Friday, June 29, 2012

mungkin kurang cemburu tapi.....

Posted by mrs yaya at Friday, June 29, 2012 0 comments
wah2..entry tuu..memang geli kan..menyampah tak cemburu..tapi muka tu..lalalal~~~sentap juga kan..kan2...

ok semalam..aku ade keluar dengan kawan-kawan aku..saja lepak-lepak..maklum lah duduk satu negeri tapi jarang keluar..begitu..mula-mula kiteorang just nak pergi membeli belah..aku tak ok..haha!! koorang tahu la kan perempuan kalau kami keluar..kat tangan tu,wajib ade..betul tak?? *sambil angkat kening..*

settle semua,kiteorang pergi makan..time tu memang tak tahu nak pergi makan kat mana...last-last zie corner juga tempat kami lepak dan makan..hoiihh! sampai sana memang ramai lah..aku dalam kereta dah pikir..ada meja tak ni nak makan..tengok-tengok ade kosong..borak punye borak,order pun dah sudah,tetiba ada pasangan nih tegor kiteorang..rupa-rupa perempuan tu member kepada kawan aku..siap bawa bofren..encem dol..polis pula tu..wahahah!!! opss! meja time tu,memang takde so,member aku yang bermurah hati ini ajak diaorang duduk sekali..oh shit!

tetiba si bofren tegor aku..wah!! cair ok..astafiruallah al azim..;p

lelaki : eh2,macam kenal la awak ini?duduk mane erk?
aku : haa??kenal??
lelaki : betul..dulu sekolah mane?serius macam pernah tengok..ke dalam fesbuk ini?nama fesbuk ape?
aku : hehehe!! diana aleesya
lelaki : rasa macam ye dah kot..dalam fesbuk ini..

muka siGufren macam sentap..terus pandang muka bofren dia tu..hehe! yang tak leh tahan..terus ajak si bofren balik..kau mampu? heheh! pitam!


ok,perempuan ini kan memang ada sifat cemburu dalam hati bila bofrren dia mesra dengan perempuan lain..itu normal..tapi kene ada batas-batas nye kan..tak payah la sampai alihkan kerusi tu..duduk dekat-dekat..siapa tak sayang bofren kan..betul tak?kalu aku duduk tempat perempuan itu pun..mungkin rasa..eh salah..memang rasa..entah-entah,masuk dalam kereta memang kene karate la makanye..hehe!

Saturday, June 16, 2012

ramai nak berhenti.awat?

Posted by mrs yaya at Saturday, June 16, 2012 0 comments
begini kisahnya..boo!! bosan!!

okey,tak payah nak begini-begini sangat..kite teruskan...

Lately,ramai kat tempat kerja aku nak berhenti..oh shit! kenapa semua orang pun nak resign? ade yang kerja  tak sampai setengah bulan..dah nak berhenti kerja..yang kerja baru 2 bulan pun..dalam perancangan nak berhenti..

why? why? huhu! maybe dapat better offer kat tempat lain kot..mana kita tau kan..jadi biarlah..

Erm..life takde la best mana sekarang ni..tapi alhamdulillah lah dengan family disis..ewahh..hehe!

koorang ada rasa nak behenti kerja jugak?bagitahu aku..aku nak apply kat tempat koorang pulak,,hewhewhew! Atau tempat kerja koorang nak pakai orang,tukang bancuh kopi pun takpe..okbai 

Friday, June 29, 2012

mungkin kurang cemburu tapi.....

wah2..entry tuu..memang geli kan..menyampah tak cemburu..tapi muka tu..lalalal~~~sentap juga kan..kan2...

ok semalam..aku ade keluar dengan kawan-kawan aku..saja lepak-lepak..maklum lah duduk satu negeri tapi jarang keluar..begitu..mula-mula kiteorang just nak pergi membeli belah..aku tak ok..haha!! koorang tahu la kan perempuan kalau kami keluar..kat tangan tu,wajib ade..betul tak?? *sambil angkat kening..*

settle semua,kiteorang pergi makan..time tu memang tak tahu nak pergi makan kat mana...last-last zie corner juga tempat kami lepak dan makan..hoiihh! sampai sana memang ramai lah..aku dalam kereta dah pikir..ada meja tak ni nak makan..tengok-tengok ade kosong..borak punye borak,order pun dah sudah,tetiba ada pasangan nih tegor kiteorang..rupa-rupa perempuan tu member kepada kawan aku..siap bawa bofren..encem dol..polis pula tu..wahahah!!! opss! meja time tu,memang takde so,member aku yang bermurah hati ini ajak diaorang duduk sekali..oh shit!

tetiba si bofren tegor aku..wah!! cair ok..astafiruallah al azim..;p

lelaki : eh2,macam kenal la awak ini?duduk mane erk?
aku : haa??kenal??
lelaki : betul..dulu sekolah mane?serius macam pernah tengok..ke dalam fesbuk ini?nama fesbuk ape?
aku : hehehe!! diana aleesya
lelaki : rasa macam ye dah kot..dalam fesbuk ini..

muka siGufren macam sentap..terus pandang muka bofren dia tu..hehe! yang tak leh tahan..terus ajak si bofren balik..kau mampu? heheh! pitam!


ok,perempuan ini kan memang ada sifat cemburu dalam hati bila bofrren dia mesra dengan perempuan lain..itu normal..tapi kene ada batas-batas nye kan..tak payah la sampai alihkan kerusi tu..duduk dekat-dekat..siapa tak sayang bofren kan..betul tak?kalu aku duduk tempat perempuan itu pun..mungkin rasa..eh salah..memang rasa..entah-entah,masuk dalam kereta memang kene karate la makanye..hehe!

Saturday, June 16, 2012

ramai nak berhenti.awat?

begini kisahnya..boo!! bosan!!

okey,tak payah nak begini-begini sangat..kite teruskan...

Lately,ramai kat tempat kerja aku nak berhenti..oh shit! kenapa semua orang pun nak resign? ade yang kerja  tak sampai setengah bulan..dah nak berhenti kerja..yang kerja baru 2 bulan pun..dalam perancangan nak berhenti..

why? why? huhu! maybe dapat better offer kat tempat lain kot..mana kita tau kan..jadi biarlah..

Erm..life takde la best mana sekarang ni..tapi alhamdulillah lah dengan family disis..ewahh..hehe!

koorang ada rasa nak behenti kerja jugak?bagitahu aku..aku nak apply kat tempat koorang pulak,,hewhewhew! Atau tempat kerja koorang nak pakai orang,tukang bancuh kopi pun takpe..okbai