Wednesday, May 4, 2011

Melawan Perasaan

Posted by mrs yaya at Wednesday, May 04, 2011
apa itu melawan perasaan? bukan kata lawan ye, bukan gemok lawannya tidak terlalu gemok atau pun sedikit chubby atau 34 28 36, bukan bukan..hehe!
melawan perasaan adalah kata dasar yang di sama ertikan dengan kata helah, iaitu tidak jujur dengan jiwa..oh apakah?
cukup cukup, jangan peningkan kepala diri sendiri..hehe!

Ni nak habaq mai sikit na, berat cheq ni dah naek, tibe2 apiz ni loqlaq nak pi makan , potonggggg sungguh, cheq tak feel la nak makan,
tapi apiz ni nak sangat p makan, layan ja.. (dulu pakwe kita orang peneng, tibe2...)

sebenarnya tak lapar sangat, bukan diet eh..pelis la..heeee! tapi apiz paksa makan makan makan, bosan betul,boleh bla dengan kenyataan itu.. :P

tapi takpe, sebab kan dia kata nak belanja makan, layankan aje, apiz sekarang ni kuat makan dowhhh, ayam aku pun dia amik, tak cukup tauuuuu...
perut i besar, kalau u amik, macam mana lengan i nak besar...cehhh....

tapi best kan tengok lelaki makan lagi banyak dari kau, sebab akan rasa normal..sebab selalunya aku yang makan lebih banyak dari dia..hahahha!
so bila dia nak amik sikit makanan aku..eh sila kan sila kan..anda membuatkan saya rasa normal sekarang..hehehe

antara ko dengan makwe/pakwe ko, sapa makan banyak??? eleh mengaku je la ko makan banyak...boleh geng dengan aku...
tak yah malu2 mengaku..kalau malu boleh email...hahahah! mencik tauuuu....

0 comments on "Melawan Perasaan"

Post a Comment

Wednesday, May 4, 2011

Melawan Perasaan

apa itu melawan perasaan? bukan kata lawan ye, bukan gemok lawannya tidak terlalu gemok atau pun sedikit chubby atau 34 28 36, bukan bukan..hehe!
melawan perasaan adalah kata dasar yang di sama ertikan dengan kata helah, iaitu tidak jujur dengan jiwa..oh apakah?
cukup cukup, jangan peningkan kepala diri sendiri..hehe!

Ni nak habaq mai sikit na, berat cheq ni dah naek, tibe2 apiz ni loqlaq nak pi makan , potonggggg sungguh, cheq tak feel la nak makan,
tapi apiz ni nak sangat p makan, layan ja.. (dulu pakwe kita orang peneng, tibe2...)

sebenarnya tak lapar sangat, bukan diet eh..pelis la..heeee! tapi apiz paksa makan makan makan, bosan betul,boleh bla dengan kenyataan itu.. :P

tapi takpe, sebab kan dia kata nak belanja makan, layankan aje, apiz sekarang ni kuat makan dowhhh, ayam aku pun dia amik, tak cukup tauuuuu...
perut i besar, kalau u amik, macam mana lengan i nak besar...cehhh....

tapi best kan tengok lelaki makan lagi banyak dari kau, sebab akan rasa normal..sebab selalunya aku yang makan lebih banyak dari dia..hahahha!
so bila dia nak amik sikit makanan aku..eh sila kan sila kan..anda membuatkan saya rasa normal sekarang..hehehe

antara ko dengan makwe/pakwe ko, sapa makan banyak??? eleh mengaku je la ko makan banyak...boleh geng dengan aku...
tak yah malu2 mengaku..kalau malu boleh email...hahahah! mencik tauuuu....

0 comments: