Tuesday, December 11, 2012

IM aku datang!!!!

Posted by mrs yaya at Tuesday, December 11, 2012
baru lepas tengok "istanbul aku datang"..oke fine, aku tahu agak lambat disitu..niat nak tengok kat wayang tapi u all tahu la kan...ada lagi ke sekarang..haa???btw,cerita not bad la..cute tengok lisa and aku tak respect beto agak comel disitu..omg omg omg!!!
mana-mana yang tak tengok,u all try la tengok dan betul kata cik Husna..bila tengok cerita ini,memang betul-betul rasa nak makan maggi asam laksa..sweet!!!

cepat la cepat la cepat pukul12 !!! ..:)

0 comments on "IM aku datang!!!!"

Post a Comment

Tuesday, December 11, 2012

IM aku datang!!!!

baru lepas tengok "istanbul aku datang"..oke fine, aku tahu agak lambat disitu..niat nak tengok kat wayang tapi u all tahu la kan...ada lagi ke sekarang..haa???btw,cerita not bad la..cute tengok lisa and aku tak respect beto agak comel disitu..omg omg omg!!!
mana-mana yang tak tengok,u all try la tengok dan betul kata cik Husna..bila tengok cerita ini,memang betul-betul rasa nak makan maggi asam laksa..sweet!!!

cepat la cepat la cepat pukul12 !!! ..:)

0 comments: