Saturday, April 30, 2011

sila jangan terlalu comel

Posted by mrs yaya at Saturday, April 30, 2011
dulu-dulu, aku suka tengok perempuan cantik, serius.....masa aku ada myspace (sekarang dah tak ada apiz suruh delete, sweet kan dia, hoh! )hahah!! tak la..aku menang dah tak layan myspace.dulu,aku kompom akan add pompuan2 cantik, walaupun tak tau betul ke tak muka dia atau apa2 je la, yang penting dia cantik, hari2 aku nak tengok gambar dorang..macam lesbian...

sampai la masuk kolej, aku suka tengok perempuan cantik, sebab kebanyakkan perempuan cantik yang aku kenal semua baik2...serius!! bila orang kata aku lesbian, aku mengaku je..hahaha! malas nak argue, padahal lesbian kalau ada boifren kan..tapi dulu2 aku ada boifren tapi ramai kawan2 laki tak tau sebab aku jenis tak dating, itu pun tak pernah bawak jumpa kawan2...tak suka dating pastu ada kawan2 sebab nanti tak tau nak cakap apa, sebab aku dengan kawan2 gedik lebih sikit..hehehe! dengan pakwe gedik lebih banyak..hahahaha! ok blah...

sekarang, bila aku tengok perempuan comel aku rasa geram...geram sebab terlalu comel...tapi cantik kat mata aku lain tau dengan cantik kat mata apiz, so bila apiz kata pompuan tu cun, pompuan tu hot, mesti aku rasa pompuan tu biasa2 je...paham2 je la mata lelaki, kannn.... :P

tapi aku tak dapat terima kecomelan minah ni..
comel kan...ala..malu2 pula..macam kaklong dia pulak...

alow2...makin comel kan..ok..kenapa budak ini comel???

sebab dia ikut muka aku (percayalah)
weeeeeeee!!

0 comments on "sila jangan terlalu comel"

Post a Comment

Saturday, April 30, 2011

sila jangan terlalu comel

dulu-dulu, aku suka tengok perempuan cantik, serius.....masa aku ada myspace (sekarang dah tak ada apiz suruh delete, sweet kan dia, hoh! )hahah!! tak la..aku menang dah tak layan myspace.dulu,aku kompom akan add pompuan2 cantik, walaupun tak tau betul ke tak muka dia atau apa2 je la, yang penting dia cantik, hari2 aku nak tengok gambar dorang..macam lesbian...

sampai la masuk kolej, aku suka tengok perempuan cantik, sebab kebanyakkan perempuan cantik yang aku kenal semua baik2...serius!! bila orang kata aku lesbian, aku mengaku je..hahaha! malas nak argue, padahal lesbian kalau ada boifren kan..tapi dulu2 aku ada boifren tapi ramai kawan2 laki tak tau sebab aku jenis tak dating, itu pun tak pernah bawak jumpa kawan2...tak suka dating pastu ada kawan2 sebab nanti tak tau nak cakap apa, sebab aku dengan kawan2 gedik lebih sikit..hehehe! dengan pakwe gedik lebih banyak..hahahaha! ok blah...

sekarang, bila aku tengok perempuan comel aku rasa geram...geram sebab terlalu comel...tapi cantik kat mata aku lain tau dengan cantik kat mata apiz, so bila apiz kata pompuan tu cun, pompuan tu hot, mesti aku rasa pompuan tu biasa2 je...paham2 je la mata lelaki, kannn.... :P

tapi aku tak dapat terima kecomelan minah ni..
comel kan...ala..malu2 pula..macam kaklong dia pulak...

alow2...makin comel kan..ok..kenapa budak ini comel???

sebab dia ikut muka aku (percayalah)
weeeeeeee!!

0 comments: