Monday, October 14, 2013

hello kitty

Posted by mrs yaya at Monday, October 14, 2013
entry kali ni pasal hello kitty..okey aku nak tanya, memang trend sekarang ke budak-budak suka patung hello kitty ni?sana sini aku tengok patung ni.musykir pun ada..ni zaman aku kecik-kecik dulu, glemer kau patung ni..masa tu siapa yang ada patung ni, memang hot la kau kat sekolah..tak caye ke? uikss! serius aku cakap..hehe! aku?? rasa macam tak ada..patung ni femes zaman aku sekolah rendah tak silap aku.tak mungkin aku ada kan.hahahah!! *mata ke atas .

sampai dengan adik aku sekarang kalau keluar,bila nampak aje hello kitty,terus suruh ibu aku belikan..sampai tarik-tarik baju nak ke menda alah ni.beg, pensel, jam, haa..semua dia ada.tu nasib baik dia tak nampak set pinggan mangkuk..pastu mula la buat muka cute dia..menyampah betol aku.nasib ada sorang jer adik perempuan.kalau tak beli, haa memang sah dia mengamuk kat situ..perangai budak katekan..bongsu pula tuu..
dah berapa biji dah aku tengok jam yang dia ada..entah apa yang dia suka sangat pasal jam ni pun aku tak tahu.
persoalan aku sekarang..kenapa budak perempuan suka dengan color pink?

ni kalau aku kumpul koleksi hello kitty,agak-agak orang jijik tak dengan aku? biar penuh satu bilik..hehe! 





0 comments on "hello kitty"

Post a Comment

Monday, October 14, 2013

hello kitty

entry kali ni pasal hello kitty..okey aku nak tanya, memang trend sekarang ke budak-budak suka patung hello kitty ni?sana sini aku tengok patung ni.musykir pun ada..ni zaman aku kecik-kecik dulu, glemer kau patung ni..masa tu siapa yang ada patung ni, memang hot la kau kat sekolah..tak caye ke? uikss! serius aku cakap..hehe! aku?? rasa macam tak ada..patung ni femes zaman aku sekolah rendah tak silap aku.tak mungkin aku ada kan.hahahah!! *mata ke atas .

sampai dengan adik aku sekarang kalau keluar,bila nampak aje hello kitty,terus suruh ibu aku belikan..sampai tarik-tarik baju nak ke menda alah ni.beg, pensel, jam, haa..semua dia ada.tu nasib baik dia tak nampak set pinggan mangkuk..pastu mula la buat muka cute dia..menyampah betol aku.nasib ada sorang jer adik perempuan.kalau tak beli, haa memang sah dia mengamuk kat situ..perangai budak katekan..bongsu pula tuu..
dah berapa biji dah aku tengok jam yang dia ada..entah apa yang dia suka sangat pasal jam ni pun aku tak tahu.
persoalan aku sekarang..kenapa budak perempuan suka dengan color pink?

ni kalau aku kumpul koleksi hello kitty,agak-agak orang jijik tak dengan aku? biar penuh satu bilik..hehe! 





0 comments: