Thursday, May 5, 2011

salah ker??

Posted by mrs yaya at Thursday, May 05, 2011
ada orang meluat aii tayang bofren kat blog..siap ber!@#$ kat chatbox lagi..tapi taknak mengaku...haha!! mulut takde insurans kot..takpe2 nanti aii ngn apiz buat insurans mulut untuk u..nak??mane la tahu..mulut u ada something yang boleh membahayakan u???wahahah!!

biarla aku nak tayang apiz pun..takkan aku nak tayang laki ko kot..takpun tunang ko ke kan...hak masing2 la nak tayang apa pun..kenape?kalu tayang bofren,nanti ada effect kat family ko ker???heheheh...

nak upload gambar banyak2 la...dia rindu kot kat kite berdua..kan apiz..

awak tak suka kite tak apa..kite tak suruh pun awak suke kite...

tapi awak,tak baik tulis bukan2 pasal orang..awak tak takut tuhan ker??

Sesuatu kata2 lancang pasti di iringi hukumannya...awak, lupa ke awak..bukan semua mende yang kite hajat akan dapat..bukan semua mende yang kite nak,akan dapat...

ok saya dah habis tayang boifren saya, awak nak tayang laki awak ke, awak nak kata awak artis ke, awak nak kata awak tu idola semua blogger ke, awak nak mengumpat dengan kawan2 awak sampai awak haus ke, saya tak kesah pun, awak buat la selagi awak bernafas, saya ok je ... tak mengganggu kehidupan saya pun .. hehe!

0 comments on "salah ker??"

Post a Comment

Thursday, May 5, 2011

salah ker??

ada orang meluat aii tayang bofren kat blog..siap ber!@#$ kat chatbox lagi..tapi taknak mengaku...haha!! mulut takde insurans kot..takpe2 nanti aii ngn apiz buat insurans mulut untuk u..nak??mane la tahu..mulut u ada something yang boleh membahayakan u???wahahah!!

biarla aku nak tayang apiz pun..takkan aku nak tayang laki ko kot..takpun tunang ko ke kan...hak masing2 la nak tayang apa pun..kenape?kalu tayang bofren,nanti ada effect kat family ko ker???heheheh...

nak upload gambar banyak2 la...dia rindu kot kat kite berdua..kan apiz..

awak tak suka kite tak apa..kite tak suruh pun awak suke kite...

tapi awak,tak baik tulis bukan2 pasal orang..awak tak takut tuhan ker??

Sesuatu kata2 lancang pasti di iringi hukumannya...awak, lupa ke awak..bukan semua mende yang kite hajat akan dapat..bukan semua mende yang kite nak,akan dapat...

ok saya dah habis tayang boifren saya, awak nak tayang laki awak ke, awak nak kata awak artis ke, awak nak kata awak tu idola semua blogger ke, awak nak mengumpat dengan kawan2 awak sampai awak haus ke, saya tak kesah pun, awak buat la selagi awak bernafas, saya ok je ... tak mengganggu kehidupan saya pun .. hehe!

0 comments: