Tuesday, December 11, 2012

IM aku datang!!!!

Posted by mrs yaya at Tuesday, December 11, 2012 0 comments
baru lepas tengok "istanbul aku datang"..oke fine, aku tahu agak lambat disitu..niat nak tengok kat wayang tapi u all tahu la kan...ada lagi ke sekarang..haa???btw,cerita not bad la..cute tengok lisa and aku tak respect beto agak comel disitu..omg omg omg!!!
mana-mana yang tak tengok,u all try la tengok dan betul kata cik Husna..bila tengok cerita ini,memang betul-betul rasa nak makan maggi asam laksa..sweet!!!

cepat la cepat la cepat pukul12 !!! ..:)

Tuesday, December 11, 2012

IM aku datang!!!!

baru lepas tengok "istanbul aku datang"..oke fine, aku tahu agak lambat disitu..niat nak tengok kat wayang tapi u all tahu la kan...ada lagi ke sekarang..haa???btw,cerita not bad la..cute tengok lisa and aku tak respect beto agak comel disitu..omg omg omg!!!
mana-mana yang tak tengok,u all try la tengok dan betul kata cik Husna..bila tengok cerita ini,memang betul-betul rasa nak makan maggi asam laksa..sweet!!!

cepat la cepat la cepat pukul12 !!! ..:)