Wednesday, February 23, 2011

Apa Patut Aku Buat ...

Posted by mrs yaya at Wednesday, February 23, 2011 0 comments
kalau rasa cantik sepanjang hari????

wah! rasa nak lempang diri sendiri... :P

eh serius ni!! kehkehkeh!!

muka baby face macam aku ni tak kannnn la nak tipu kan.. (boleh tahan lagi tak?)

ok tak tak, aku mimpi dua hari semalam....

miz yaya : kenapa perut ni tak besar eh?
miz usna : memang la, baru berapa minggu...
miz yaya : macam slim je lagi (hak ala..kaupernahkeslim?hahaha!)
miz usna : baru lagi, lagipun korang kan baru je kawen bulan 6 haritu..
miz yaya : ha'ah kan , he he he!

ok sekarang, mari kita sama2 fikir siapa ayahnya..muahahaha!
mungkin shaheizy sam, atau kamal adli....pening lah macam ni!

Monday, February 21, 2011

Aku Pernah Gemok. Betul ke?

Posted by mrs yaya at Monday, February 21, 2011 0 comments
betul dowh..hahahahaha!! meh usha sikit :P


time ni je dah dapat menerangkan segalanya, tapi memang sluar tu tebal (cecece cover line lagi), masa ni tengah kursus kat PSDC , blaja kan badan tu tak bergerak, tau time makan terus makan, dah tu bila dapat pulak roomate yang suke memasak, kang dia bawak balik makanan pulak suh kita makan, tak suka tau...tapi xde la nampk gemok sgt time kan..ala..pic gemok aii xsimpan...nih pun curi copy pix cik usna...hahhah!!


masa ni dah kurus la skit, sila jangan tanya kenapa aku makin kurus....huhu! masa ni pun bukan main berposing-posing, terus rasa macam model (model ke??) ish ish ish! korang jangan risau, aku bukan nak jual produk pelansingan badan ke apa eh..haha!!

cuma yang aku tertanya2 sekarang,

BETUL KE LELAKI KURANG SAYANG BILA ISTERI/MAKWE TAMBAH BERAT BADAN?????

hai lelaki, bila korang boroi kitorang tak kesah pun tauuu...makin sayang adaa :)

Saturday, February 5, 2011

takku sangka

Posted by mrs yaya at Saturday, February 05, 2011 0 comments
kepala hutak happy...huhu! MEMANG TAK LA...aku paling benci kalau orang halang KEBAHAGIAAN aku...disebabkan oleh hal yang sedemikian,aku telah melakukan sesuatu diluar kawalan...OMG!!sebelum meriakkan diri menyiarkan gambar pada koorang kan,aku nak bagitahu....tak sangka betol aku..rupe-rupekan koorang...aku pandai mekap la..ayoiikkk!!! walaupun tak la meriah sangat,tapi boleh la kalu nak jadi makeup artist..hahahah!!!

meh cini meh aii nak tunjuk gambar-gambar cantek aii...harap ku all jangan menangis tengok kecantikan aii...hahah!!! *MAMPUS!!*

gile!!!muke berlagak cantek...hahah..ade macam???simple je kan...

pweiittt!!! mata cam katon salomon...hahah!!

sape mahu digoda??? *sambil angkat kening...*

setakat ini saja lah aku tanyang...tapi sebelum beredar..nak ucapkan terima kasih pada PUAN ZURAIDAH sanggup sponsorkan alatan-alatan makeup beliau...hahah!!! dan nak ucapkan terima kasih juga pada EN FAISAL SEKELUARGA...peaceeeeeee!!!!

Wednesday, February 23, 2011

Apa Patut Aku Buat ...

kalau rasa cantik sepanjang hari????

wah! rasa nak lempang diri sendiri... :P

eh serius ni!! kehkehkeh!!

muka baby face macam aku ni tak kannnn la nak tipu kan.. (boleh tahan lagi tak?)

ok tak tak, aku mimpi dua hari semalam....

miz yaya : kenapa perut ni tak besar eh?
miz usna : memang la, baru berapa minggu...
miz yaya : macam slim je lagi (hak ala..kaupernahkeslim?hahaha!)
miz usna : baru lagi, lagipun korang kan baru je kawen bulan 6 haritu..
miz yaya : ha'ah kan , he he he!

ok sekarang, mari kita sama2 fikir siapa ayahnya..muahahaha!
mungkin shaheizy sam, atau kamal adli....pening lah macam ni!

Monday, February 21, 2011

Aku Pernah Gemok. Betul ke?

betul dowh..hahahahaha!! meh usha sikit :P


time ni je dah dapat menerangkan segalanya, tapi memang sluar tu tebal (cecece cover line lagi), masa ni tengah kursus kat PSDC , blaja kan badan tu tak bergerak, tau time makan terus makan, dah tu bila dapat pulak roomate yang suke memasak, kang dia bawak balik makanan pulak suh kita makan, tak suka tau...tapi xde la nampk gemok sgt time kan..ala..pic gemok aii xsimpan...nih pun curi copy pix cik usna...hahhah!!


masa ni dah kurus la skit, sila jangan tanya kenapa aku makin kurus....huhu! masa ni pun bukan main berposing-posing, terus rasa macam model (model ke??) ish ish ish! korang jangan risau, aku bukan nak jual produk pelansingan badan ke apa eh..haha!!

cuma yang aku tertanya2 sekarang,

BETUL KE LELAKI KURANG SAYANG BILA ISTERI/MAKWE TAMBAH BERAT BADAN?????

hai lelaki, bila korang boroi kitorang tak kesah pun tauuu...makin sayang adaa :)

Saturday, February 5, 2011

takku sangka

kepala hutak happy...huhu! MEMANG TAK LA...aku paling benci kalau orang halang KEBAHAGIAAN aku...disebabkan oleh hal yang sedemikian,aku telah melakukan sesuatu diluar kawalan...OMG!!sebelum meriakkan diri menyiarkan gambar pada koorang kan,aku nak bagitahu....tak sangka betol aku..rupe-rupekan koorang...aku pandai mekap la..ayoiikkk!!! walaupun tak la meriah sangat,tapi boleh la kalu nak jadi makeup artist..hahahah!!!

meh cini meh aii nak tunjuk gambar-gambar cantek aii...harap ku all jangan menangis tengok kecantikan aii...hahah!!! *MAMPUS!!*

gile!!!muke berlagak cantek...hahah..ade macam???simple je kan...

pweiittt!!! mata cam katon salomon...hahah!!

sape mahu digoda??? *sambil angkat kening...*

setakat ini saja lah aku tanyang...tapi sebelum beredar..nak ucapkan terima kasih pada PUAN ZURAIDAH sanggup sponsorkan alatan-alatan makeup beliau...hahah!!! dan nak ucapkan terima kasih juga pada EN FAISAL SEKELUARGA...peaceeeeeee!!!!