Sunday, May 8, 2011

menyakitkan hati ku yang comel ini

Posted by mrs yaya at Sunday, May 08, 2011

aku bukan tak nak update mak hencik......
aku tak larat nak update...semangat pun tak berapa nak berkobar2...
ater nyeeeee.....
kite bakoooo je blog ni.......kite bakoooo....
huhu!!

tadi aku kene tengking dengan Apiz....paksa2 aku makan...
saja nak cari gaduh dengan aku agaknya...
aku baru je nak kembiskan perot aku ini bagi slim gitu...aikk dia paksa2 makan...
ke nak bakooooo je Apiz ini??

hello??? ini Diana okey...(tiba2)
setakat tengking2, aii tak berapa nak heran walaupun orang di sekeliling aii amatlah heran kenapa orang yang comel macam aii ni kena marah...apakah???? huhu!!

tak caye punye pasal..siap 3g...aii tipu pun,tipu sunat la bro...dah la line macam sipot sedut....rasa nak je bakooo CBU!!!!!(apakah??)

okey sekarang sila meratapi wahai anggota badan..dan sila terima kenyataan tuan mu memang kuat berdisiplin berbakti dan lain-lain...fuh!! (wah!!benci2!!)

0 comments on "menyakitkan hati ku yang comel ini"

Post a Comment

Sunday, May 8, 2011

menyakitkan hati ku yang comel ini


aku bukan tak nak update mak hencik......
aku tak larat nak update...semangat pun tak berapa nak berkobar2...
ater nyeeeee.....
kite bakoooo je blog ni.......kite bakoooo....
huhu!!

tadi aku kene tengking dengan Apiz....paksa2 aku makan...
saja nak cari gaduh dengan aku agaknya...
aku baru je nak kembiskan perot aku ini bagi slim gitu...aikk dia paksa2 makan...
ke nak bakooooo je Apiz ini??

hello??? ini Diana okey...(tiba2)
setakat tengking2, aii tak berapa nak heran walaupun orang di sekeliling aii amatlah heran kenapa orang yang comel macam aii ni kena marah...apakah???? huhu!!

tak caye punye pasal..siap 3g...aii tipu pun,tipu sunat la bro...dah la line macam sipot sedut....rasa nak je bakooo CBU!!!!!(apakah??)

okey sekarang sila meratapi wahai anggota badan..dan sila terima kenyataan tuan mu memang kuat berdisiplin berbakti dan lain-lain...fuh!! (wah!!benci2!!)

0 comments: