Tuesday, May 10, 2011

Kegemukkan Melanda! Stress campur Memalukan!

Posted by mrs yaya at Tuesday, May 10, 2011
benda yang merungsingkan dalam hidup ada banyak kan...salah satu yang merungsingkan diri aku adalah gemok! sangat stress okey...

fine fine! aku tau nanti korang akan kata....gila ke diana ni tang mana entah gemok...
tu saja nak orang kata dia kurus la tu...
coiii okey...huhu!!

sebenarnya korang tak paham...apa yang korang tengok dalam gambar tu..sebenarnya aku dah tahan napas baik punya...pastu aku pandai la buat gaya rambut or pakai tudung yang boleh cover pipi cute aku tu...masalahnya....

baru2 ni aku timbang dah naik !!! benci sangat la weh....serius perut aku ni dah tak sexy(macam la before ni sexy) pulak tu...huhu!!

bila aku snap2 gambar aku..terus sentap...ni yang paling latest...ko tak payah la nak terkejut kata 'tahniah na...dah berapa bulan?'

sungguh tak bermakna soalan itu....huhu!!


gemok tak rakan2????pi memaang aku tak dpat terima la pun memang pipi dah naik....lengan dah besar...

tapi aku rasa....ada orang suka gemok...ada orang suka kurus...aku sebenarnya suka yang cubby2 sikit....buncit2 sikit...baru sedap...kahkkahkah!! kalau kurus rasa apa ye dok???? kahkahkah lagi....

bye!!

0 comments on "Kegemukkan Melanda! Stress campur Memalukan!"

Post a Comment

Tuesday, May 10, 2011

Kegemukkan Melanda! Stress campur Memalukan!

benda yang merungsingkan dalam hidup ada banyak kan...salah satu yang merungsingkan diri aku adalah gemok! sangat stress okey...

fine fine! aku tau nanti korang akan kata....gila ke diana ni tang mana entah gemok...
tu saja nak orang kata dia kurus la tu...
coiii okey...huhu!!

sebenarnya korang tak paham...apa yang korang tengok dalam gambar tu..sebenarnya aku dah tahan napas baik punya...pastu aku pandai la buat gaya rambut or pakai tudung yang boleh cover pipi cute aku tu...masalahnya....

baru2 ni aku timbang dah naik !!! benci sangat la weh....serius perut aku ni dah tak sexy(macam la before ni sexy) pulak tu...huhu!!

bila aku snap2 gambar aku..terus sentap...ni yang paling latest...ko tak payah la nak terkejut kata 'tahniah na...dah berapa bulan?'

sungguh tak bermakna soalan itu....huhu!!


gemok tak rakan2????pi memaang aku tak dpat terima la pun memang pipi dah naik....lengan dah besar...

tapi aku rasa....ada orang suka gemok...ada orang suka kurus...aku sebenarnya suka yang cubby2 sikit....buncit2 sikit...baru sedap...kahkkahkah!! kalau kurus rasa apa ye dok???? kahkahkah lagi....

bye!!

0 comments: