Friday, September 28, 2012

mybefday!! :)

Posted by mrs yaya at Friday, September 28, 2012 0 comments
Baca tajuk pun dah tahu cerita agak bosan..tapi lantaklah.hari ini aku punye befday,ye aku dah 24tahun...so what?? Sebenarnya aku memang tak pernah tunggu pun aku punye befday dan tak pernah juga aku apply cuti untuk have fun ke whatever lah..yang aku tau..okey,its my befday...

kepada koorang semua yang ada wish kat facebook,whatapps,bbm,instagram or kat mane2 lah...thanks for the wish :) aku memerlukan lebih kurang sejam untuk reply koorang punye wish..:) cewahhh,macam artis gitu..

tak tahu nak cakap apa lagi,cuma rasa sangat gembira,even tak ada celebrate kat mane2 hotel,tapi aku happy rasa nak terbang! :) thanks semua..u made my day! kekekek!!

tengok..celcom pun wish befday kat aku...*padahal nak tunjuk aku dapat panggilan dan SMS free..hehehe!!

Wednesday, September 26, 2012

bila dianak tirikan,begini la jadinya

Posted by mrs yaya at Wednesday, September 26, 2012 0 comments
tadikan kerja..eh macam lah ko sorang je kerja..huhuhu! pastu tengah-tengah buat kerja..wife bos aku potpet potpet sebelum dia balik..biase la..waktu wife bos aku balik,memang awal dari kami semua...so itu dah perkara biasa bagi kami semua disini.. *tetiba rasa sopan ;p

kami sebagai wanita yang bekerjaya *puiii* just diam jer bila dia potpet potpet...tapi dalam hati..huhuu! oke,taknak tunjukkan marah..nanti tak comey..huhu!

aku rasa lah kan wife bos aku bengang bila kami semua buat tak tahu aje bila dia potpet potpet tadi..boleh nampak perangai bila rasa bengang..oke..tolong faham yang kami tengah banyak kerja..so,malas nak dengar mende yang bukan ade kaitan dengan kerja kami..bile  ada masa tu free..kami buat..oke sayang..huhu!

kan aku dah marah tu..heheh! koorang pernah rasa kan..kan2..huhu!

ada masa satu tahap tu..kite dah rasa lali dan bosan kan dengan semua ini..lebih kepada buat tak ambik port..tapi kadang2 tu,nak juga cakap cukup la..cukup la...

marah??marah tu tetap ada dalam diri..tipu sangat lah kalau koorang takde perasaan tu bila ada orang yang marah-marah kita dengan mende yang takde kaitan dengan kite.tapi dia sebagai bos or orang atasan,tak perlu lah kan nak ambil kesempatan atas orang bawahan kan..

whatever lah..huhu!aku cuma tertanya-tanya..aku oke sebenarnye kalau orang tak ambil kesempatan..if nak di respect, tolong juga meng respectkan orang.. begitu la...

jadi tepuk dada,tanyalah selera..oke bye! *tetiba lapar..huhu!

eh! rasa nak makan burger...sayangggggg tapaukan burger satu untuk ayangg!! hakhakhak!!

Sunday, September 23, 2012

bau sipot b***?

Posted by mrs yaya at Sunday, September 23, 2012 0 comments
selamat petang semua!! * ini bukan jerit...ini cakap kuat2 tapi sopan ala2 perempuan melayu terakhir...begitu...

mesti koorang tanya kan..kenapa entry aku macam tu..kan..kan..kannnn*sambil angkat kening

koorang tahu kan,aku ada adik yang kadang2 ayat dia tak masuk akal bile bercakap..oke faham..baguss..

kisah dia camni.....
...
..
...
...
.

nak jadi ke cerita...jumaat baru ini..time tu otw nak balik rumah..budak2 kalau dalam kereta..mulut memang tak boleh nak diam..aku yang duduk depan  ini dah pening...sampai dekat simpang nak masuk rumah aku,ade bau sumthing dalam kereta..oke..aku time tu tak bau pape lagi..yang perasan nye ibu aku...dia punye deria bau..fuh! memang dahsyat..

tetiba je kan..adik aku,si aiman..

ibu : bau ape ini?along bau tak?
aiman : macam bau sipot b***
ibu : haa??aiman pernah bau ke sipot?
aku : ?? *masih bingung dengan stetment aiman..dalam hati aku..takkan aiman pernah main dengan sipot b***??? ????? kann ????
aiman : ye..aiman taw la..ini memang bau sipot b***
ibu : bau lori tadi kot *jenis suka buat andaian sendiri

satu kereta gelak dan aku masih bingung..oke fine..aku memang slow sikit..bukan ape..macam tak percaya dengan stemnet aiman ini...bau sipot b*** ???haa???

dalam 5-10minit macam itu lah kot..bau lagi dan time itu lah bau deria bau aku ini berfungsi...huh! memang bau busuk!tak sempat aku keluar suara..suara ibu dulu yang keluar...

ibu : tengok..bau lagi...
aku : aku diam aje... :p
aiman : haah lah bau pulak sipot b***
ibu : eh! aiman kentut ini..
aku : cewh! memang bau kentut aiman
aiman : *gelak

kurang ajar kan adik aku main kentut suka-suka hati..dalam kereta pulak tu..dah lah menipu!..bau sipot b*** konon...entah2 bau sipot b*** lagi wangi dari kentut dia..cepat2 kiteorang buka cermin kereta..cari oksigen...memang hampeh la adik aku sorang ini...pengotor..huh!!!

p/s : berhati-hati dengan aiman naim..huu! *tak puas hati lagi ini..









Monday, September 17, 2012

mengistiharkan...

Posted by mrs yaya at Monday, September 17, 2012 0 comments
kadang2 kita rasa bahagia sangat...
kadang2 kita rasa macam bersahaja...
kadang2 kita akan rasa duka...
kadang kita akan rasa sia2...

nak cerita..tapi mulut rasa berat sangat nak luah...
nak berkata...tapi hati suruh diam aje...
nak meluah..hmm..entah lah...

aku tak pernah minta yang sempurna...
aku tak pernah minta dimanja...
aku cuma minta kepahaman atas perasaan yang maya...atas sikap yang sambil lewa...

mesti koorang pening kan dengan stement aku yang entah apee nih...

sebab??
..
....
...
.
.
.

mungkin itu perasaan aku yang aku rasa sekarang...

ye dengan itu aku telah mengistiharkan aku down secara bersungguh2...\

hehehe  ^_0

Friday, September 14, 2012

boleh tak??

Posted by mrs yaya at Friday, September 14, 2012 0 comments
huhuhu!!... nak gelak dulu sebagai pendahuluan...!!

aku sekarang ni tak boleh blaa sangat dengan diri aku sendiri..hehe!!
mengapa???
aku sendiri pun tak tahu...

bile duduk sorang2...benganggg...
bile duduk dua orang..gaduh..boleh??

nampak sindrom spastik tu dah datang balik...
bagoss...

takde gambar boleh kan..sebab diri sendiri dah takot nak ambik gambar sendiri...
gemok kottt..lalalal ~~~

macam scary je bile snap gambar sendiri..pastu tengok...
pengsan banyak kali kot...ni pun dah bangun banyak kali..gagahkan diri nak update...huhu!
tipu tipu tipuuuu....

aci kan letak gambar kaki je..hahah!!
tak dapat terima la tu badan dah naik..
tahu berapa...aritu timbang berat dah 5? ...munguknesss...

tak sedar diri lagi banyak makan...hahah!!
ok ok...sekarang nak diet...
bangun je tido..start diet...

lagi seminggu aku bagitahu berat aku turun berapa eh...
cececee...macam boleh turun je...bukan dah jadi lemak kekal ke?
oh tidak!!!

doakan aku boleh sampai 48kg...miahahahaahh!!!!
berangan lebehhhh....

Thursday, September 6, 2012

kad CIMB saya....

Posted by mrs yaya at Thursday, September 06, 2012 0 comments
ba alif ngang
huh! macam dah lame tak mencarot2 sopan cmni..huhu!

mane kad bank sye???!!!
*sambil memukul2 dada ... ok lah bawah skit dari dada sebab terasa alim pulak..huhu.. huh! sabar diana..u kan sopan...semua orang tahu tu..hahah!!

hai kad bank..ko pun nak hilang2 nih apehal?ko kan tahu aku nih nak keluarkan duit..kalau ko takde..camne aku nak cucuk duit nak bayar ptptn?wah! statement gitu..heheh!

bengangg betol la..dah la dah lame tak makan megi ni.. *tetiba salahkan megi* ape ke slow la minah nih sekarang menjadi2..fakto gemok kot..makin gemok makin slow..syntom keturunan katenye..boleh?

sekarang nih badan pun sengal2 je..bukan sengal yang...eh ko sengal la..apesal ko sengal sangat nih? bukan ye bukann...huhu! sengal nih sengal yang rasa nak tampar sape2 yang lalu depan ko..nak lempang pastu gelak kuat2..muhahahh!!!

hoh! apesal aku rasa macam still tak puas hati lagi nih??

bengang dan ba alif ngang dan bercampar baur...rase nak kecoh2 la kat koorang..kenape erk aku rasa perasaan nih?aku tak suka tau perasaan ni..haihh!! tak boleh pendam2 orang katekan.walaupun aku baek..tak nak la cakap..tapi tak boleh tau..ok la.. kau bagitau juga la...

AKU RASA NAK MAKAN ORANG ARINI.......!!!!!
WAKAKAKAKAKAKAAKAK!

Monday, September 3, 2012

perhubungan

Posted by mrs yaya at Monday, September 03, 2012 0 comments
Agak poyo sangat kan bila cakap pasal perhubungan...btw hubungan mana yang bahagia selalu? tak ada kan?? gaduh la best,.. hehehe!!


kalau koorang seorang lelaki..pleass..kami perempuan paham koorang banyak masalah di tempat kerja..kadang2 koorang banyak fikir..cukup ke gaji bulan ni nak tanggung kehidupan isteri dan anak2...fine fine..kadang2 koorang bermurung atau tak senang duduk terbawa2 sampai ke rumah (bagi yang dah kawen), kalu yang tak kawen lagi tu,kadang2 banyak kerja, ye ye kami perempuan memang tahu koorang memang banyak kerja..kadang2 bukan kerja koorang pun,koorang kene buat...tapi jangan terbawa2 sampai tak layan gf..marah2 gf..apa salah kami???? ceeaaa...huhu!

wahai lelaki..jangan la terlalu ego untuk kongsi masalah dengan pasangan koorang...serius! kalau tak cukup duit atau serabut kepala,masalah tempat kerja,masalah keluarga...walaupun koorang tau yang kami tak dapat membantu,paling2 sedih....luahkan je...kami tak akan mengejek koorang atau langsung tak memandang rendah...atleast kami tau koorang perlukan sokongan atau kata2 semangat...well tak caya kami memang banyak kata2 semangat yang tak mungkin koorang boleh dapat dari orang lain..serius! try la luah ;p

kepada lelaki, kami tau sesetengah daripada koorang ada yang bersifat jujur dalam hubungan...koorang memang ada sifat kasih sayang cuma tak pandai nak luahkan..kami tau itu..itu memang dah jadi fakta...tapi koorang cuba la belajar..tak kan koorang nak kami paham je..kadang2 kami sebagai perempuan pun nak juga rasa di beri perhatian lebih dari koorang...walaupun dah kawen,taip la mesej "tanya dah makan?" "I LOVE U".."pagi tadi awak cantik sangat.." "miss u.." "saya teringatkan awak.." takpun "saya sayang awak sangat2" dan yang paling simple pun.."morning sayang.." hehe! walaupun koorang rasa benda tu remeh dan tau yang kami ni memang akan makan time lunch nanti,mesej je la..tau tak? kami pun stress kat tempat kerja..bila dapat mesej koorang macam tu..hilang rasa penat... :)

cuba jadi jujur pada pasangan masing2..kami tau semua orang tak perfect...koorang tau kan perempuan nih memang antara kaum yang cukup memahami dan lembut hati tapi bukan suruh koorang ambil kesempatan dalam kelembutan..kami boleh faham masalah koorang dan cuba juga la faham masalah kami...

koorang tau tak ada satu benda yang perempuan akan rasa di sayangi?? iaitu bila koorang ucapkan yang koorang sayang kami dengan seikhlas...cop2! kepada sang suami,berapa kerap koorang peluk isteri koorang dalam sehari? tau tak kucupan di dahi isteri pada waktu pagi boleh membuatkan si isteri rasa bahagia sepanjang hari? hehe!! even gaduh macam mana pun sebelum tidur,bangun pagi2 kiss dahi isteri..hilang semua gaduh tu..tapi make sure isteri koorang dah bangun la...jangan la sengal sangat..huhu!

kepada yang belum kawen..jagalah gf koorang sebaik mungkin yang koorang mampu kerana gf koorang memang tak akan curang kecuali ada lelaki lain yang terlebih caring daripada koorang...

sekian terima..hehe!

eh2!! aiskrim potong satu!

Friday, September 28, 2012

mybefday!! :)

Baca tajuk pun dah tahu cerita agak bosan..tapi lantaklah.hari ini aku punye befday,ye aku dah 24tahun...so what?? Sebenarnya aku memang tak pernah tunggu pun aku punye befday dan tak pernah juga aku apply cuti untuk have fun ke whatever lah..yang aku tau..okey,its my befday...

kepada koorang semua yang ada wish kat facebook,whatapps,bbm,instagram or kat mane2 lah...thanks for the wish :) aku memerlukan lebih kurang sejam untuk reply koorang punye wish..:) cewahhh,macam artis gitu..

tak tahu nak cakap apa lagi,cuma rasa sangat gembira,even tak ada celebrate kat mane2 hotel,tapi aku happy rasa nak terbang! :) thanks semua..u made my day! kekekek!!

tengok..celcom pun wish befday kat aku...*padahal nak tunjuk aku dapat panggilan dan SMS free..hehehe!!

Wednesday, September 26, 2012

bila dianak tirikan,begini la jadinya

tadikan kerja..eh macam lah ko sorang je kerja..huhuhu! pastu tengah-tengah buat kerja..wife bos aku potpet potpet sebelum dia balik..biase la..waktu wife bos aku balik,memang awal dari kami semua...so itu dah perkara biasa bagi kami semua disini.. *tetiba rasa sopan ;p

kami sebagai wanita yang bekerjaya *puiii* just diam jer bila dia potpet potpet...tapi dalam hati..huhuu! oke,taknak tunjukkan marah..nanti tak comey..huhu!

aku rasa lah kan wife bos aku bengang bila kami semua buat tak tahu aje bila dia potpet potpet tadi..boleh nampak perangai bila rasa bengang..oke..tolong faham yang kami tengah banyak kerja..so,malas nak dengar mende yang bukan ade kaitan dengan kerja kami..bile  ada masa tu free..kami buat..oke sayang..huhu!

kan aku dah marah tu..heheh! koorang pernah rasa kan..kan2..huhu!

ada masa satu tahap tu..kite dah rasa lali dan bosan kan dengan semua ini..lebih kepada buat tak ambik port..tapi kadang2 tu,nak juga cakap cukup la..cukup la...

marah??marah tu tetap ada dalam diri..tipu sangat lah kalau koorang takde perasaan tu bila ada orang yang marah-marah kita dengan mende yang takde kaitan dengan kite.tapi dia sebagai bos or orang atasan,tak perlu lah kan nak ambil kesempatan atas orang bawahan kan..

whatever lah..huhu!aku cuma tertanya-tanya..aku oke sebenarnye kalau orang tak ambil kesempatan..if nak di respect, tolong juga meng respectkan orang.. begitu la...

jadi tepuk dada,tanyalah selera..oke bye! *tetiba lapar..huhu!

eh! rasa nak makan burger...sayangggggg tapaukan burger satu untuk ayangg!! hakhakhak!!

Sunday, September 23, 2012

bau sipot b***?

selamat petang semua!! * ini bukan jerit...ini cakap kuat2 tapi sopan ala2 perempuan melayu terakhir...begitu...

mesti koorang tanya kan..kenapa entry aku macam tu..kan..kan..kannnn*sambil angkat kening

koorang tahu kan,aku ada adik yang kadang2 ayat dia tak masuk akal bile bercakap..oke faham..baguss..

kisah dia camni.....
...
..
...
...
.

nak jadi ke cerita...jumaat baru ini..time tu otw nak balik rumah..budak2 kalau dalam kereta..mulut memang tak boleh nak diam..aku yang duduk depan  ini dah pening...sampai dekat simpang nak masuk rumah aku,ade bau sumthing dalam kereta..oke..aku time tu tak bau pape lagi..yang perasan nye ibu aku...dia punye deria bau..fuh! memang dahsyat..

tetiba je kan..adik aku,si aiman..

ibu : bau ape ini?along bau tak?
aiman : macam bau sipot b***
ibu : haa??aiman pernah bau ke sipot?
aku : ?? *masih bingung dengan stetment aiman..dalam hati aku..takkan aiman pernah main dengan sipot b***??? ????? kann ????
aiman : ye..aiman taw la..ini memang bau sipot b***
ibu : bau lori tadi kot *jenis suka buat andaian sendiri

satu kereta gelak dan aku masih bingung..oke fine..aku memang slow sikit..bukan ape..macam tak percaya dengan stemnet aiman ini...bau sipot b*** ???haa???

dalam 5-10minit macam itu lah kot..bau lagi dan time itu lah bau deria bau aku ini berfungsi...huh! memang bau busuk!tak sempat aku keluar suara..suara ibu dulu yang keluar...

ibu : tengok..bau lagi...
aku : aku diam aje... :p
aiman : haah lah bau pulak sipot b***
ibu : eh! aiman kentut ini..
aku : cewh! memang bau kentut aiman
aiman : *gelak

kurang ajar kan adik aku main kentut suka-suka hati..dalam kereta pulak tu..dah lah menipu!..bau sipot b*** konon...entah2 bau sipot b*** lagi wangi dari kentut dia..cepat2 kiteorang buka cermin kereta..cari oksigen...memang hampeh la adik aku sorang ini...pengotor..huh!!!

p/s : berhati-hati dengan aiman naim..huu! *tak puas hati lagi ini..









Monday, September 17, 2012

mengistiharkan...

kadang2 kita rasa bahagia sangat...
kadang2 kita rasa macam bersahaja...
kadang2 kita akan rasa duka...
kadang kita akan rasa sia2...

nak cerita..tapi mulut rasa berat sangat nak luah...
nak berkata...tapi hati suruh diam aje...
nak meluah..hmm..entah lah...

aku tak pernah minta yang sempurna...
aku tak pernah minta dimanja...
aku cuma minta kepahaman atas perasaan yang maya...atas sikap yang sambil lewa...

mesti koorang pening kan dengan stement aku yang entah apee nih...

sebab??
..
....
...
.
.
.

mungkin itu perasaan aku yang aku rasa sekarang...

ye dengan itu aku telah mengistiharkan aku down secara bersungguh2...\

hehehe  ^_0

Friday, September 14, 2012

boleh tak??

huhuhu!!... nak gelak dulu sebagai pendahuluan...!!

aku sekarang ni tak boleh blaa sangat dengan diri aku sendiri..hehe!!
mengapa???
aku sendiri pun tak tahu...

bile duduk sorang2...benganggg...
bile duduk dua orang..gaduh..boleh??

nampak sindrom spastik tu dah datang balik...
bagoss...

takde gambar boleh kan..sebab diri sendiri dah takot nak ambik gambar sendiri...
gemok kottt..lalalal ~~~

macam scary je bile snap gambar sendiri..pastu tengok...
pengsan banyak kali kot...ni pun dah bangun banyak kali..gagahkan diri nak update...huhu!
tipu tipu tipuuuu....

aci kan letak gambar kaki je..hahah!!
tak dapat terima la tu badan dah naik..
tahu berapa...aritu timbang berat dah 5? ...munguknesss...

tak sedar diri lagi banyak makan...hahah!!
ok ok...sekarang nak diet...
bangun je tido..start diet...

lagi seminggu aku bagitahu berat aku turun berapa eh...
cececee...macam boleh turun je...bukan dah jadi lemak kekal ke?
oh tidak!!!

doakan aku boleh sampai 48kg...miahahahaahh!!!!
berangan lebehhhh....

Thursday, September 6, 2012

kad CIMB saya....

ba alif ngang
huh! macam dah lame tak mencarot2 sopan cmni..huhu!

mane kad bank sye???!!!
*sambil memukul2 dada ... ok lah bawah skit dari dada sebab terasa alim pulak..huhu.. huh! sabar diana..u kan sopan...semua orang tahu tu..hahah!!

hai kad bank..ko pun nak hilang2 nih apehal?ko kan tahu aku nih nak keluarkan duit..kalau ko takde..camne aku nak cucuk duit nak bayar ptptn?wah! statement gitu..heheh!

bengangg betol la..dah la dah lame tak makan megi ni.. *tetiba salahkan megi* ape ke slow la minah nih sekarang menjadi2..fakto gemok kot..makin gemok makin slow..syntom keturunan katenye..boleh?

sekarang nih badan pun sengal2 je..bukan sengal yang...eh ko sengal la..apesal ko sengal sangat nih? bukan ye bukann...huhu! sengal nih sengal yang rasa nak tampar sape2 yang lalu depan ko..nak lempang pastu gelak kuat2..muhahahh!!!

hoh! apesal aku rasa macam still tak puas hati lagi nih??

bengang dan ba alif ngang dan bercampar baur...rase nak kecoh2 la kat koorang..kenape erk aku rasa perasaan nih?aku tak suka tau perasaan ni..haihh!! tak boleh pendam2 orang katekan.walaupun aku baek..tak nak la cakap..tapi tak boleh tau..ok la.. kau bagitau juga la...

AKU RASA NAK MAKAN ORANG ARINI.......!!!!!
WAKAKAKAKAKAKAAKAK!

Monday, September 3, 2012

perhubungan

Agak poyo sangat kan bila cakap pasal perhubungan...btw hubungan mana yang bahagia selalu? tak ada kan?? gaduh la best,.. hehehe!!


kalau koorang seorang lelaki..pleass..kami perempuan paham koorang banyak masalah di tempat kerja..kadang2 koorang banyak fikir..cukup ke gaji bulan ni nak tanggung kehidupan isteri dan anak2...fine fine..kadang2 koorang bermurung atau tak senang duduk terbawa2 sampai ke rumah (bagi yang dah kawen), kalu yang tak kawen lagi tu,kadang2 banyak kerja, ye ye kami perempuan memang tahu koorang memang banyak kerja..kadang2 bukan kerja koorang pun,koorang kene buat...tapi jangan terbawa2 sampai tak layan gf..marah2 gf..apa salah kami???? ceeaaa...huhu!

wahai lelaki..jangan la terlalu ego untuk kongsi masalah dengan pasangan koorang...serius! kalau tak cukup duit atau serabut kepala,masalah tempat kerja,masalah keluarga...walaupun koorang tau yang kami tak dapat membantu,paling2 sedih....luahkan je...kami tak akan mengejek koorang atau langsung tak memandang rendah...atleast kami tau koorang perlukan sokongan atau kata2 semangat...well tak caya kami memang banyak kata2 semangat yang tak mungkin koorang boleh dapat dari orang lain..serius! try la luah ;p

kepada lelaki, kami tau sesetengah daripada koorang ada yang bersifat jujur dalam hubungan...koorang memang ada sifat kasih sayang cuma tak pandai nak luahkan..kami tau itu..itu memang dah jadi fakta...tapi koorang cuba la belajar..tak kan koorang nak kami paham je..kadang2 kami sebagai perempuan pun nak juga rasa di beri perhatian lebih dari koorang...walaupun dah kawen,taip la mesej "tanya dah makan?" "I LOVE U".."pagi tadi awak cantik sangat.." "miss u.." "saya teringatkan awak.." takpun "saya sayang awak sangat2" dan yang paling simple pun.."morning sayang.." hehe! walaupun koorang rasa benda tu remeh dan tau yang kami ni memang akan makan time lunch nanti,mesej je la..tau tak? kami pun stress kat tempat kerja..bila dapat mesej koorang macam tu..hilang rasa penat... :)

cuba jadi jujur pada pasangan masing2..kami tau semua orang tak perfect...koorang tau kan perempuan nih memang antara kaum yang cukup memahami dan lembut hati tapi bukan suruh koorang ambil kesempatan dalam kelembutan..kami boleh faham masalah koorang dan cuba juga la faham masalah kami...

koorang tau tak ada satu benda yang perempuan akan rasa di sayangi?? iaitu bila koorang ucapkan yang koorang sayang kami dengan seikhlas...cop2! kepada sang suami,berapa kerap koorang peluk isteri koorang dalam sehari? tau tak kucupan di dahi isteri pada waktu pagi boleh membuatkan si isteri rasa bahagia sepanjang hari? hehe!! even gaduh macam mana pun sebelum tidur,bangun pagi2 kiss dahi isteri..hilang semua gaduh tu..tapi make sure isteri koorang dah bangun la...jangan la sengal sangat..huhu!

kepada yang belum kawen..jagalah gf koorang sebaik mungkin yang koorang mampu kerana gf koorang memang tak akan curang kecuali ada lelaki lain yang terlebih caring daripada koorang...

sekian terima..hehe!

eh2!! aiskrim potong satu!