Wednesday, January 2, 2013

tahun baru,semua baru?

Posted by mrs yaya at Wednesday, January 02, 2013
HAPPY NEW YEAR!!! alhamdulillah..tahun ini aku masih bernyawa..wahh!! oke2..aku tahu aku agak lambat sehari nak wish kat koorang semua kan..heheh!!

bila mulanya tahun baru,masing-masing kompern punya azam tahun baru kan..dan aku?? rasa macam takde je azam tahun baru ini..wahahah!! heloo!! azam tahun lepas pun tak tercapai lagi tau,sibuk-sibuk nak tambah azam baru..cumaa..... *mesti ada cuma tu.. ;p

aku cuma harap tahun ini hidup aku lebih baik,lebih bersinar dari tahun-tahun sebelum ini..cewahhh!! nampak sangat kan tahun sebelum ini tahun malang aku..hahaha!! tu la ko..zalim sangat..

tahun-tahun sebelum ini memang banyak menduga aku..siyez..banyak makan hati..banyak bersabar..banyak menangis..banyak menyendiri  dan yang paling teruk..putus cinta..hahahah!!! gelak la koorang ye..jap-jap aku pun nak tergelak..hmm..mungkin salah sayang orang kot..sangat tak guna orang tu..sangat-sangat oke..lantak ko la..kadang-kadang semua itu buat aku down gilaa..tapi takpe la kan..mungkin tuhan sayang saya..cewahh! nak sedapkan hati laa..

koorang jangan ingat tahun malang aku,tak ada mende yang buat  aku rasa gembira tau..baru-baru ini,manja aku dah selamat jadi tunang orang..wahh!! SELAMAT BERTUNANG TAU YUNKK! 
ambil berkat manja dulu..mana tahu,tahun ini,boleh jadi tunang orang..kekekek!!!
bila tengok CikJue,rasa nak suruh orang cepat-cepat masuk merisik jer..:P sangat cumil kan!!

tapi sayang manja aku sorang lagi CikLat tak dapat datang..dan sekarang dia sangat jeles tengok kitaorang..hahahah!! yunkk! kompern datang oke CikJue kawen nanti..bukan setakat CikJue je merajok,dengan aku-aku merajok oke..siap ko..hahahah!!!

awal tahun2012..first time holiday dengan manja-manja..disebabkan masing-masing stress tahap dewa..kiteorg plan untuk holiday..suka suka suka!!!

mana-mana yang pernah happykan hidup aku..terima kasih sangat-sangat..CikLat thank sebab ko selalu tenangkan aku,ada time aku perlukan someone..dan yang penting teman aku shopping..hahah!! EnAdu, thank awak..eh! malu la..hohoho..

oke la..sekarang sudah masuk tahun barukan..so aku harap semua baru..kehidupan baru..cara baru..mood baru..bofren baru..apakah?? hohoho... 

* memandangkan umur aku tahun ini dah nak masuk 25tahun..agak-agak dah boleh kawen ke belum erk?hahahah!!! eh awak!






0 comments on "tahun baru,semua baru?"

Post a Comment

Wednesday, January 2, 2013

tahun baru,semua baru?

HAPPY NEW YEAR!!! alhamdulillah..tahun ini aku masih bernyawa..wahh!! oke2..aku tahu aku agak lambat sehari nak wish kat koorang semua kan..heheh!!

bila mulanya tahun baru,masing-masing kompern punya azam tahun baru kan..dan aku?? rasa macam takde je azam tahun baru ini..wahahah!! heloo!! azam tahun lepas pun tak tercapai lagi tau,sibuk-sibuk nak tambah azam baru..cumaa..... *mesti ada cuma tu.. ;p

aku cuma harap tahun ini hidup aku lebih baik,lebih bersinar dari tahun-tahun sebelum ini..cewahhh!! nampak sangat kan tahun sebelum ini tahun malang aku..hahaha!! tu la ko..zalim sangat..

tahun-tahun sebelum ini memang banyak menduga aku..siyez..banyak makan hati..banyak bersabar..banyak menangis..banyak menyendiri  dan yang paling teruk..putus cinta..hahahah!!! gelak la koorang ye..jap-jap aku pun nak tergelak..hmm..mungkin salah sayang orang kot..sangat tak guna orang tu..sangat-sangat oke..lantak ko la..kadang-kadang semua itu buat aku down gilaa..tapi takpe la kan..mungkin tuhan sayang saya..cewahh! nak sedapkan hati laa..

koorang jangan ingat tahun malang aku,tak ada mende yang buat  aku rasa gembira tau..baru-baru ini,manja aku dah selamat jadi tunang orang..wahh!! SELAMAT BERTUNANG TAU YUNKK! 
ambil berkat manja dulu..mana tahu,tahun ini,boleh jadi tunang orang..kekekek!!!
bila tengok CikJue,rasa nak suruh orang cepat-cepat masuk merisik jer..:P sangat cumil kan!!

tapi sayang manja aku sorang lagi CikLat tak dapat datang..dan sekarang dia sangat jeles tengok kitaorang..hahahah!! yunkk! kompern datang oke CikJue kawen nanti..bukan setakat CikJue je merajok,dengan aku-aku merajok oke..siap ko..hahahah!!!

awal tahun2012..first time holiday dengan manja-manja..disebabkan masing-masing stress tahap dewa..kiteorg plan untuk holiday..suka suka suka!!!

mana-mana yang pernah happykan hidup aku..terima kasih sangat-sangat..CikLat thank sebab ko selalu tenangkan aku,ada time aku perlukan someone..dan yang penting teman aku shopping..hahah!! EnAdu, thank awak..eh! malu la..hohoho..

oke la..sekarang sudah masuk tahun barukan..so aku harap semua baru..kehidupan baru..cara baru..mood baru..bofren baru..apakah?? hohoho... 

* memandangkan umur aku tahun ini dah nak masuk 25tahun..agak-agak dah boleh kawen ke belum erk?hahahah!!! eh awak!






0 comments: