagi...sikit lagi habis..hehe! pastu boleh pengsan :P


dan lagi...


ok la..cukup..nanti tak pasal-pasal koorang muntah..huhhu!!!

ok,fine..aku sebenarnya saje jer nak tayang muke aku..rasa dah lame sangat tak tayang..kan2..aku tahu koorang rindu muke aku yang ciut miut nih...masih solo tau..de sape2 berkenan??cepat2 isi borang..hahah!!! gataiiii...

Tuesday, January 4, 2011

Kerisauan Melanda Jiwa

Posted by mrs yaya at Tuesday, January 04, 2011 0 comments
semua ni salah Kak Ros (sukati je nak salahkan orang), semalam masa borak2 dengan member kat mcd, ade member cakap sesuatu yang merunsingkan jiwa aku, sumpah runsing ok, sekarang ni pun dah agak2 dalam dilema kan, tsk tsk tsk!

Aku tak tau ni fakta atau tak, tapi aku rasa benda ni betul sebab bukti ada di mana2(suspen tak suspen tak? haha!) apakah fakta yang membuatkan diri ini gelisah???? terus terbayang2 muka skandel2 aku? kalau betul benda tu jadi kat semua orang dalam dunia ni (cover line cakap semua orang dalam dunia)....ok la fine fine...kalau la benda tu jadi kat aku, skandel2 aku dapat terima aku lagi tak?? :P (eh,ko de skandel ke mss yaya???perasan ade laki nk kat ko..hahah!)

faktanya??????????

HIDUNG AKAN SEMAKIN KEMBANG APABILA UMUR KITA MENINGKAT!!!!


(cover hidong..hahah!!)

OH MY GOD!


tak dapat terima kenyataan langsung ok! kalau sekarang ni dah kembang???
nanti dah tua sikit nak kembang camne lagi????? terus down.....huhu!

*dokter plastik surgery, u senang tak??? kita bincang2 sikit...heeeeeeee!*

kenapa la hidung yang makin kembang??? kenapa tak mata????? mencik.....

Friday, January 21, 2011

Kebodohan Tidak Tekawal :P

meh cni aii nak cite kit....

hari ini kan hari membanjiri jiwaku...huhu~~ tak selalu okey....aku kan selalu paling2 marah pun jegil2 mata bajet mata boleh besar lagi , buat malu je kann...tapi mulut senyum...orang akan pelik la yana ni marah ke tak marah..macam itu ye...tapi itu duluuuuuuu....huhuhu! sekarang ni aku memang tak tau mana datang badi berangin satu badan ni..

cakap salah sikit je aku dah hangin...hangin je tau...tapi belum marah lagi..paling2 kuat pun aku akan bebel sorang sorang la..tak ada la aku nak pegi maki orang pun...tapi dalam hati best jugak kalau orang yang nak maki tu dengar kan..huhu! najis gila perangai camtu...

aku ni memang kalau marah macam mana pun aku tak tunjuk, aku akan diam..begitu comel nye aku..sempat lagi di situuu..huhu! tapi bila tak boleh tahan sangat macam sekarang...marah orang tak tentu pasal...yang tak bersalah pun aku rase nak marah...kalu boleh makan..aku makan je semua orang....

Wednesday, January 12, 2011

terakhir...

adakah ini terakhir dari aku????

Tuesday, January 11, 2011

pasrah ker???

Ingin ku sendiri...Meniti hari...Kala sunyi...Yang melanda sepi...Alam bisu...Bagaikan mengerti...Berakhirnya sebuah memori...cewah2...era fazira plak kali ini...huhu!

ekceli,aku tengah sedih..amboi,,sedih bebenor ye..saje la tu nak dapat perhatian kat sini...peace...
ok2,siyez..aku ada la kecewa dengan sorang mamat nih...entah la korang..macam da laen skarang..macam da tak kisah kan aku sekarang...ambik berat??tak tahu la kan..tapi aku tak rase pun dia ambik berat tentang aku...aku sedar aku sape...takde apa-apa sekarang...aku cume perlukan dia sekarang..perlukan perhatian dari dia...tapikan,dia macam tak kisah..bile aku diam..dia pun turut ikut jejak aku...cis tol..huhU!! mungkin aku da tak diperlukan sekarang..yela..apa yang aku kate tadi..aku ini takde pape...da la tak pandai..tak cantek..hidung kembang pula tu..mata??jangan nakcerita la..lebam..baru lepas kene penumbuk..sekarang dia still senyap tanpa kol and sms aku...mungkin aku kene bawa diri kot...ye betol tu cik diana..kamo perlu bawa diri kamo jauh dari dia...

ok la..nak sambung nyanyi...

Kini aku... Pasrah...Dengan segalanya...Kepedihan itu...Masih terasa... lalala~~~~~

P.E.N.D.A.M

saje gedixs2 nak bagitahu....
sakitnya kalu tengah pendam ape yang kite inginkan dari seseorang...
kecewa la tuh sebab tak dapat..memang pun...(jawap untuk dirisendiri???)huhuhu!
tak suke tak suke...mud : hentak kaki dengan muke yang comey...

tari nafasssss...hembusssss...tarik lagi.....hembusssssss....krookkk!!!

Monday, January 10, 2011

Happy La Erkkk...hahahah!

Petang korang...eh tau tak tau tak??? (sangat kepochi kann...haha!)Rasa happy gila, bukan happy sebab pregnant (coiiii) hahaha! happy sebab ada orang tu dia dah gemok...

Aku ni memang pengkeji sikit, suka gelakkan pjal bila dia dah berat, weeeeeeee!! Cer teka berapa berat dia?? aku pun tak tau...kekeke! Ok la tak aci la berat seorang diri di sana, ekceli aku pun dah naik sikit (tapi tak nak mengaku sebab malu), naik tang pipi, oh lemak jahat, suka naik kat pipi, naik la kat telinga ke, kat kuku ke, suke sukati je nak nak kat part2 yang terbuka itu....sungguh tak memahami... (tibe2)

oleh yang demikian rupa, baju2 semua dah tak berapa nak muat, bukan tak muat, tapi macam seksi je, lepas tu penat la nak tahan napas je tiap kali nak amik gambar..kannnn.....

aku pelik la, orang main sukan, lengan memang cepat besar ke ha????? tak patut...hahaha! takpe, kasik up up sikit badan tu...hhahahaah!

jangan pisahkan...

jangan pisahkan...aku dan dia~~~
tuhan tolong la...... ~~~~~

cewah2..enrty macam nak bagitahu kisah sedih jer... nih nak bagitahu..
dengar2 aleesya dah tak hisap puting...wahah!!! ibu ade letak ubat deman kat puting dia...
bila ibu tunjuk puting,dengan gaya2 dia cakap takmo...
kecian aje dengar..aleesya dengan pusing tak boleh dipisahkan...
sebab ape aku kate macam tu...hahahah!!!
tiap kali nak tidor,mulut dia still bergerak..ibaratkan tengah hisap puting..
oh!kejamnye aku dilakukan sebegitu..bisik hati kecil aleesya...
wahahh!!! tapikan aku selalu jugak dengar orang tua-tua dulu kate...
kalau hisap puting..gigi jadi jongang..yeker???
aku tengok anak-anak orang putih,takde pun yang jonggang...
takpe aleesya..akan kakLong sentiase bersamamu..kakLong tahu hatimu tengah bersedih...
jangan risau...banyak lagi barang yang akan menemanimu..baeknyer hati kakLong mu ini...
zzzzzzzzzzz....the end

Kenangan manis kau dan aku..Takkan terhapus..Duri ranjau dalam bercinta..Lumrah dunia...

Sunday, January 9, 2011

Comel Macam KakLong Dia

Ok jangan pengsan lagi, sila terima je apa aku nak cakapkan ni, aleesya kan dia memang comel, sebab apa???

1. Masa ibu aku mengandung, dia memang suka tengok muka aku
2. Sebab memang ibu aku tu admire aku sangat2...hahaha!
3. Dia suka baca blog aku, tapi senyap2, kira macam silent reader la..gelis!
4. Sebab dia suke semua masakan yang aku masak time dai mengandung...cop!adekaitankertak??


aleesya sekarang ni memang super comel seperti kakLong nye...oh jangan pengsan lagi...sikit lagi habis..hehe! pastu boleh pengsan :P


dan lagi...


ok la..cukup..nanti tak pasal-pasal koorang muntah..huhhu!!!

ok,fine..aku sebenarnya saje jer nak tayang muke aku..rasa dah lame sangat tak tayang..kan2..aku tahu koorang rindu muke aku yang ciut miut nih...masih solo tau..de sape2 berkenan??cepat2 isi borang..hahah!!! gataiiii...

Tuesday, January 4, 2011

Kerisauan Melanda Jiwa

semua ni salah Kak Ros (sukati je nak salahkan orang), semalam masa borak2 dengan member kat mcd, ade member cakap sesuatu yang merunsingkan jiwa aku, sumpah runsing ok, sekarang ni pun dah agak2 dalam dilema kan, tsk tsk tsk!

Aku tak tau ni fakta atau tak, tapi aku rasa benda ni betul sebab bukti ada di mana2(suspen tak suspen tak? haha!) apakah fakta yang membuatkan diri ini gelisah???? terus terbayang2 muka skandel2 aku? kalau betul benda tu jadi kat semua orang dalam dunia ni (cover line cakap semua orang dalam dunia)....ok la fine fine...kalau la benda tu jadi kat aku, skandel2 aku dapat terima aku lagi tak?? :P (eh,ko de skandel ke mss yaya???perasan ade laki nk kat ko..hahah!)

faktanya??????????

HIDUNG AKAN SEMAKIN KEMBANG APABILA UMUR KITA MENINGKAT!!!!


(cover hidong..hahah!!)

OH MY GOD!


tak dapat terima kenyataan langsung ok! kalau sekarang ni dah kembang???
nanti dah tua sikit nak kembang camne lagi????? terus down.....huhu!

*dokter plastik surgery, u senang tak??? kita bincang2 sikit...heeeeeeee!*

kenapa la hidung yang makin kembang??? kenapa tak mata????? mencik.....