Monday, April 18, 2011

Lelaki Pertama Yang saya MInat :P

Posted by mrs yaya at Monday, April 18, 2011

halah biasalah tu perempuan...kau nak kata apa lagi, perempuan memang lah minat lelaki,
kau lelaki? kalau ye, kau lah yang aku minat tu..suka? suka???? SUKA HATIII JE CAKAP CAMTU..hahaha!


Kenapa eh perempuan suka lelaki yang pandai main gitar? kenapa? Aku pun suka, sebab rasa dia cool,
biasanya lelaki yang main gitar ni jiwa dia halus, suka pendam perasaan, tak suka heboh heboh,
kalau boleh dia nak low profile, bila orang suruh main gitar dia akan cakap *saya tak pandai main*,
see? so sweet..hahaha! Selalunya lah orang yang dia minat main gitar (bukan main gitar sebab nak menunjuk2 yang dia hebat,
sekarang ni ramai yang pandai sikit lepas tu kecoh...kan? tak suka..haha!), bila dia main gitar dengan penuh perasaan...
lagi2 kalau dia main lagu yang dia sendiri tak tau dia main lagu apa...tapi kita dengar macam best, bila tanya dia *awak mainkan lagu apa?*.
lepas tu dia kata *saya pun tak tahu*, haduh boleh gugur jantung ni...Selalunya orang yang main gitar ni suka kan ketenangan..kan? kan?
sapa main gitar dengan ikhlas sebab minat (bukan sebab main gitar nak popular atau nak ngorat anak dara orang atau sebab rasa dia nampak maco),
mesti setuju dengan aku kan? jiwa korang halus tak? hei hei, apiz hanya main gitar untuk aku...percaya tak percaya tak? apizzz....hahahaha!


Lepas tu perempuan suka kat lelaki yang sayang adik-adiknya, tak tau la kenapa,
tapi aku suka sangat bila tengok ade budak perempuan ni nangis lepas balik sekolah,
dan abang dia yang tengah bizi repair kereta cepat2 datang kat adik dia dan peluk, so comel,
tibe2 tersentuh hati, mesti dia ni seorang penyayang kan? korang sayang adik korang? korang manjakan adik korang?
aku memang suka bila tengok lelaki yang pandai layan budak2, sweet, tapi bukan yang buat2 suka,
kita boleh bezakan yang mana buat2 n yang mana betul2 dia ada sifat tu..kan....huhu!
apiz tak ada adik perempuan kecik, so dia boleh peluk aku je..yeayyyyyy!! (ops ops..hahaha!)


Paling sweet bila lelaki tu suka buat2 muka, hehe! so somel...somel somel somel...suka tau...huhu!
pernah tak korang dating, tiba2 yang si lelaki tu buat muka yang comel2, bila tanya kenape buat muka camtu,dia selamber cakap,
*suka hati la,hok oloh, rasa nak nangis kat situ jugak, sambil dalam hati bercakap, *comey aku lagi..huargggg!!*
lelaki yang suka buat-buat muka ni sebenarnya penuh dengan sifat manja, sayangkan kehidupan...kan? apiz? seboleh-boleh nak kaitkan dengan apiz..haha!


Perempuan suka kat lelaki yang kalut bila first time berdua bersama2..hahaha! rasa kelakar...sebab nampak sangat dia malu,segan, rasa dia sangat suci..
besttt...hahahaha! Bila dia resah berjalan dengan kita, dan tak tau tempat2 untuk dating, kelakar kan? hehe! rasa nak cubit je pipi kan? kan?
sila rasa apa yang aku rasa..hahahaha!


gile best kan? Tapi bukan semua yang kau suka, kau akan dapat, Kau dah dapat, tapi kau tak nak, betul tak diana?? hehe!
Sebab aku rasa, mereka terlalu baik, dan aku adalah tak layak...aku rasa dia sepatutnya jumpe dengan perempuan yang sangat baik, sangat2 baik, kan?
aku ni agak-agak layak tak dengan sam, ala Shaheizy Sam tu...

0 comments on "Lelaki Pertama Yang saya MInat :P"

Post a Comment

Monday, April 18, 2011

Lelaki Pertama Yang saya MInat :P


halah biasalah tu perempuan...kau nak kata apa lagi, perempuan memang lah minat lelaki,
kau lelaki? kalau ye, kau lah yang aku minat tu..suka? suka???? SUKA HATIII JE CAKAP CAMTU..hahaha!


Kenapa eh perempuan suka lelaki yang pandai main gitar? kenapa? Aku pun suka, sebab rasa dia cool,
biasanya lelaki yang main gitar ni jiwa dia halus, suka pendam perasaan, tak suka heboh heboh,
kalau boleh dia nak low profile, bila orang suruh main gitar dia akan cakap *saya tak pandai main*,
see? so sweet..hahaha! Selalunya lah orang yang dia minat main gitar (bukan main gitar sebab nak menunjuk2 yang dia hebat,
sekarang ni ramai yang pandai sikit lepas tu kecoh...kan? tak suka..haha!), bila dia main gitar dengan penuh perasaan...
lagi2 kalau dia main lagu yang dia sendiri tak tau dia main lagu apa...tapi kita dengar macam best, bila tanya dia *awak mainkan lagu apa?*.
lepas tu dia kata *saya pun tak tahu*, haduh boleh gugur jantung ni...Selalunya orang yang main gitar ni suka kan ketenangan..kan? kan?
sapa main gitar dengan ikhlas sebab minat (bukan sebab main gitar nak popular atau nak ngorat anak dara orang atau sebab rasa dia nampak maco),
mesti setuju dengan aku kan? jiwa korang halus tak? hei hei, apiz hanya main gitar untuk aku...percaya tak percaya tak? apizzz....hahahaha!


Lepas tu perempuan suka kat lelaki yang sayang adik-adiknya, tak tau la kenapa,
tapi aku suka sangat bila tengok ade budak perempuan ni nangis lepas balik sekolah,
dan abang dia yang tengah bizi repair kereta cepat2 datang kat adik dia dan peluk, so comel,
tibe2 tersentuh hati, mesti dia ni seorang penyayang kan? korang sayang adik korang? korang manjakan adik korang?
aku memang suka bila tengok lelaki yang pandai layan budak2, sweet, tapi bukan yang buat2 suka,
kita boleh bezakan yang mana buat2 n yang mana betul2 dia ada sifat tu..kan....huhu!
apiz tak ada adik perempuan kecik, so dia boleh peluk aku je..yeayyyyyy!! (ops ops..hahaha!)


Paling sweet bila lelaki tu suka buat2 muka, hehe! so somel...somel somel somel...suka tau...huhu!
pernah tak korang dating, tiba2 yang si lelaki tu buat muka yang comel2, bila tanya kenape buat muka camtu,dia selamber cakap,
*suka hati la,hok oloh, rasa nak nangis kat situ jugak, sambil dalam hati bercakap, *comey aku lagi..huargggg!!*
lelaki yang suka buat-buat muka ni sebenarnya penuh dengan sifat manja, sayangkan kehidupan...kan? apiz? seboleh-boleh nak kaitkan dengan apiz..haha!


Perempuan suka kat lelaki yang kalut bila first time berdua bersama2..hahaha! rasa kelakar...sebab nampak sangat dia malu,segan, rasa dia sangat suci..
besttt...hahahaha! Bila dia resah berjalan dengan kita, dan tak tau tempat2 untuk dating, kelakar kan? hehe! rasa nak cubit je pipi kan? kan?
sila rasa apa yang aku rasa..hahahaha!


gile best kan? Tapi bukan semua yang kau suka, kau akan dapat, Kau dah dapat, tapi kau tak nak, betul tak diana?? hehe!
Sebab aku rasa, mereka terlalu baik, dan aku adalah tak layak...aku rasa dia sepatutnya jumpe dengan perempuan yang sangat baik, sangat2 baik, kan?
aku ni agak-agak layak tak dengan sam, ala Shaheizy Sam tu...

0 comments: