Sunday, May 15, 2011

dia nih!!!

Posted by mrs yaya at Sunday, May 15, 2011 0 comments

aku rindu sangat2 kat budak nih!!!!
agak2 dia rindu aku tak???
ofcoz la kan...mesti rindu!!!hakhakahk!!

Wednesday, May 11, 2011

Kalau budak...Kalau Kau?

Posted by mrs yaya at Wednesday, May 11, 2011 0 comments
kita selalu marah budak2 kan.....buat tu tak boleh buat ni tak boleh....
biasa la tu...

contoh la...kalau budak tu sepahkan barang...kau boleh marah...
tapi kalau kau yang sepahkan??????????

kalau budak makan terabur..kau boleh marah...
kalau kau makan terabur???? *mulut bocor kot..hehe!*

kalau budak kencing berdiri..kau boleh marah..
tapi kalau kau sendiri kencing berdiri???? siapa tahu??? hahahaha!

kalau budak tak siapkan kerja sekolah..kau boleh marah...
tapi kalau kat tempat kerja kau pandai pulak suruh orang lain tolong buatkan....

kalau budak tu degil....kau boleh marah2...
kalau kau sendiri yang degil?? meh aku makikan....hikhik!

kalau budak bercinta masa sekolah..kau marah...
tapi kalau kau sendiri masa kecik dah gatal....keturunan la tu..kannn...hahahaha!

kalau budak tak pandai...kau marah....
tapi kalau budak tanya kau...kau pun tak tau....sapa yang bengap di sini??? :P

last la....

kalau budak main badminton macam haremm...kau boleh jerit dari tepi gelanggang...
tapi kalau kau yang main macam haremmmmm...girlfriend kau tetap kata korang main terbaik...
hahahaha! sayangggggg kataaaakannn....

Tuesday, May 10, 2011

Kegemukkan Melanda! Stress campur Memalukan!

Posted by mrs yaya at Tuesday, May 10, 2011 0 comments
benda yang merungsingkan dalam hidup ada banyak kan...salah satu yang merungsingkan diri aku adalah gemok! sangat stress okey...

fine fine! aku tau nanti korang akan kata....gila ke diana ni tang mana entah gemok...
tu saja nak orang kata dia kurus la tu...
coiii okey...huhu!!

sebenarnya korang tak paham...apa yang korang tengok dalam gambar tu..sebenarnya aku dah tahan napas baik punya...pastu aku pandai la buat gaya rambut or pakai tudung yang boleh cover pipi cute aku tu...masalahnya....

baru2 ni aku timbang dah naik !!! benci sangat la weh....serius perut aku ni dah tak sexy(macam la before ni sexy) pulak tu...huhu!!

bila aku snap2 gambar aku..terus sentap...ni yang paling latest...ko tak payah la nak terkejut kata 'tahniah na...dah berapa bulan?'

sungguh tak bermakna soalan itu....huhu!!


gemok tak rakan2????pi memaang aku tak dpat terima la pun memang pipi dah naik....lengan dah besar...

tapi aku rasa....ada orang suka gemok...ada orang suka kurus...aku sebenarnya suka yang cubby2 sikit....buncit2 sikit...baru sedap...kahkkahkah!! kalau kurus rasa apa ye dok???? kahkahkah lagi....

bye!!

Sunday, May 8, 2011

menyakitkan hati ku yang comel ini

Posted by mrs yaya at Sunday, May 08, 2011 0 comments

aku bukan tak nak update mak hencik......
aku tak larat nak update...semangat pun tak berapa nak berkobar2...
ater nyeeeee.....
kite bakoooo je blog ni.......kite bakoooo....
huhu!!

tadi aku kene tengking dengan Apiz....paksa2 aku makan...
saja nak cari gaduh dengan aku agaknya...
aku baru je nak kembiskan perot aku ini bagi slim gitu...aikk dia paksa2 makan...
ke nak bakooooo je Apiz ini??

hello??? ini Diana okey...(tiba2)
setakat tengking2, aii tak berapa nak heran walaupun orang di sekeliling aii amatlah heran kenapa orang yang comel macam aii ni kena marah...apakah???? huhu!!

tak caye punye pasal..siap 3g...aii tipu pun,tipu sunat la bro...dah la line macam sipot sedut....rasa nak je bakooo CBU!!!!!(apakah??)

okey sekarang sila meratapi wahai anggota badan..dan sila terima kenyataan tuan mu memang kuat berdisiplin berbakti dan lain-lain...fuh!! (wah!!benci2!!)

Thursday, May 5, 2011

Dah tua la sayang.....

Posted by mrs yaya at Thursday, May 05, 2011 0 comments
Sapa kata saya 23? saya dah 26 la...kadang2 happy bila orang tau umur kita berapa, rasa artisiti( hakhakhak!) ...tapi muka memang 18 (muntah), umur dah tua...ada sekali tu kan..orang tanya...along~~ SPM baru ini dapat berapa??wah!! bangga2...dipersoalkan sebegitu..hakhak!!!

p/s : jangan selalu percaya apa yang anda nampak, tapi kalau nak percaya, sokatila...bukan masalah ku...hehe!

salah ker??

Posted by mrs yaya at Thursday, May 05, 2011 0 comments
ada orang meluat aii tayang bofren kat blog..siap ber!@#$ kat chatbox lagi..tapi taknak mengaku...haha!! mulut takde insurans kot..takpe2 nanti aii ngn apiz buat insurans mulut untuk u..nak??mane la tahu..mulut u ada something yang boleh membahayakan u???wahahah!!

biarla aku nak tayang apiz pun..takkan aku nak tayang laki ko kot..takpun tunang ko ke kan...hak masing2 la nak tayang apa pun..kenape?kalu tayang bofren,nanti ada effect kat family ko ker???heheheh...

nak upload gambar banyak2 la...dia rindu kot kat kite berdua..kan apiz..

awak tak suka kite tak apa..kite tak suruh pun awak suke kite...

tapi awak,tak baik tulis bukan2 pasal orang..awak tak takut tuhan ker??

Sesuatu kata2 lancang pasti di iringi hukumannya...awak, lupa ke awak..bukan semua mende yang kite hajat akan dapat..bukan semua mende yang kite nak,akan dapat...

ok saya dah habis tayang boifren saya, awak nak tayang laki awak ke, awak nak kata awak artis ke, awak nak kata awak tu idola semua blogger ke, awak nak mengumpat dengan kawan2 awak sampai awak haus ke, saya tak kesah pun, awak buat la selagi awak bernafas, saya ok je ... tak mengganggu kehidupan saya pun .. hehe!

Wednesday, May 4, 2011

Melawan Perasaan

Posted by mrs yaya at Wednesday, May 04, 2011 0 comments
apa itu melawan perasaan? bukan kata lawan ye, bukan gemok lawannya tidak terlalu gemok atau pun sedikit chubby atau 34 28 36, bukan bukan..hehe!
melawan perasaan adalah kata dasar yang di sama ertikan dengan kata helah, iaitu tidak jujur dengan jiwa..oh apakah?
cukup cukup, jangan peningkan kepala diri sendiri..hehe!

Ni nak habaq mai sikit na, berat cheq ni dah naek, tibe2 apiz ni loqlaq nak pi makan , potonggggg sungguh, cheq tak feel la nak makan,
tapi apiz ni nak sangat p makan, layan ja.. (dulu pakwe kita orang peneng, tibe2...)

sebenarnya tak lapar sangat, bukan diet eh..pelis la..heeee! tapi apiz paksa makan makan makan, bosan betul,boleh bla dengan kenyataan itu.. :P

tapi takpe, sebab kan dia kata nak belanja makan, layankan aje, apiz sekarang ni kuat makan dowhhh, ayam aku pun dia amik, tak cukup tauuuuu...
perut i besar, kalau u amik, macam mana lengan i nak besar...cehhh....

tapi best kan tengok lelaki makan lagi banyak dari kau, sebab akan rasa normal..sebab selalunya aku yang makan lebih banyak dari dia..hahahha!
so bila dia nak amik sikit makanan aku..eh sila kan sila kan..anda membuatkan saya rasa normal sekarang..hehehe

antara ko dengan makwe/pakwe ko, sapa makan banyak??? eleh mengaku je la ko makan banyak...boleh geng dengan aku...
tak yah malu2 mengaku..kalau malu boleh email...hahahah! mencik tauuuu....

Monday, May 2, 2011

kenapa aku gedix??

Posted by mrs yaya at Monday, May 02, 2011 0 comments
Kerana aku bukan lelaki.... :P

buktinya? aku tak ada halkum, terima kasih..hehe!

mud : nak happykan diri..wahahah!!!!

Sunday, May 15, 2011

dia nih!!!


aku rindu sangat2 kat budak nih!!!!
agak2 dia rindu aku tak???
ofcoz la kan...mesti rindu!!!hakhakahk!!

Wednesday, May 11, 2011

Kalau budak...Kalau Kau?

kita selalu marah budak2 kan.....buat tu tak boleh buat ni tak boleh....
biasa la tu...

contoh la...kalau budak tu sepahkan barang...kau boleh marah...
tapi kalau kau yang sepahkan??????????

kalau budak makan terabur..kau boleh marah...
kalau kau makan terabur???? *mulut bocor kot..hehe!*

kalau budak kencing berdiri..kau boleh marah..
tapi kalau kau sendiri kencing berdiri???? siapa tahu??? hahahaha!

kalau budak tak siapkan kerja sekolah..kau boleh marah...
tapi kalau kat tempat kerja kau pandai pulak suruh orang lain tolong buatkan....

kalau budak tu degil....kau boleh marah2...
kalau kau sendiri yang degil?? meh aku makikan....hikhik!

kalau budak bercinta masa sekolah..kau marah...
tapi kalau kau sendiri masa kecik dah gatal....keturunan la tu..kannn...hahahaha!

kalau budak tak pandai...kau marah....
tapi kalau budak tanya kau...kau pun tak tau....sapa yang bengap di sini??? :P

last la....

kalau budak main badminton macam haremm...kau boleh jerit dari tepi gelanggang...
tapi kalau kau yang main macam haremmmmm...girlfriend kau tetap kata korang main terbaik...
hahahaha! sayangggggg kataaaakannn....

Tuesday, May 10, 2011

Kegemukkan Melanda! Stress campur Memalukan!

benda yang merungsingkan dalam hidup ada banyak kan...salah satu yang merungsingkan diri aku adalah gemok! sangat stress okey...

fine fine! aku tau nanti korang akan kata....gila ke diana ni tang mana entah gemok...
tu saja nak orang kata dia kurus la tu...
coiii okey...huhu!!

sebenarnya korang tak paham...apa yang korang tengok dalam gambar tu..sebenarnya aku dah tahan napas baik punya...pastu aku pandai la buat gaya rambut or pakai tudung yang boleh cover pipi cute aku tu...masalahnya....

baru2 ni aku timbang dah naik !!! benci sangat la weh....serius perut aku ni dah tak sexy(macam la before ni sexy) pulak tu...huhu!!

bila aku snap2 gambar aku..terus sentap...ni yang paling latest...ko tak payah la nak terkejut kata 'tahniah na...dah berapa bulan?'

sungguh tak bermakna soalan itu....huhu!!


gemok tak rakan2????pi memaang aku tak dpat terima la pun memang pipi dah naik....lengan dah besar...

tapi aku rasa....ada orang suka gemok...ada orang suka kurus...aku sebenarnya suka yang cubby2 sikit....buncit2 sikit...baru sedap...kahkkahkah!! kalau kurus rasa apa ye dok???? kahkahkah lagi....

bye!!

Sunday, May 8, 2011

menyakitkan hati ku yang comel ini


aku bukan tak nak update mak hencik......
aku tak larat nak update...semangat pun tak berapa nak berkobar2...
ater nyeeeee.....
kite bakoooo je blog ni.......kite bakoooo....
huhu!!

tadi aku kene tengking dengan Apiz....paksa2 aku makan...
saja nak cari gaduh dengan aku agaknya...
aku baru je nak kembiskan perot aku ini bagi slim gitu...aikk dia paksa2 makan...
ke nak bakooooo je Apiz ini??

hello??? ini Diana okey...(tiba2)
setakat tengking2, aii tak berapa nak heran walaupun orang di sekeliling aii amatlah heran kenapa orang yang comel macam aii ni kena marah...apakah???? huhu!!

tak caye punye pasal..siap 3g...aii tipu pun,tipu sunat la bro...dah la line macam sipot sedut....rasa nak je bakooo CBU!!!!!(apakah??)

okey sekarang sila meratapi wahai anggota badan..dan sila terima kenyataan tuan mu memang kuat berdisiplin berbakti dan lain-lain...fuh!! (wah!!benci2!!)

Thursday, May 5, 2011

Dah tua la sayang.....

Sapa kata saya 23? saya dah 26 la...kadang2 happy bila orang tau umur kita berapa, rasa artisiti( hakhakhak!) ...tapi muka memang 18 (muntah), umur dah tua...ada sekali tu kan..orang tanya...along~~ SPM baru ini dapat berapa??wah!! bangga2...dipersoalkan sebegitu..hakhak!!!

p/s : jangan selalu percaya apa yang anda nampak, tapi kalau nak percaya, sokatila...bukan masalah ku...hehe!

salah ker??

ada orang meluat aii tayang bofren kat blog..siap ber!@#$ kat chatbox lagi..tapi taknak mengaku...haha!! mulut takde insurans kot..takpe2 nanti aii ngn apiz buat insurans mulut untuk u..nak??mane la tahu..mulut u ada something yang boleh membahayakan u???wahahah!!

biarla aku nak tayang apiz pun..takkan aku nak tayang laki ko kot..takpun tunang ko ke kan...hak masing2 la nak tayang apa pun..kenape?kalu tayang bofren,nanti ada effect kat family ko ker???heheheh...

nak upload gambar banyak2 la...dia rindu kot kat kite berdua..kan apiz..

awak tak suka kite tak apa..kite tak suruh pun awak suke kite...

tapi awak,tak baik tulis bukan2 pasal orang..awak tak takut tuhan ker??

Sesuatu kata2 lancang pasti di iringi hukumannya...awak, lupa ke awak..bukan semua mende yang kite hajat akan dapat..bukan semua mende yang kite nak,akan dapat...

ok saya dah habis tayang boifren saya, awak nak tayang laki awak ke, awak nak kata awak artis ke, awak nak kata awak tu idola semua blogger ke, awak nak mengumpat dengan kawan2 awak sampai awak haus ke, saya tak kesah pun, awak buat la selagi awak bernafas, saya ok je ... tak mengganggu kehidupan saya pun .. hehe!

Wednesday, May 4, 2011

Melawan Perasaan

apa itu melawan perasaan? bukan kata lawan ye, bukan gemok lawannya tidak terlalu gemok atau pun sedikit chubby atau 34 28 36, bukan bukan..hehe!
melawan perasaan adalah kata dasar yang di sama ertikan dengan kata helah, iaitu tidak jujur dengan jiwa..oh apakah?
cukup cukup, jangan peningkan kepala diri sendiri..hehe!

Ni nak habaq mai sikit na, berat cheq ni dah naek, tibe2 apiz ni loqlaq nak pi makan , potonggggg sungguh, cheq tak feel la nak makan,
tapi apiz ni nak sangat p makan, layan ja.. (dulu pakwe kita orang peneng, tibe2...)

sebenarnya tak lapar sangat, bukan diet eh..pelis la..heeee! tapi apiz paksa makan makan makan, bosan betul,boleh bla dengan kenyataan itu.. :P

tapi takpe, sebab kan dia kata nak belanja makan, layankan aje, apiz sekarang ni kuat makan dowhhh, ayam aku pun dia amik, tak cukup tauuuuu...
perut i besar, kalau u amik, macam mana lengan i nak besar...cehhh....

tapi best kan tengok lelaki makan lagi banyak dari kau, sebab akan rasa normal..sebab selalunya aku yang makan lebih banyak dari dia..hahahha!
so bila dia nak amik sikit makanan aku..eh sila kan sila kan..anda membuatkan saya rasa normal sekarang..hehehe

antara ko dengan makwe/pakwe ko, sapa makan banyak??? eleh mengaku je la ko makan banyak...boleh geng dengan aku...
tak yah malu2 mengaku..kalau malu boleh email...hahahah! mencik tauuuu....

Monday, May 2, 2011

kenapa aku gedix??

Kerana aku bukan lelaki.... :P

buktinya? aku tak ada halkum, terima kasih..hehe!

mud : nak happykan diri..wahahah!!!!