Wednesday, February 23, 2011

Apa Patut Aku Buat ...

Posted by mrs yaya at Wednesday, February 23, 2011
kalau rasa cantik sepanjang hari????

wah! rasa nak lempang diri sendiri... :P

eh serius ni!! kehkehkeh!!

muka baby face macam aku ni tak kannnn la nak tipu kan.. (boleh tahan lagi tak?)

ok tak tak, aku mimpi dua hari semalam....

miz yaya : kenapa perut ni tak besar eh?
miz usna : memang la, baru berapa minggu...
miz yaya : macam slim je lagi (hak ala..kaupernahkeslim?hahaha!)
miz usna : baru lagi, lagipun korang kan baru je kawen bulan 6 haritu..
miz yaya : ha'ah kan , he he he!

ok sekarang, mari kita sama2 fikir siapa ayahnya..muahahaha!
mungkin shaheizy sam, atau kamal adli....pening lah macam ni!

0 comments on "Apa Patut Aku Buat ..."

Post a Comment

Wednesday, February 23, 2011

Apa Patut Aku Buat ...

kalau rasa cantik sepanjang hari????

wah! rasa nak lempang diri sendiri... :P

eh serius ni!! kehkehkeh!!

muka baby face macam aku ni tak kannnn la nak tipu kan.. (boleh tahan lagi tak?)

ok tak tak, aku mimpi dua hari semalam....

miz yaya : kenapa perut ni tak besar eh?
miz usna : memang la, baru berapa minggu...
miz yaya : macam slim je lagi (hak ala..kaupernahkeslim?hahaha!)
miz usna : baru lagi, lagipun korang kan baru je kawen bulan 6 haritu..
miz yaya : ha'ah kan , he he he!

ok sekarang, mari kita sama2 fikir siapa ayahnya..muahahaha!
mungkin shaheizy sam, atau kamal adli....pening lah macam ni!

0 comments: