Wednesday, September 26, 2012

bila dianak tirikan,begini la jadinya

Posted by mrs yaya at Wednesday, September 26, 2012
tadikan kerja..eh macam lah ko sorang je kerja..huhuhu! pastu tengah-tengah buat kerja..wife bos aku potpet potpet sebelum dia balik..biase la..waktu wife bos aku balik,memang awal dari kami semua...so itu dah perkara biasa bagi kami semua disini.. *tetiba rasa sopan ;p

kami sebagai wanita yang bekerjaya *puiii* just diam jer bila dia potpet potpet...tapi dalam hati..huhuu! oke,taknak tunjukkan marah..nanti tak comey..huhu!

aku rasa lah kan wife bos aku bengang bila kami semua buat tak tahu aje bila dia potpet potpet tadi..boleh nampak perangai bila rasa bengang..oke..tolong faham yang kami tengah banyak kerja..so,malas nak dengar mende yang bukan ade kaitan dengan kerja kami..bile  ada masa tu free..kami buat..oke sayang..huhu!

kan aku dah marah tu..heheh! koorang pernah rasa kan..kan2..huhu!

ada masa satu tahap tu..kite dah rasa lali dan bosan kan dengan semua ini..lebih kepada buat tak ambik port..tapi kadang2 tu,nak juga cakap cukup la..cukup la...

marah??marah tu tetap ada dalam diri..tipu sangat lah kalau koorang takde perasaan tu bila ada orang yang marah-marah kita dengan mende yang takde kaitan dengan kite.tapi dia sebagai bos or orang atasan,tak perlu lah kan nak ambil kesempatan atas orang bawahan kan..

whatever lah..huhu!aku cuma tertanya-tanya..aku oke sebenarnye kalau orang tak ambil kesempatan..if nak di respect, tolong juga meng respectkan orang.. begitu la...

jadi tepuk dada,tanyalah selera..oke bye! *tetiba lapar..huhu!

eh! rasa nak makan burger...sayangggggg tapaukan burger satu untuk ayangg!! hakhakhak!!

0 comments on "bila dianak tirikan,begini la jadinya"

Post a Comment

Wednesday, September 26, 2012

bila dianak tirikan,begini la jadinya

tadikan kerja..eh macam lah ko sorang je kerja..huhuhu! pastu tengah-tengah buat kerja..wife bos aku potpet potpet sebelum dia balik..biase la..waktu wife bos aku balik,memang awal dari kami semua...so itu dah perkara biasa bagi kami semua disini.. *tetiba rasa sopan ;p

kami sebagai wanita yang bekerjaya *puiii* just diam jer bila dia potpet potpet...tapi dalam hati..huhuu! oke,taknak tunjukkan marah..nanti tak comey..huhu!

aku rasa lah kan wife bos aku bengang bila kami semua buat tak tahu aje bila dia potpet potpet tadi..boleh nampak perangai bila rasa bengang..oke..tolong faham yang kami tengah banyak kerja..so,malas nak dengar mende yang bukan ade kaitan dengan kerja kami..bile  ada masa tu free..kami buat..oke sayang..huhu!

kan aku dah marah tu..heheh! koorang pernah rasa kan..kan2..huhu!

ada masa satu tahap tu..kite dah rasa lali dan bosan kan dengan semua ini..lebih kepada buat tak ambik port..tapi kadang2 tu,nak juga cakap cukup la..cukup la...

marah??marah tu tetap ada dalam diri..tipu sangat lah kalau koorang takde perasaan tu bila ada orang yang marah-marah kita dengan mende yang takde kaitan dengan kite.tapi dia sebagai bos or orang atasan,tak perlu lah kan nak ambil kesempatan atas orang bawahan kan..

whatever lah..huhu!aku cuma tertanya-tanya..aku oke sebenarnye kalau orang tak ambil kesempatan..if nak di respect, tolong juga meng respectkan orang.. begitu la...

jadi tepuk dada,tanyalah selera..oke bye! *tetiba lapar..huhu!

eh! rasa nak makan burger...sayangggggg tapaukan burger satu untuk ayangg!! hakhakhak!!

0 comments: