Monday, November 22, 2010

Mood Aku Tak Berapa Baik Lately

Posted by mrs yaya at Monday, November 22, 2010
Ni sebab tak makan pil hormon la ni kan..huhu!
Hormon tak menentu, period tak stabil,
jerawat naik kat muka,
Letih, huhu! xde la..gurau je.. period dah lepas da...

sebenarnya kalau korang nak tau....huhuhu!
so sad cerita ni......tapi sila support aku...lalalalalalala~~

tadi kan sedang aku syok2 tengok tv kan...
tetiba de mesej masuk...mesej dri ASR DECO...
memang almost everday aku mengadap laptop..
buka email,tunggu jawapan dari company tu...
helo?everday ye..cuba bayangkan mata mengadap laptop..
hari....
penat??

tapi tadi,lepas dapat mesej dari company tu suh aku p interview...
jiwa jadi kelam kabut...
gile ko..dapat jawapan hari ini..esok interview..
helo cik kak..aii kat tganu ok..bukan di kuantan...hell!!
bincang2 dengan ibu dan abah..ok..
diaorang suh siap dan pegi cari tiket...

hampeh..tiket bas da abes...buat letih aku je tau p usya2 tiket...
aku masuk dalam kereta dengan hati yang agak berduka lara...
wah!!! sedeynyer...
yang kat melaka da aku tolak...
abah aku tak berape nak bagi lorh aku pegi sana..
risau katanye..eleh2..aii tahu la aii anak mas..bagitahu je..

tapi....
takkan la kat kuantan pun aku nak tolak....
kerja sekarang bukan senang nak dapat...
macam aku terpakse biarkan jer...
kalau la aku bertolak tadi...
sekarang dah ada kat kuantan..bole jumpe cyg aku..
wah!! perempuan..ko de cyg ke kat sana...hahah!!!

sobb!!kecewa gile sekarang..hhoho!!!
takpe lakan..esok try la..kot2 bole tunda tarikh...
huhuh!!

Mood tak baik sangat sebab, ish malas pulak nak bagitau..huhu!
tau aku tak ada mood sangat je cukup lah ye...
mood ada, tapi mood tu nakallll sekali...huhu!

0 comments on "Mood Aku Tak Berapa Baik Lately"

Post a Comment

Monday, November 22, 2010

Mood Aku Tak Berapa Baik Lately

Ni sebab tak makan pil hormon la ni kan..huhu!
Hormon tak menentu, period tak stabil,
jerawat naik kat muka,
Letih, huhu! xde la..gurau je.. period dah lepas da...

sebenarnya kalau korang nak tau....huhuhu!
so sad cerita ni......tapi sila support aku...lalalalalalala~~

tadi kan sedang aku syok2 tengok tv kan...
tetiba de mesej masuk...mesej dri ASR DECO...
memang almost everday aku mengadap laptop..
buka email,tunggu jawapan dari company tu...
helo?everday ye..cuba bayangkan mata mengadap laptop..
hari....
penat??

tapi tadi,lepas dapat mesej dari company tu suh aku p interview...
jiwa jadi kelam kabut...
gile ko..dapat jawapan hari ini..esok interview..
helo cik kak..aii kat tganu ok..bukan di kuantan...hell!!
bincang2 dengan ibu dan abah..ok..
diaorang suh siap dan pegi cari tiket...

hampeh..tiket bas da abes...buat letih aku je tau p usya2 tiket...
aku masuk dalam kereta dengan hati yang agak berduka lara...
wah!!! sedeynyer...
yang kat melaka da aku tolak...
abah aku tak berape nak bagi lorh aku pegi sana..
risau katanye..eleh2..aii tahu la aii anak mas..bagitahu je..

tapi....
takkan la kat kuantan pun aku nak tolak....
kerja sekarang bukan senang nak dapat...
macam aku terpakse biarkan jer...
kalau la aku bertolak tadi...
sekarang dah ada kat kuantan..bole jumpe cyg aku..
wah!! perempuan..ko de cyg ke kat sana...hahah!!!

sobb!!kecewa gile sekarang..hhoho!!!
takpe lakan..esok try la..kot2 bole tunda tarikh...
huhuh!!

Mood tak baik sangat sebab, ish malas pulak nak bagitau..huhu!
tau aku tak ada mood sangat je cukup lah ye...
mood ada, tapi mood tu nakallll sekali...huhu!

0 comments: