Monday, October 29, 2012

comel gitu..auuwww!!

Posted by mrs yaya at Monday, October 29, 2012
memandangkan sekarang tengah bosann seperti yang tercatat dalam entry sebelum ni,wahh! aku seriuz dah tak tahu nak buat ape dah..nak bersosial? oh! umur dah 24 tahun oke..tahun depan 25 tahun...motip??hahah! buka facebook??booooooo!!! henpon? boooooo!! instagram??lagi la booooo!!

tengok Dp BBM,timbul idea dalam kepala ni nak warna-warnakan blog..yela sebelum ni pink merah pink merah..macam bosannn kan..berani koorang..aku sendiri tengok pun,macam bosannn...hahaha!! sebelum nak buat tu,harus check bos datang ke tak?tengok2 kat parking kereta..kot2 adekan... oke bos tak datang lagiii....huhu!

dalam beberapa minit kemudian .....
..........
......
....
...
..
.
.
.
.















tadaa!!!!! *merah lagi tuu..ahkhak!!

bila  grey combine kan dengan purple ternyata memang cantik! kan2.. hahahah!!! bilik aku ni rasa macam nak tukar warna grey purple la..ahakkkk! ada siapa-siapa nak sponser tak??










0 comments on "comel gitu..auuwww!!"

Post a Comment

Monday, October 29, 2012

comel gitu..auuwww!!

memandangkan sekarang tengah bosann seperti yang tercatat dalam entry sebelum ni,wahh! aku seriuz dah tak tahu nak buat ape dah..nak bersosial? oh! umur dah 24 tahun oke..tahun depan 25 tahun...motip??hahah! buka facebook??booooooo!!! henpon? boooooo!! instagram??lagi la booooo!!

tengok Dp BBM,timbul idea dalam kepala ni nak warna-warnakan blog..yela sebelum ni pink merah pink merah..macam bosannn kan..berani koorang..aku sendiri tengok pun,macam bosannn...hahaha!! sebelum nak buat tu,harus check bos datang ke tak?tengok2 kat parking kereta..kot2 adekan... oke bos tak datang lagiii....huhu!

dalam beberapa minit kemudian .....
..........
......
....
...
..
.
.
.
.















tadaa!!!!! *merah lagi tuu..ahkhak!!

bila  grey combine kan dengan purple ternyata memang cantik! kan2.. hahahah!!! bilik aku ni rasa macam nak tukar warna grey purple la..ahakkkk! ada siapa-siapa nak sponser tak??










0 comments: