Sunday, January 9, 2011

Comel Macam KakLong Dia

Posted by mrs yaya at Sunday, January 09, 2011
Ok jangan pengsan lagi, sila terima je apa aku nak cakapkan ni, aleesya kan dia memang comel, sebab apa???

1. Masa ibu aku mengandung, dia memang suka tengok muka aku
2. Sebab memang ibu aku tu admire aku sangat2...hahaha!
3. Dia suka baca blog aku, tapi senyap2, kira macam silent reader la..gelis!
4. Sebab dia suke semua masakan yang aku masak time dai mengandung...cop!adekaitankertak??


aleesya sekarang ni memang super comel seperti kakLong nye...oh jangan pengsan lagi...sikit lagi habis..hehe! pastu boleh pengsan :P


dan lagi...


ok la..cukup..nanti tak pasal-pasal koorang muntah..huhhu!!!

ok,fine..aku sebenarnya saje jer nak tayang muke aku..rasa dah lame sangat tak tayang..kan2..aku tahu koorang rindu muke aku yang ciut miut nih...masih solo tau..de sape2 berkenan??cepat2 isi borang..hahah!!! gataiiii...

0 comments on "Comel Macam KakLong Dia"

Post a Comment

Sunday, January 9, 2011

Comel Macam KakLong Dia

Ok jangan pengsan lagi, sila terima je apa aku nak cakapkan ni, aleesya kan dia memang comel, sebab apa???

1. Masa ibu aku mengandung, dia memang suka tengok muka aku
2. Sebab memang ibu aku tu admire aku sangat2...hahaha!
3. Dia suka baca blog aku, tapi senyap2, kira macam silent reader la..gelis!
4. Sebab dia suke semua masakan yang aku masak time dai mengandung...cop!adekaitankertak??


aleesya sekarang ni memang super comel seperti kakLong nye...oh jangan pengsan lagi...sikit lagi habis..hehe! pastu boleh pengsan :P


dan lagi...


ok la..cukup..nanti tak pasal-pasal koorang muntah..huhhu!!!

ok,fine..aku sebenarnya saje jer nak tayang muke aku..rasa dah lame sangat tak tayang..kan2..aku tahu koorang rindu muke aku yang ciut miut nih...masih solo tau..de sape2 berkenan??cepat2 isi borang..hahah!!! gataiiii...

0 comments: