Monday, March 12, 2012

boleh??ok bye hikss~~ :p

Posted by mrs yaya at Monday, March 12, 2012
dalam kehidupan kita inikan,kadang-kadang ada perkara yang kita tak berapa nak suka..ok tipu.."TAK BERAPA SUKA" atau "MEMANG TAK SUKA" atau "TAK SUKA SANGAT" ataupun...apa-apa lah...kalau koorang perasaan,bila ada orang buat something yang koorang tak suka,koorang rasa macam..... :)itu kalau perasan lah..kalau tak perasan..aku tak marah pun..#tetiba??haish..

kebelakangan ini,aku kadang-kadang rasa rimas..rimas dengan orang yang buat aku rasa rimas..LOL! rimas dengan perasaan...rimas dengan itu,ini..aku bila rimas..mood nak bajet hot tu..hilang..aku sampai sekarang pun tak paham kenapa..hiks!

aku tak berapa nak suka kalau orang main push-push aku...jiwang bagai..ingatkan kenangan dulu-dulu.."sayu hati lah" "rindu awak la" #mata naik ke atas...semua itu buat aku rasa rimas kot..salah! memang rimas...awok-awok semua tak rasa ke buat macam itu boleh buatkan orang rasa rimas? dan boleh buat orang rasa malas nak layan??begituu...aku sekarang dah malas buat semua itu..sebab..aku pun kadang-kadang rasa rimas..hehe!

perasaan aku pun aku rasa rimas..entah..dari dulu sampai sekarang..sama ajer..sebab??aku sampai sekarang still ingat ayat someone..kadang-kadang ayat dia tu..buat aku rasa nak marah..hiks! keji ok..

kalau koorang terserempak aku kat luar,kalau tengok muka aku macam seram-seram tu..aku tengah rimas lah tuu..dan satu lagi..kalau aku tak update blog tu..anggap lah aku kadang-kadang rimas dengan blog aku..boleh??ok bye hikss~~ :p

0 comments on "boleh??ok bye hikss~~ :p"

Post a Comment

Monday, March 12, 2012

boleh??ok bye hikss~~ :p

dalam kehidupan kita inikan,kadang-kadang ada perkara yang kita tak berapa nak suka..ok tipu.."TAK BERAPA SUKA" atau "MEMANG TAK SUKA" atau "TAK SUKA SANGAT" ataupun...apa-apa lah...kalau koorang perasaan,bila ada orang buat something yang koorang tak suka,koorang rasa macam..... :)itu kalau perasan lah..kalau tak perasan..aku tak marah pun..#tetiba??haish..

kebelakangan ini,aku kadang-kadang rasa rimas..rimas dengan orang yang buat aku rasa rimas..LOL! rimas dengan perasaan...rimas dengan itu,ini..aku bila rimas..mood nak bajet hot tu..hilang..aku sampai sekarang pun tak paham kenapa..hiks!

aku tak berapa nak suka kalau orang main push-push aku...jiwang bagai..ingatkan kenangan dulu-dulu.."sayu hati lah" "rindu awak la" #mata naik ke atas...semua itu buat aku rasa rimas kot..salah! memang rimas...awok-awok semua tak rasa ke buat macam itu boleh buatkan orang rasa rimas? dan boleh buat orang rasa malas nak layan??begituu...aku sekarang dah malas buat semua itu..sebab..aku pun kadang-kadang rasa rimas..hehe!

perasaan aku pun aku rasa rimas..entah..dari dulu sampai sekarang..sama ajer..sebab??aku sampai sekarang still ingat ayat someone..kadang-kadang ayat dia tu..buat aku rasa nak marah..hiks! keji ok..

kalau koorang terserempak aku kat luar,kalau tengok muka aku macam seram-seram tu..aku tengah rimas lah tuu..dan satu lagi..kalau aku tak update blog tu..anggap lah aku kadang-kadang rimas dengan blog aku..boleh??ok bye hikss~~ :p

0 comments: