Friday, September 28, 2012

mybefday!! :)

Posted by mrs yaya at Friday, September 28, 2012
Baca tajuk pun dah tahu cerita agak bosan..tapi lantaklah.hari ini aku punye befday,ye aku dah 24tahun...so what?? Sebenarnya aku memang tak pernah tunggu pun aku punye befday dan tak pernah juga aku apply cuti untuk have fun ke whatever lah..yang aku tau..okey,its my befday...

kepada koorang semua yang ada wish kat facebook,whatapps,bbm,instagram or kat mane2 lah...thanks for the wish :) aku memerlukan lebih kurang sejam untuk reply koorang punye wish..:) cewahhh,macam artis gitu..

tak tahu nak cakap apa lagi,cuma rasa sangat gembira,even tak ada celebrate kat mane2 hotel,tapi aku happy rasa nak terbang! :) thanks semua..u made my day! kekekek!!

tengok..celcom pun wish befday kat aku...*padahal nak tunjuk aku dapat panggilan dan SMS free..hehehe!!

0 comments on "mybefday!! :)"

Post a Comment

Friday, September 28, 2012

mybefday!! :)

Baca tajuk pun dah tahu cerita agak bosan..tapi lantaklah.hari ini aku punye befday,ye aku dah 24tahun...so what?? Sebenarnya aku memang tak pernah tunggu pun aku punye befday dan tak pernah juga aku apply cuti untuk have fun ke whatever lah..yang aku tau..okey,its my befday...

kepada koorang semua yang ada wish kat facebook,whatapps,bbm,instagram or kat mane2 lah...thanks for the wish :) aku memerlukan lebih kurang sejam untuk reply koorang punye wish..:) cewahhh,macam artis gitu..

tak tahu nak cakap apa lagi,cuma rasa sangat gembira,even tak ada celebrate kat mane2 hotel,tapi aku happy rasa nak terbang! :) thanks semua..u made my day! kekekek!!

tengok..celcom pun wish befday kat aku...*padahal nak tunjuk aku dapat panggilan dan SMS free..hehehe!!

0 comments: