Friday, August 20, 2010

serba salah...

Posted by mrs yaya at Friday, August 20, 2010
sekarang ni kan..aku rasa serbe salah la..

nak update blog ke nak update tidor...hahahahaha!
ke tak payah update...dush3x!

banyak benda nak update ni tapi tak ade masa la,
penat sangat buat banyak kerja ni...
cecece...poyo sungguh...hahaha!
banyak ke??????

harini aku biasa2 je lah, asik tengok jobsheet,
bos pun dah boring tengok muka aku...
asyik kat meja 24jam..24jam ker???huhu!
haih....

nih pun da mgantok...puasa kot..
hujan plak 2..hakhak!
alangkan bagusnya time nih kat rumah...
boleh baring ala2 princess gitu...

jap2, korang kata aku dah kurus???
maknanya before ni aku gemok la ehhh??
cis! hehehehe!
kecik hatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
lalalalalalalala~~~

0 comments on "serba salah..."

Post a Comment

Friday, August 20, 2010

serba salah...

sekarang ni kan..aku rasa serbe salah la..

nak update blog ke nak update tidor...hahahahaha!
ke tak payah update...dush3x!

banyak benda nak update ni tapi tak ade masa la,
penat sangat buat banyak kerja ni...
cecece...poyo sungguh...hahaha!
banyak ke??????

harini aku biasa2 je lah, asik tengok jobsheet,
bos pun dah boring tengok muka aku...
asyik kat meja 24jam..24jam ker???huhu!
haih....

nih pun da mgantok...puasa kot..
hujan plak 2..hakhak!
alangkan bagusnya time nih kat rumah...
boleh baring ala2 princess gitu...

jap2, korang kata aku dah kurus???
maknanya before ni aku gemok la ehhh??
cis! hehehehe!
kecik hatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
lalalalalalalala~~~

0 comments: