Friday, September 24, 2010

Nikmat Bila Gaduh

Posted by mrs yaya at Friday, September 24, 2010 0 comments
bila gaduh,anda akan rasa silent,macam yang dalam fon tu...
ini silent mode,sila jangan kacau saya...
tapi still kene alert apa yang berlaku...kannn....


dax yang kat blakang tu,hanya gambar hiasan..oppss!!! huhuu...
tiada kaitan sama ada yang masih hidop@yang sudah meninggal dunia...

Kenapa lelaki suka salahkan perempuan bila perempaun tu malas??
kenapa lelaki suka dia bila dah salah??
kenapa lelakisuka cari kesalahan perempuan??
kenapa lelaki suka perempaun ikut cakap dia???
kenapa lelaki suka meletakkan dirinya di tempat orang yang benar2 blake??
kenapa lelaki suka kite ikut cakap dia??
Kenapa lelaki suka mengatakan mereka matang padahal?
(helo adakah kau tahu tempoh matang seorang lelaki adalah 30 tahun ke atas?
kalau kau belum 30 ke atas, maknanya aku yang matang..paham?
dan adakah kau tahu tempoh matang untuk perempuan ada 18 tahun dan ke atas,
sila terima FAKTA itu)..

Ni sebenarnya sakit hati sebab saja nak buat-buat sakit hati...
ok,bukan semua lelaki macam tu...
dalam 100 orang lelaki...
ada la 99 orang perangai macam kat atas tu..huhu!siot betol..;)

Tuesday, September 7, 2010

raya????bile erk???

Posted by mrs yaya at Tuesday, September 07, 2010 0 comments
ramai eh yang dah amik cuti?
korang ni over tau cuti awal2....*padahal jelez ni,,.huhu!

cop!!!
betul ke aku dengar2 raya hari kamis?
anak bulan tu salah due date ke? hehehehe!
mintak2 la hari jumaat...
mati la aku kalu raya hari khamis...
gile ko...esok aku bru nak balek kg...
barang xbeli lagi....
ayooikkk!!!

Wednesday, September 1, 2010

rumah kene pecah ker????

Posted by mrs yaya at Wednesday, September 01, 2010 0 comments
hal nih bru je tjadi...
jatuh pada 31 ogos 2010...
orang laen bsuka ria tapi aku bduka lara...wah!!!!

time aku 2,pagi n aku raba2 kat tilam aku...nak cari hanpon...
al maklum la..pagi2 de orang kejutkan sahur... *jenis mls nk bgun sahur..
cari punye cari..xjupe..xpuas ati n bangun cari bawa tilam...
mne la thukan..jatuh ke per...
tak jumpe jugak..

n than..aku rs nk masuk bilik nak cri hanpon...buka je lampu...bilik bselerak...wah!!! *pcuri berparty dlm bilik aku...*
tetiba sedey yg teramat...hanpon aku dia SIAL 2 abik...
duit aku pun SIAL 2 abik...
abes handbag aku,walllet aku n mimi dia SIAL 2 klebek...

smpai skrg aku still xley trima g...still tkejut lgi sal nih...
still takut nk masuk bilik,msuk umah...
still xley trima knyataan hanpon aku kene curi...
seram2 je bile nak msuk umh 2...
dari luo,aku da rse takut teramat sgt...

da buat report polis da... tp pelik..umah aku xde pn kesan congkel...
aku rase ni semau orang dalam punye keje...
de kiteorg syak sorg budak nih..
time kejadian,member dak nih kte...dak nih tgesa2 nk blik kampung...
time 2 kul3lbh..bkn ptg tapi pg...
dak nih tggu 2ekor kwn dia dalam gelap...
ape motif dia tggu kwn2 dia dlm gelap????

salah kiteorg jgk..myb cuai...
hanpon yg duk sblh aku pn,dia blh abik...
cam SIAL jer...oppss!! silap..agax SIAL..eh salah..memang SIAl la dak 2...

wah!!! memang tkejut giler bile da jdi cmni....
banyak pic,video2 aku dlm 2... sayang sangat2...
banyak kenangan...da la gune dt aku sdiri...

rase nak nangis nih...waawawaw!!!
rasa je la kan..tapi aku cool, hati je nangis...ceaaa...hehe!
oh tuhan tabahkan la hatiku...
isk isk isk...korang pegi sembahyang terawikh jgn lupa doakan sekali eh..
thanksss :)


kenangan aku dan dia...;(

Friday, September 24, 2010

Nikmat Bila Gaduh

bila gaduh,anda akan rasa silent,macam yang dalam fon tu...
ini silent mode,sila jangan kacau saya...
tapi still kene alert apa yang berlaku...kannn....


dax yang kat blakang tu,hanya gambar hiasan..oppss!!! huhuu...
tiada kaitan sama ada yang masih hidop@yang sudah meninggal dunia...

Kenapa lelaki suka salahkan perempuan bila perempaun tu malas??
kenapa lelaki suka dia bila dah salah??
kenapa lelakisuka cari kesalahan perempuan??
kenapa lelaki suka perempaun ikut cakap dia???
kenapa lelaki suka meletakkan dirinya di tempat orang yang benar2 blake??
kenapa lelaki suka kite ikut cakap dia??
Kenapa lelaki suka mengatakan mereka matang padahal?
(helo adakah kau tahu tempoh matang seorang lelaki adalah 30 tahun ke atas?
kalau kau belum 30 ke atas, maknanya aku yang matang..paham?
dan adakah kau tahu tempoh matang untuk perempuan ada 18 tahun dan ke atas,
sila terima FAKTA itu)..

Ni sebenarnya sakit hati sebab saja nak buat-buat sakit hati...
ok,bukan semua lelaki macam tu...
dalam 100 orang lelaki...
ada la 99 orang perangai macam kat atas tu..huhu!siot betol..;)

Tuesday, September 7, 2010

raya????bile erk???

ramai eh yang dah amik cuti?
korang ni over tau cuti awal2....*padahal jelez ni,,.huhu!

cop!!!
betul ke aku dengar2 raya hari kamis?
anak bulan tu salah due date ke? hehehehe!
mintak2 la hari jumaat...
mati la aku kalu raya hari khamis...
gile ko...esok aku bru nak balek kg...
barang xbeli lagi....
ayooikkk!!!

Wednesday, September 1, 2010

rumah kene pecah ker????

hal nih bru je tjadi...
jatuh pada 31 ogos 2010...
orang laen bsuka ria tapi aku bduka lara...wah!!!!

time aku 2,pagi n aku raba2 kat tilam aku...nak cari hanpon...
al maklum la..pagi2 de orang kejutkan sahur... *jenis mls nk bgun sahur..
cari punye cari..xjupe..xpuas ati n bangun cari bawa tilam...
mne la thukan..jatuh ke per...
tak jumpe jugak..

n than..aku rs nk masuk bilik nak cri hanpon...buka je lampu...bilik bselerak...wah!!! *pcuri berparty dlm bilik aku...*
tetiba sedey yg teramat...hanpon aku dia SIAL 2 abik...
duit aku pun SIAL 2 abik...
abes handbag aku,walllet aku n mimi dia SIAL 2 klebek...

smpai skrg aku still xley trima g...still tkejut lgi sal nih...
still takut nk masuk bilik,msuk umah...
still xley trima knyataan hanpon aku kene curi...
seram2 je bile nak msuk umh 2...
dari luo,aku da rse takut teramat sgt...

da buat report polis da... tp pelik..umah aku xde pn kesan congkel...
aku rase ni semau orang dalam punye keje...
de kiteorg syak sorg budak nih..
time kejadian,member dak nih kte...dak nih tgesa2 nk blik kampung...
time 2 kul3lbh..bkn ptg tapi pg...
dak nih tggu 2ekor kwn dia dalam gelap...
ape motif dia tggu kwn2 dia dlm gelap????

salah kiteorg jgk..myb cuai...
hanpon yg duk sblh aku pn,dia blh abik...
cam SIAL jer...oppss!! silap..agax SIAL..eh salah..memang SIAl la dak 2...

wah!!! memang tkejut giler bile da jdi cmni....
banyak pic,video2 aku dlm 2... sayang sangat2...
banyak kenangan...da la gune dt aku sdiri...

rase nak nangis nih...waawawaw!!!
rasa je la kan..tapi aku cool, hati je nangis...ceaaa...hehe!
oh tuhan tabahkan la hatiku...
isk isk isk...korang pegi sembahyang terawikh jgn lupa doakan sekali eh..
thanksss :)


kenangan aku dan dia...;(