Friday, August 20, 2010

serba salah...

Posted by mrs yaya at Friday, August 20, 2010 0 comments
sekarang ni kan..aku rasa serbe salah la..

nak update blog ke nak update tidor...hahahahaha!
ke tak payah update...dush3x!

banyak benda nak update ni tapi tak ade masa la,
penat sangat buat banyak kerja ni...
cecece...poyo sungguh...hahaha!
banyak ke??????

harini aku biasa2 je lah, asik tengok jobsheet,
bos pun dah boring tengok muka aku...
asyik kat meja 24jam..24jam ker???huhu!
haih....

nih pun da mgantok...puasa kot..
hujan plak 2..hakhak!
alangkan bagusnya time nih kat rumah...
boleh baring ala2 princess gitu...

jap2, korang kata aku dah kurus???
maknanya before ni aku gemok la ehhh??
cis! hehehehe!
kecik hatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
lalalalalalalala~~~

Thursday, August 19, 2010

im not sexy!

Posted by mrs yaya at Thursday, August 19, 2010 0 comments
tak tau la adakah korang sedar atau tak yang korang tu sexy....
perghhh adakah...huhu!

masalahnya...adakah korang mengakuinya????
cecece...dah macam nak sembang al kuliyah da ni...
boring boring...huhu!

entah la...kadang2 memang kita tak sedar yang kite sexy?
atau kita tak sexy..tapi bajet sexy..
erm yang tu pun tersenarai dalam golongan sexy ke agak2?

aku? aku rasa aku tak sexy....
sebab perut buncit (terus disqualifide dari senarai sexy..haha!)
entah la...
tapi aku bengang...
bila aku tak sexy...
lepas tu orang kata aku ni suka sexy2..apakah???

baju kurung yang aku pakai...sexy...
baju kemeja....sexy...
baju tshirt...sexy....
baju jalan2...sexy...

hell...huhu!!

masalahnya...tak punnnnnn...lain la aku pakai baju tali2..
short pan...bikini...baju nampak pusat...itu sexy la kan...

boleh bagitau aku...
macam mana nak nampak tak SEKSI!
sebab aku dah malas nak pikir hari2 nak pakai baju apa yang tak sexy...
sedihhh la...huhu!

sape2 boleh tenteram kan saya
(ini di tujukan kepada lelaki...wahhh gituuu..kehkeh!)

hei susah betul lah dapat tubuh badan sexy ni....
motip??? hahahahaha!!



Monday, August 16, 2010

ABC = Air Batu Campur? NO no NO!

Posted by mrs yaya at Monday, August 16, 2010 0 comments
ABC adalah glemer di samakan dengan Air Batu Campur
apabila BUKAN BULAN PUASA...

sedapnya teringat aku kat Air Batu Campur kat sekolah
aku dulu...fuhh!!!

tapi bila bulan puasa.. bila orang tengok ko cam moody,
bersedih yang terlalu over...orang akan tanya...

ko ABC ke???

ABC tu apa?


Allah Bagi Cuti...


lol!

atau.....??? korang hepi bila korang ABC di bulan puasa????
huh!????

yang penting...aku belum ABC lagi....yeay!

Friday, August 13, 2010

bukan selalunya bahagia

Posted by mrs yaya at Friday, August 13, 2010 0 comments
cecece...tajuk macam nak koma seminggu gitu..huhu!
korang paham2 la k...nak pilih tajuk macam nak buat keputusan
nak pegi belajar kat oversea ke tak...nak belajar ke tak nak...
nak belajar ke tak nak..over gile...hahah!!

nicekan..pagi td aku bangun tersenyum sorang2 sebab mimpi
basah...ke?? hahah!! gile...aku mimpi ada orang yang dah mati
datang cari jupe aku..nice kan..rasa nak mimpi lagi (LEMPANG)...
hell okkk...ada ke patut mimpi sebegitu rupa...buat terkejut aku jer..
da la aii nih lemah semangat...sajeee je tau syaitan ni...
nak tarik perhatian ke ape???TIBE2 syaitan pun masok???apakah???

sabtu kan keje..so dengan perasaan semangat pekerja bdedikasi cemerlang
terbilang ni pun mandi dengan segera tak nak terlambat la konon...
poyo...aku hari pertama dah lambat g keje..haha! suwa suwey kemoning betol..
sebab tu la hari2 seterusnya terus pasang prinsip baru..
say no 2 red punch card! PITAM sekejap lepas melaungkan..haha!

sama juga dengan berkawan..bukan hari2 kite bgurau senda...gelak2 macam #%A*%@*...
kan2..kadang2 rasa myampah...kadang2 rase "eh magdewnye minah nih.."
hell kan...huhu! lagi hell dapat kwn perngai macam sial..huhu!!


Sunday, August 1, 2010

rase saket ati nengok....

Posted by mrs yaya at Sunday, August 01, 2010 0 comments



oh giler!!
mesti bajet sweet je kan bila pakai Myvi Pink neh...
nak2 kalu aku yang bawa..OMG!!!
konpem ramai yang jelez...kan2..
baru je dilancarkan..ekcely..aku pon tak perasan sangat...
semalam balek dari keje,en faisal tunjuk n gatw...
bile tengok,ya allah...cantek nyer....

Mesti ramai gegurl-gegurl kat luar sane yang tido tak lena...
makan tak kenyang...mandi tak basah....
dan pada yang dah beli kereta tuh..mesti menyesal kan...

untuk abah tersayang... *bru nak bersayang2...*
nak kete nih!!!!

Friday, August 20, 2010

serba salah...

sekarang ni kan..aku rasa serbe salah la..

nak update blog ke nak update tidor...hahahahaha!
ke tak payah update...dush3x!

banyak benda nak update ni tapi tak ade masa la,
penat sangat buat banyak kerja ni...
cecece...poyo sungguh...hahaha!
banyak ke??????

harini aku biasa2 je lah, asik tengok jobsheet,
bos pun dah boring tengok muka aku...
asyik kat meja 24jam..24jam ker???huhu!
haih....

nih pun da mgantok...puasa kot..
hujan plak 2..hakhak!
alangkan bagusnya time nih kat rumah...
boleh baring ala2 princess gitu...

jap2, korang kata aku dah kurus???
maknanya before ni aku gemok la ehhh??
cis! hehehehe!
kecik hatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
lalalalalalalala~~~

Thursday, August 19, 2010

im not sexy!

tak tau la adakah korang sedar atau tak yang korang tu sexy....
perghhh adakah...huhu!

masalahnya...adakah korang mengakuinya????
cecece...dah macam nak sembang al kuliyah da ni...
boring boring...huhu!

entah la...kadang2 memang kita tak sedar yang kite sexy?
atau kita tak sexy..tapi bajet sexy..
erm yang tu pun tersenarai dalam golongan sexy ke agak2?

aku? aku rasa aku tak sexy....
sebab perut buncit (terus disqualifide dari senarai sexy..haha!)
entah la...
tapi aku bengang...
bila aku tak sexy...
lepas tu orang kata aku ni suka sexy2..apakah???

baju kurung yang aku pakai...sexy...
baju kemeja....sexy...
baju tshirt...sexy....
baju jalan2...sexy...

hell...huhu!!

masalahnya...tak punnnnnn...lain la aku pakai baju tali2..
short pan...bikini...baju nampak pusat...itu sexy la kan...

boleh bagitau aku...
macam mana nak nampak tak SEKSI!
sebab aku dah malas nak pikir hari2 nak pakai baju apa yang tak sexy...
sedihhh la...huhu!

sape2 boleh tenteram kan saya
(ini di tujukan kepada lelaki...wahhh gituuu..kehkeh!)

hei susah betul lah dapat tubuh badan sexy ni....
motip??? hahahahaha!!



Monday, August 16, 2010

ABC = Air Batu Campur? NO no NO!

ABC adalah glemer di samakan dengan Air Batu Campur
apabila BUKAN BULAN PUASA...

sedapnya teringat aku kat Air Batu Campur kat sekolah
aku dulu...fuhh!!!

tapi bila bulan puasa.. bila orang tengok ko cam moody,
bersedih yang terlalu over...orang akan tanya...

ko ABC ke???

ABC tu apa?


Allah Bagi Cuti...


lol!

atau.....??? korang hepi bila korang ABC di bulan puasa????
huh!????

yang penting...aku belum ABC lagi....yeay!

Friday, August 13, 2010

bukan selalunya bahagia

cecece...tajuk macam nak koma seminggu gitu..huhu!
korang paham2 la k...nak pilih tajuk macam nak buat keputusan
nak pegi belajar kat oversea ke tak...nak belajar ke tak nak...
nak belajar ke tak nak..over gile...hahah!!

nicekan..pagi td aku bangun tersenyum sorang2 sebab mimpi
basah...ke?? hahah!! gile...aku mimpi ada orang yang dah mati
datang cari jupe aku..nice kan..rasa nak mimpi lagi (LEMPANG)...
hell okkk...ada ke patut mimpi sebegitu rupa...buat terkejut aku jer..
da la aii nih lemah semangat...sajeee je tau syaitan ni...
nak tarik perhatian ke ape???TIBE2 syaitan pun masok???apakah???

sabtu kan keje..so dengan perasaan semangat pekerja bdedikasi cemerlang
terbilang ni pun mandi dengan segera tak nak terlambat la konon...
poyo...aku hari pertama dah lambat g keje..haha! suwa suwey kemoning betol..
sebab tu la hari2 seterusnya terus pasang prinsip baru..
say no 2 red punch card! PITAM sekejap lepas melaungkan..haha!

sama juga dengan berkawan..bukan hari2 kite bgurau senda...gelak2 macam #%A*%@*...
kan2..kadang2 rasa myampah...kadang2 rase "eh magdewnye minah nih.."
hell kan...huhu! lagi hell dapat kwn perngai macam sial..huhu!!


Sunday, August 1, 2010

rase saket ati nengok....




oh giler!!
mesti bajet sweet je kan bila pakai Myvi Pink neh...
nak2 kalu aku yang bawa..OMG!!!
konpem ramai yang jelez...kan2..
baru je dilancarkan..ekcely..aku pon tak perasan sangat...
semalam balek dari keje,en faisal tunjuk n gatw...
bile tengok,ya allah...cantek nyer....

Mesti ramai gegurl-gegurl kat luar sane yang tido tak lena...
makan tak kenyang...mandi tak basah....
dan pada yang dah beli kereta tuh..mesti menyesal kan...

untuk abah tersayang... *bru nak bersayang2...*
nak kete nih!!!!