Saturday, April 30, 2011

sila jangan terlalu comel

Posted by mrs yaya at Saturday, April 30, 2011 0 comments
dulu-dulu, aku suka tengok perempuan cantik, serius.....masa aku ada myspace (sekarang dah tak ada apiz suruh delete, sweet kan dia, hoh! )hahah!! tak la..aku menang dah tak layan myspace.dulu,aku kompom akan add pompuan2 cantik, walaupun tak tau betul ke tak muka dia atau apa2 je la, yang penting dia cantik, hari2 aku nak tengok gambar dorang..macam lesbian...

sampai la masuk kolej, aku suka tengok perempuan cantik, sebab kebanyakkan perempuan cantik yang aku kenal semua baik2...serius!! bila orang kata aku lesbian, aku mengaku je..hahaha! malas nak argue, padahal lesbian kalau ada boifren kan..tapi dulu2 aku ada boifren tapi ramai kawan2 laki tak tau sebab aku jenis tak dating, itu pun tak pernah bawak jumpa kawan2...tak suka dating pastu ada kawan2 sebab nanti tak tau nak cakap apa, sebab aku dengan kawan2 gedik lebih sikit..hehehe! dengan pakwe gedik lebih banyak..hahahaha! ok blah...

sekarang, bila aku tengok perempuan comel aku rasa geram...geram sebab terlalu comel...tapi cantik kat mata aku lain tau dengan cantik kat mata apiz, so bila apiz kata pompuan tu cun, pompuan tu hot, mesti aku rasa pompuan tu biasa2 je...paham2 je la mata lelaki, kannn.... :P

tapi aku tak dapat terima kecomelan minah ni..
comel kan...ala..malu2 pula..macam kaklong dia pulak...

alow2...makin comel kan..ok..kenapa budak ini comel???

sebab dia ikut muka aku (percayalah)
weeeeeeee!!

Hormat & Sabar

Posted by mrs yaya at Saturday, April 30, 2011 0 comments
Dari kecik belajar hormat orang, belajar bersabar...
tiba2 dah besar...jadi kurang ajar, jadi kuat marah...

apakah ertinya pembelajaran itu dulu??? huahuahua!! tidak la ku tahu....
(ini bukan salah ibu mengandung)
(ini serius)

bila kita bergaduh depan anak-anak,
gaduh depan orang ramai,
sebenarnya kita ni badut,
ini memang serius...hehe!!

wonderpet..wonderpet cepat datanggg membantu manusia ini yang dalam kesusahan...
motifnya ??

sila jadi cool.....seperti saya....
(oh tidak...hahaha)

Zaman Study......

Posted by mrs yaya at Saturday, April 30, 2011 0 comments
bila kenang2 balik, masa aku belajar dulu kat MMCE, aku tak ada la study sangat, main banyak..hehe! aku hanya baca buku bila esok nak exam, buat nota bila esok nak kuiz, latihan? tiru orang...hahaha! fine la kan.....aku dengar orang kata study susah....helo aii tak study pun aii boleh lulus tak pernah repeat okey........ (berlagak tak, hahaha)

bila pensyarah bercakap kat depan..aku pun bagi syarahan kat belakang...haha! bila ada kuiz, aku paling tak suka sebab time tu semua orang excited jawab...macam harem....masing2 gaduh nak dapat pointer paling tinggi la,markah paling tinggi la....aku dengar sangat bosan ok..bila aku cakap aku tak tau mula la dorang ejek....celaka gila...hehe! sukati je nak suruh2 aku jangan masuk campur hal dorang...

bila tak tension adalah bila subjek graphic design,tak pun digital advertising ataupun buat math..time ni sebab aku boleh berlagak....hahaha! aku tak ada la terer sangat, tapi kalau kawan aku tak dapat buat, aku akan suruh dorang berenti je la belajar, benda senang pun tak dapat buat...hahahaha! sebenarnya aku lagi najis perangainya....tapi dorang tau la aku gurauuu penuh kasih sayang kata ko...huhu!


paling aku tak boleh bla..kalau ada presentation...baju nak samaaaa....bajet dapat markah penuh padahal time present cakap english gagap2....hahaha!! blablabla...

zaman kat MMCE jugak adalah zaman yang tak sempat nak usha pakwe....rugi kan saya?? hahaha! tapi memang tak semenggah pun....ada la juga lelaki yang berguna kat situ, tapi tak ramai...bila ada pun semua perempuan pun berebut...aku malas berebut, sebab kalau aku berebut kompom aku dapat punya...wah??? wakakakaka!! kang kalau aku dapat mula la kawan aku kata aku kawan makan kawan la...tikam dari belakang la...hahaha! okey yang tu ayat reka sendiri... hiks!! tak kuasa la lelaki2 hot tu nak kat aku yang hidung kembang ni..sob sob sob...

ini pula lecture veberet aku dari sem 1 sampai la last sem...hencem kan..hahah!!dia la yang banyak tolong aku,kawan2 aku..tanpa dia..kompern la aku punye final projek fail..kenapa aku kate macam tu..sebab dia supervisor aku..sebab dia jugak..final projek aku dpat A..hahah!!!pernah la skali tu,kauww2 dia sound kiteorg tapi takpe..sebab hencem..kiteorang redha dan sabor je..hahah!! gatal2..

tapi dalam belajar main2 tu, akhirnya sampai jugak ke garisan penamat...hehe! malas2 nak belajar pun time kuiz aii jawab beriye2 tau....pernah tau time exam....soalan dia bapakk susah gila...ke aku lupa nak study bab ni...haha! konfius....tapi memang susah dia tu melampau2...bukan satu part je susah...semua part okey...apa eh tajuk subject tu...tak silap aku subjek algorithm and data structure, kalau tak silap la... kene hafal coding2 tu..aku rasa sangat blur time tu....aku keluar dengan hampa...bila keluar dewan semua kawan2 aku muka happy...aku tanya senang ke? semua kata SENANG...sob sob sob...ok la aku je yang bodoh...huhu!!

tiba2 dorang kata....jangan risau yana, paper ni memang senang....SENANG NAK FAIL...hahahaha!! banganggg je semua orang..rupanya dorang keluar lagi awal dari aku secara beramai2 sebab tak tau jawab, dorang semua gelak sebab tak payah berdebar2 nak tunggu result, dah tau fail dah..hahahaha! mangkuk betul... tapi yang kitorang ingat fail tu..rupanya tak fail...frust okey....kahkahkah!! siap bila tau tak fail semua pakat nak repeat paper tu...nak bagi fail..macam siot sangat perangai....sebab tu la dulu2 kalau exam susah macam mana pun aku rilex, sebab dapat kawan2 yang macam ni....

aku rindu korang!

Friday, April 22, 2011

A to da N to da T to da I...ANTI!!!!

Posted by mrs yaya at Friday, April 22, 2011 0 comments
A_ _ _ _ A_ _ _ _
ye..aku memang betol2 anti dengan ko...bukan setakat anti jer tau...benci,menyampah pun ada tau...hahahha!!hOt??helooo..aii lagi hOt tau...dah la cuaca sekarng ini panas..lagi la aii rase hOt...hahah! u,jangan sampai aii nampak muka u tau...rasa macam syaitan dah nak kuasa diri ini..oh tidak..

ok,aku bukan la nak bengang sangat la kan...tapi perangai ko tu agak menjijikkan aku...plez la..ubah2 la perangai ko tu..dah ramai sangat orang tak suka perangai ko tu...ok,fine..manusia memang tak ada yang sempurna tapi harap la sangat ko berubah...jangan sampai 1 dunia benci dan meluat dengan perangai ko...jangan sampai orang yang tak bersalah jadi mangsa ko...ko buat orang macam ini,lama2 orang pula buat ko camtu...sampai sekarang aku memang tak puas dengan alasan ko buat kat aku...alasan ko tu memang najis!! rasa macam ko tak ada hak dengan semua ini...sedar la pangkat ko tu apa...

aduh..tak suka betul la aku perangai macam ini..hilang kecomelan aii..apiz..tolong aii...kembalikan kecomelan aii sekarang...mekap2..hahah!

EMILIA...
backup plezzss...hahah!!!

Thursday, April 21, 2011

Tak Pernah Gaduh?

Posted by mrs yaya at Thursday, April 21, 2011 0 comments
kawan-kawan ada tanya aku....

'ko tak pernah gaduh dengan pakwe ko ke?'
'kenapa?'
'tak pernah tengok ko badmood pun'

sebenarnya....

selalu je gaduh..hehe! apiz memang lelaki yang suka cari pasal okey, selalunya, pagi2 lagi dah cari gaduh dengan aku... bangun tak kol pun dia akan rasa aku tak ingat dia, dah sampai tempat kerja tak bgtau pun dia kata aku tak sayang dia, rehat tak bgtau pun dia kata aku tak pentingkan dia, pernah la aku tak sempat nak mesej dia sebab kerja banyak, dia dah mesej aku balik kerja kene pujuk dia...boleh???

memang hidup dia cari pasal je dengan aku...tu kat tempat kerja...

nanti dah balik rumah....

kalau aku tertido terus, selalu tau aku balik ingat nak baring kejap lepas mandi, tiba2 terus tertido, tak de la aku mesej dia, bangun dapat mesej kata aku curang...hehehe!

kadang-kadang dia kol aku banyak kali,aku tak angkat...bila aku angkat,dia selalu cakap kat aku.."perlukan speaker yang besar tak??wah!! kejam..tak perlu ok en apiz..susahkan u jer nak bagi aii...tapi memang kelakar....aku tak ada la nak tension ke apa.....biasalah tu...

tapi kalau dah tak boleh bla tu..aku bakar jer CBU dia..senang cite...hehe!!

dah la aku takleh makan seafood, dia paksa aku order seafood, lagi aku stress,...

motif : tak kesah la betapa konflik nye masalah perhubungan korang, jangan sesekali memberi efek pada kawan2 di sekeliling, kawal emosi, ingatlah orang di sekeliling tak bersalah...hehe!!

Monday, April 18, 2011

Lelaki Pertama Yang saya MInat :P

Posted by mrs yaya at Monday, April 18, 2011 0 comments

halah biasalah tu perempuan...kau nak kata apa lagi, perempuan memang lah minat lelaki,
kau lelaki? kalau ye, kau lah yang aku minat tu..suka? suka???? SUKA HATIII JE CAKAP CAMTU..hahaha!


Kenapa eh perempuan suka lelaki yang pandai main gitar? kenapa? Aku pun suka, sebab rasa dia cool,
biasanya lelaki yang main gitar ni jiwa dia halus, suka pendam perasaan, tak suka heboh heboh,
kalau boleh dia nak low profile, bila orang suruh main gitar dia akan cakap *saya tak pandai main*,
see? so sweet..hahaha! Selalunya lah orang yang dia minat main gitar (bukan main gitar sebab nak menunjuk2 yang dia hebat,
sekarang ni ramai yang pandai sikit lepas tu kecoh...kan? tak suka..haha!), bila dia main gitar dengan penuh perasaan...
lagi2 kalau dia main lagu yang dia sendiri tak tau dia main lagu apa...tapi kita dengar macam best, bila tanya dia *awak mainkan lagu apa?*.
lepas tu dia kata *saya pun tak tahu*, haduh boleh gugur jantung ni...Selalunya orang yang main gitar ni suka kan ketenangan..kan? kan?
sapa main gitar dengan ikhlas sebab minat (bukan sebab main gitar nak popular atau nak ngorat anak dara orang atau sebab rasa dia nampak maco),
mesti setuju dengan aku kan? jiwa korang halus tak? hei hei, apiz hanya main gitar untuk aku...percaya tak percaya tak? apizzz....hahahaha!


Lepas tu perempuan suka kat lelaki yang sayang adik-adiknya, tak tau la kenapa,
tapi aku suka sangat bila tengok ade budak perempuan ni nangis lepas balik sekolah,
dan abang dia yang tengah bizi repair kereta cepat2 datang kat adik dia dan peluk, so comel,
tibe2 tersentuh hati, mesti dia ni seorang penyayang kan? korang sayang adik korang? korang manjakan adik korang?
aku memang suka bila tengok lelaki yang pandai layan budak2, sweet, tapi bukan yang buat2 suka,
kita boleh bezakan yang mana buat2 n yang mana betul2 dia ada sifat tu..kan....huhu!
apiz tak ada adik perempuan kecik, so dia boleh peluk aku je..yeayyyyyy!! (ops ops..hahaha!)


Paling sweet bila lelaki tu suka buat2 muka, hehe! so somel...somel somel somel...suka tau...huhu!
pernah tak korang dating, tiba2 yang si lelaki tu buat muka yang comel2, bila tanya kenape buat muka camtu,dia selamber cakap,
*suka hati la,hok oloh, rasa nak nangis kat situ jugak, sambil dalam hati bercakap, *comey aku lagi..huargggg!!*
lelaki yang suka buat-buat muka ni sebenarnya penuh dengan sifat manja, sayangkan kehidupan...kan? apiz? seboleh-boleh nak kaitkan dengan apiz..haha!


Perempuan suka kat lelaki yang kalut bila first time berdua bersama2..hahaha! rasa kelakar...sebab nampak sangat dia malu,segan, rasa dia sangat suci..
besttt...hahahaha! Bila dia resah berjalan dengan kita, dan tak tau tempat2 untuk dating, kelakar kan? hehe! rasa nak cubit je pipi kan? kan?
sila rasa apa yang aku rasa..hahahaha!


gile best kan? Tapi bukan semua yang kau suka, kau akan dapat, Kau dah dapat, tapi kau tak nak, betul tak diana?? hehe!
Sebab aku rasa, mereka terlalu baik, dan aku adalah tak layak...aku rasa dia sepatutnya jumpe dengan perempuan yang sangat baik, sangat2 baik, kan?
aku ni agak-agak layak tak dengan sam, ala Shaheizy Sam tu...

Friday, April 1, 2011

NORMAL???

Posted by mrs yaya at Friday, April 01, 2011 0 comments
seperti yang sedia maklum...en apiz selalu cakap yang aku dah tembam...tembam kat pp la..perut buncit la..sungguh tidak menjaga hati kecil ku..wahah!!

en apiz..aii tak gemok k..tak caye??? meh tengok cni...

u see..aii mane gemok..."ANDA NORMAL DAN IDEA" ok...coii~~~

nih pulak abang koorang punye...
astafiruallah al azim...bf sape nih..tak senonoh...hahahah!!! ok2..siyez2...kang marah pulak dengan abang koorang nih...

ok fine...aku tak puas hati dengan stetment kat atas...hahah!!!

Saturday, April 30, 2011

sila jangan terlalu comel

dulu-dulu, aku suka tengok perempuan cantik, serius.....masa aku ada myspace (sekarang dah tak ada apiz suruh delete, sweet kan dia, hoh! )hahah!! tak la..aku menang dah tak layan myspace.dulu,aku kompom akan add pompuan2 cantik, walaupun tak tau betul ke tak muka dia atau apa2 je la, yang penting dia cantik, hari2 aku nak tengok gambar dorang..macam lesbian...

sampai la masuk kolej, aku suka tengok perempuan cantik, sebab kebanyakkan perempuan cantik yang aku kenal semua baik2...serius!! bila orang kata aku lesbian, aku mengaku je..hahaha! malas nak argue, padahal lesbian kalau ada boifren kan..tapi dulu2 aku ada boifren tapi ramai kawan2 laki tak tau sebab aku jenis tak dating, itu pun tak pernah bawak jumpa kawan2...tak suka dating pastu ada kawan2 sebab nanti tak tau nak cakap apa, sebab aku dengan kawan2 gedik lebih sikit..hehehe! dengan pakwe gedik lebih banyak..hahahaha! ok blah...

sekarang, bila aku tengok perempuan comel aku rasa geram...geram sebab terlalu comel...tapi cantik kat mata aku lain tau dengan cantik kat mata apiz, so bila apiz kata pompuan tu cun, pompuan tu hot, mesti aku rasa pompuan tu biasa2 je...paham2 je la mata lelaki, kannn.... :P

tapi aku tak dapat terima kecomelan minah ni..
comel kan...ala..malu2 pula..macam kaklong dia pulak...

alow2...makin comel kan..ok..kenapa budak ini comel???

sebab dia ikut muka aku (percayalah)
weeeeeeee!!

Hormat & Sabar

Dari kecik belajar hormat orang, belajar bersabar...
tiba2 dah besar...jadi kurang ajar, jadi kuat marah...

apakah ertinya pembelajaran itu dulu??? huahuahua!! tidak la ku tahu....
(ini bukan salah ibu mengandung)
(ini serius)

bila kita bergaduh depan anak-anak,
gaduh depan orang ramai,
sebenarnya kita ni badut,
ini memang serius...hehe!!

wonderpet..wonderpet cepat datanggg membantu manusia ini yang dalam kesusahan...
motifnya ??

sila jadi cool.....seperti saya....
(oh tidak...hahaha)

Zaman Study......

bila kenang2 balik, masa aku belajar dulu kat MMCE, aku tak ada la study sangat, main banyak..hehe! aku hanya baca buku bila esok nak exam, buat nota bila esok nak kuiz, latihan? tiru orang...hahaha! fine la kan.....aku dengar orang kata study susah....helo aii tak study pun aii boleh lulus tak pernah repeat okey........ (berlagak tak, hahaha)

bila pensyarah bercakap kat depan..aku pun bagi syarahan kat belakang...haha! bila ada kuiz, aku paling tak suka sebab time tu semua orang excited jawab...macam harem....masing2 gaduh nak dapat pointer paling tinggi la,markah paling tinggi la....aku dengar sangat bosan ok..bila aku cakap aku tak tau mula la dorang ejek....celaka gila...hehe! sukati je nak suruh2 aku jangan masuk campur hal dorang...

bila tak tension adalah bila subjek graphic design,tak pun digital advertising ataupun buat math..time ni sebab aku boleh berlagak....hahaha! aku tak ada la terer sangat, tapi kalau kawan aku tak dapat buat, aku akan suruh dorang berenti je la belajar, benda senang pun tak dapat buat...hahahaha! sebenarnya aku lagi najis perangainya....tapi dorang tau la aku gurauuu penuh kasih sayang kata ko...huhu!


paling aku tak boleh bla..kalau ada presentation...baju nak samaaaa....bajet dapat markah penuh padahal time present cakap english gagap2....hahaha!! blablabla...

zaman kat MMCE jugak adalah zaman yang tak sempat nak usha pakwe....rugi kan saya?? hahaha! tapi memang tak semenggah pun....ada la juga lelaki yang berguna kat situ, tapi tak ramai...bila ada pun semua perempuan pun berebut...aku malas berebut, sebab kalau aku berebut kompom aku dapat punya...wah??? wakakakaka!! kang kalau aku dapat mula la kawan aku kata aku kawan makan kawan la...tikam dari belakang la...hahaha! okey yang tu ayat reka sendiri... hiks!! tak kuasa la lelaki2 hot tu nak kat aku yang hidung kembang ni..sob sob sob...

ini pula lecture veberet aku dari sem 1 sampai la last sem...hencem kan..hahah!!dia la yang banyak tolong aku,kawan2 aku..tanpa dia..kompern la aku punye final projek fail..kenapa aku kate macam tu..sebab dia supervisor aku..sebab dia jugak..final projek aku dpat A..hahah!!!pernah la skali tu,kauww2 dia sound kiteorg tapi takpe..sebab hencem..kiteorang redha dan sabor je..hahah!! gatal2..

tapi dalam belajar main2 tu, akhirnya sampai jugak ke garisan penamat...hehe! malas2 nak belajar pun time kuiz aii jawab beriye2 tau....pernah tau time exam....soalan dia bapakk susah gila...ke aku lupa nak study bab ni...haha! konfius....tapi memang susah dia tu melampau2...bukan satu part je susah...semua part okey...apa eh tajuk subject tu...tak silap aku subjek algorithm and data structure, kalau tak silap la... kene hafal coding2 tu..aku rasa sangat blur time tu....aku keluar dengan hampa...bila keluar dewan semua kawan2 aku muka happy...aku tanya senang ke? semua kata SENANG...sob sob sob...ok la aku je yang bodoh...huhu!!

tiba2 dorang kata....jangan risau yana, paper ni memang senang....SENANG NAK FAIL...hahahaha!! banganggg je semua orang..rupanya dorang keluar lagi awal dari aku secara beramai2 sebab tak tau jawab, dorang semua gelak sebab tak payah berdebar2 nak tunggu result, dah tau fail dah..hahahaha! mangkuk betul... tapi yang kitorang ingat fail tu..rupanya tak fail...frust okey....kahkahkah!! siap bila tau tak fail semua pakat nak repeat paper tu...nak bagi fail..macam siot sangat perangai....sebab tu la dulu2 kalau exam susah macam mana pun aku rilex, sebab dapat kawan2 yang macam ni....

aku rindu korang!

Friday, April 22, 2011

A to da N to da T to da I...ANTI!!!!

A_ _ _ _ A_ _ _ _
ye..aku memang betol2 anti dengan ko...bukan setakat anti jer tau...benci,menyampah pun ada tau...hahahha!!hOt??helooo..aii lagi hOt tau...dah la cuaca sekarng ini panas..lagi la aii rase hOt...hahah! u,jangan sampai aii nampak muka u tau...rasa macam syaitan dah nak kuasa diri ini..oh tidak..

ok,aku bukan la nak bengang sangat la kan...tapi perangai ko tu agak menjijikkan aku...plez la..ubah2 la perangai ko tu..dah ramai sangat orang tak suka perangai ko tu...ok,fine..manusia memang tak ada yang sempurna tapi harap la sangat ko berubah...jangan sampai 1 dunia benci dan meluat dengan perangai ko...jangan sampai orang yang tak bersalah jadi mangsa ko...ko buat orang macam ini,lama2 orang pula buat ko camtu...sampai sekarang aku memang tak puas dengan alasan ko buat kat aku...alasan ko tu memang najis!! rasa macam ko tak ada hak dengan semua ini...sedar la pangkat ko tu apa...

aduh..tak suka betul la aku perangai macam ini..hilang kecomelan aii..apiz..tolong aii...kembalikan kecomelan aii sekarang...mekap2..hahah!

EMILIA...
backup plezzss...hahah!!!

Thursday, April 21, 2011

Tak Pernah Gaduh?

kawan-kawan ada tanya aku....

'ko tak pernah gaduh dengan pakwe ko ke?'
'kenapa?'
'tak pernah tengok ko badmood pun'

sebenarnya....

selalu je gaduh..hehe! apiz memang lelaki yang suka cari pasal okey, selalunya, pagi2 lagi dah cari gaduh dengan aku... bangun tak kol pun dia akan rasa aku tak ingat dia, dah sampai tempat kerja tak bgtau pun dia kata aku tak sayang dia, rehat tak bgtau pun dia kata aku tak pentingkan dia, pernah la aku tak sempat nak mesej dia sebab kerja banyak, dia dah mesej aku balik kerja kene pujuk dia...boleh???

memang hidup dia cari pasal je dengan aku...tu kat tempat kerja...

nanti dah balik rumah....

kalau aku tertido terus, selalu tau aku balik ingat nak baring kejap lepas mandi, tiba2 terus tertido, tak de la aku mesej dia, bangun dapat mesej kata aku curang...hehehe!

kadang-kadang dia kol aku banyak kali,aku tak angkat...bila aku angkat,dia selalu cakap kat aku.."perlukan speaker yang besar tak??wah!! kejam..tak perlu ok en apiz..susahkan u jer nak bagi aii...tapi memang kelakar....aku tak ada la nak tension ke apa.....biasalah tu...

tapi kalau dah tak boleh bla tu..aku bakar jer CBU dia..senang cite...hehe!!

dah la aku takleh makan seafood, dia paksa aku order seafood, lagi aku stress,...

motif : tak kesah la betapa konflik nye masalah perhubungan korang, jangan sesekali memberi efek pada kawan2 di sekeliling, kawal emosi, ingatlah orang di sekeliling tak bersalah...hehe!!

Monday, April 18, 2011

Lelaki Pertama Yang saya MInat :P


halah biasalah tu perempuan...kau nak kata apa lagi, perempuan memang lah minat lelaki,
kau lelaki? kalau ye, kau lah yang aku minat tu..suka? suka???? SUKA HATIII JE CAKAP CAMTU..hahaha!


Kenapa eh perempuan suka lelaki yang pandai main gitar? kenapa? Aku pun suka, sebab rasa dia cool,
biasanya lelaki yang main gitar ni jiwa dia halus, suka pendam perasaan, tak suka heboh heboh,
kalau boleh dia nak low profile, bila orang suruh main gitar dia akan cakap *saya tak pandai main*,
see? so sweet..hahaha! Selalunya lah orang yang dia minat main gitar (bukan main gitar sebab nak menunjuk2 yang dia hebat,
sekarang ni ramai yang pandai sikit lepas tu kecoh...kan? tak suka..haha!), bila dia main gitar dengan penuh perasaan...
lagi2 kalau dia main lagu yang dia sendiri tak tau dia main lagu apa...tapi kita dengar macam best, bila tanya dia *awak mainkan lagu apa?*.
lepas tu dia kata *saya pun tak tahu*, haduh boleh gugur jantung ni...Selalunya orang yang main gitar ni suka kan ketenangan..kan? kan?
sapa main gitar dengan ikhlas sebab minat (bukan sebab main gitar nak popular atau nak ngorat anak dara orang atau sebab rasa dia nampak maco),
mesti setuju dengan aku kan? jiwa korang halus tak? hei hei, apiz hanya main gitar untuk aku...percaya tak percaya tak? apizzz....hahahaha!


Lepas tu perempuan suka kat lelaki yang sayang adik-adiknya, tak tau la kenapa,
tapi aku suka sangat bila tengok ade budak perempuan ni nangis lepas balik sekolah,
dan abang dia yang tengah bizi repair kereta cepat2 datang kat adik dia dan peluk, so comel,
tibe2 tersentuh hati, mesti dia ni seorang penyayang kan? korang sayang adik korang? korang manjakan adik korang?
aku memang suka bila tengok lelaki yang pandai layan budak2, sweet, tapi bukan yang buat2 suka,
kita boleh bezakan yang mana buat2 n yang mana betul2 dia ada sifat tu..kan....huhu!
apiz tak ada adik perempuan kecik, so dia boleh peluk aku je..yeayyyyyy!! (ops ops..hahaha!)


Paling sweet bila lelaki tu suka buat2 muka, hehe! so somel...somel somel somel...suka tau...huhu!
pernah tak korang dating, tiba2 yang si lelaki tu buat muka yang comel2, bila tanya kenape buat muka camtu,dia selamber cakap,
*suka hati la,hok oloh, rasa nak nangis kat situ jugak, sambil dalam hati bercakap, *comey aku lagi..huargggg!!*
lelaki yang suka buat-buat muka ni sebenarnya penuh dengan sifat manja, sayangkan kehidupan...kan? apiz? seboleh-boleh nak kaitkan dengan apiz..haha!


Perempuan suka kat lelaki yang kalut bila first time berdua bersama2..hahaha! rasa kelakar...sebab nampak sangat dia malu,segan, rasa dia sangat suci..
besttt...hahahaha! Bila dia resah berjalan dengan kita, dan tak tau tempat2 untuk dating, kelakar kan? hehe! rasa nak cubit je pipi kan? kan?
sila rasa apa yang aku rasa..hahahaha!


gile best kan? Tapi bukan semua yang kau suka, kau akan dapat, Kau dah dapat, tapi kau tak nak, betul tak diana?? hehe!
Sebab aku rasa, mereka terlalu baik, dan aku adalah tak layak...aku rasa dia sepatutnya jumpe dengan perempuan yang sangat baik, sangat2 baik, kan?
aku ni agak-agak layak tak dengan sam, ala Shaheizy Sam tu...

Friday, April 1, 2011

NORMAL???

seperti yang sedia maklum...en apiz selalu cakap yang aku dah tembam...tembam kat pp la..perut buncit la..sungguh tidak menjaga hati kecil ku..wahah!!


en apiz..aii tak gemok k..tak caye??? meh tengok cni...

u see..aii mane gemok..."ANDA NORMAL DAN IDEA" ok...coii~~~

nih pulak abang koorang punye...
astafiruallah al azim...bf sape nih..tak senonoh...hahahah!!! ok2..siyez2...kang marah pulak dengan abang koorang nih...

ok fine...aku tak puas hati dengan stetment kat atas...hahah!!!