Monday, February 21, 2011

Aku Pernah Gemok. Betul ke?

Posted by mrs yaya at Monday, February 21, 2011
betul dowh..hahahahaha!! meh usha sikit :P


time ni je dah dapat menerangkan segalanya, tapi memang sluar tu tebal (cecece cover line lagi), masa ni tengah kursus kat PSDC , blaja kan badan tu tak bergerak, tau time makan terus makan, dah tu bila dapat pulak roomate yang suke memasak, kang dia bawak balik makanan pulak suh kita makan, tak suka tau...tapi xde la nampk gemok sgt time kan..ala..pic gemok aii xsimpan...nih pun curi copy pix cik usna...hahhah!!


masa ni dah kurus la skit, sila jangan tanya kenapa aku makin kurus....huhu! masa ni pun bukan main berposing-posing, terus rasa macam model (model ke??) ish ish ish! korang jangan risau, aku bukan nak jual produk pelansingan badan ke apa eh..haha!!

cuma yang aku tertanya2 sekarang,

BETUL KE LELAKI KURANG SAYANG BILA ISTERI/MAKWE TAMBAH BERAT BADAN?????

hai lelaki, bila korang boroi kitorang tak kesah pun tauuu...makin sayang adaa :)

0 comments on "Aku Pernah Gemok. Betul ke?"

Post a Comment

Monday, February 21, 2011

Aku Pernah Gemok. Betul ke?

betul dowh..hahahahaha!! meh usha sikit :P


time ni je dah dapat menerangkan segalanya, tapi memang sluar tu tebal (cecece cover line lagi), masa ni tengah kursus kat PSDC , blaja kan badan tu tak bergerak, tau time makan terus makan, dah tu bila dapat pulak roomate yang suke memasak, kang dia bawak balik makanan pulak suh kita makan, tak suka tau...tapi xde la nampk gemok sgt time kan..ala..pic gemok aii xsimpan...nih pun curi copy pix cik usna...hahhah!!


masa ni dah kurus la skit, sila jangan tanya kenapa aku makin kurus....huhu! masa ni pun bukan main berposing-posing, terus rasa macam model (model ke??) ish ish ish! korang jangan risau, aku bukan nak jual produk pelansingan badan ke apa eh..haha!!

cuma yang aku tertanya2 sekarang,

BETUL KE LELAKI KURANG SAYANG BILA ISTERI/MAKWE TAMBAH BERAT BADAN?????

hai lelaki, bila korang boroi kitorang tak kesah pun tauuu...makin sayang adaa :)

0 comments: