Thursday, January 17, 2013

bila rindu

Posted by mrs yaya at Thursday, January 17, 2013
tengah-tengah tak tahu apa nak buat, buka laptop tak tahu nak online apa dah..sangat bosan dengan laman sosial sekarang..mungkin faktor usia..whatever la..

buka blog,baca balik kisah-kisah dulu..sangat la rindu waktu itu..kadang-kadang aku rindu aku masa dulu..keluar dengan kawan-kawan..shopping sana-sini.lepak kedai sampai lebam biji mata..mengorat anak-anak teruna,dara...
hu waaa hu waa sana sini bagai..gelak syaitan sampai tak ingat dunia..seronok je time ini..tak terikat dengan siapa-siapa walaupun bf entah ke mana time ini..nak pergi mana pun takde nak halang..balik sampai subuh pun takde orang kisah..semua ikut kepala sendiri...karaoke ramai-ramai..makan ramai-ramai..kutuk orang pun ramai-ramai..:(
mungkin masing-masing dah ada life sendiri..kehidupan sendiri..tapi kalau boleh,aku nak je undur balik time ini..rindu sangat..:( kooranggg :( :(

ibu!! jom beli ikan!!! :(

0 comments on "bila rindu"

Post a Comment

Thursday, January 17, 2013

bila rindu

tengah-tengah tak tahu apa nak buat, buka laptop tak tahu nak online apa dah..sangat bosan dengan laman sosial sekarang..mungkin faktor usia..whatever la..

buka blog,baca balik kisah-kisah dulu..sangat la rindu waktu itu..kadang-kadang aku rindu aku masa dulu..keluar dengan kawan-kawan..shopping sana-sini.lepak kedai sampai lebam biji mata..mengorat anak-anak teruna,dara...
hu waaa hu waa sana sini bagai..gelak syaitan sampai tak ingat dunia..seronok je time ini..tak terikat dengan siapa-siapa walaupun bf entah ke mana time ini..nak pergi mana pun takde nak halang..balik sampai subuh pun takde orang kisah..semua ikut kepala sendiri...karaoke ramai-ramai..makan ramai-ramai..kutuk orang pun ramai-ramai..:(
mungkin masing-masing dah ada life sendiri..kehidupan sendiri..tapi kalau boleh,aku nak je undur balik time ini..rindu sangat..:( kooranggg :( :(

ibu!! jom beli ikan!!! :(

0 comments: