Tuesday, September 7, 2010

raya????bile erk???

Posted by mrs yaya at Tuesday, September 07, 2010
ramai eh yang dah amik cuti?
korang ni over tau cuti awal2....*padahal jelez ni,,.huhu!

cop!!!
betul ke aku dengar2 raya hari kamis?
anak bulan tu salah due date ke? hehehehe!
mintak2 la hari jumaat...
mati la aku kalu raya hari khamis...
gile ko...esok aku bru nak balek kg...
barang xbeli lagi....
ayooikkk!!!

0 comments on "raya????bile erk???"

Post a Comment

Tuesday, September 7, 2010

raya????bile erk???

ramai eh yang dah amik cuti?
korang ni over tau cuti awal2....*padahal jelez ni,,.huhu!

cop!!!
betul ke aku dengar2 raya hari kamis?
anak bulan tu salah due date ke? hehehehe!
mintak2 la hari jumaat...
mati la aku kalu raya hari khamis...
gile ko...esok aku bru nak balek kg...
barang xbeli lagi....
ayooikkk!!!

0 comments: