Saturday, March 24, 2012

takpe kalau kene marah...:p

Posted by mrs yaya at Saturday, March 24, 2012
Aku kan selalu terkenang-kenang perkara yang jadi sebelum-belum ini, salah satu...kerja yang aku buat semalam..haa.. Sedih...eh salah-salah..frust..hmm..ok lah..frust la kot..Aku ada dapat job dari bos aku..kene settlekan buku bil kawan dia..design dan print sekali..ok..buku bil..buku bil adalah amat leceh bila nak menghasilkannya..Kenapa leceh? aku pun tak tau..mungkin sebab kertas..atau printer..mungkinlah..

semalam kerja aku pergi sana pergi sini.jangan terkejuz bile aku kerja hari jumaat..yaa..nak claim duit minyak banyak-banyak dengan bos laa..lepas tu,kena maki dengan bos, memaki orang.. eh? hehe! Okey takde la maki sangat pun..saja nak gediks dengan korang. Nak tunjukkan aku ni orang teraniya..padahal aku pun sama dengan je dengan orang yang menganiaya tu. hehe!hahah!! orait,memang letih bagi aku.

Tapi bukan tu yang aku nak kisahkan..hehehe!

yang aku kisahkan sangat adalahh.....

TERSILAP LETAK NO TELEFON...

wah..!! semua ini sebab buat kerja dalam masa satu hari..ok..sila salahkan kerja yang diberi..sebabkan kene settlekan 200 buku bil dalam masa satu hari..firsttime dalam hidup aku..terlupa nak kompemkan design..yaa..itu salah aku.eh..takyah nak backup aku..memang salah aku..hahahah!! tapikan..kalau nak tunggu customer kompem,alamak memang lambat lah nak siap...tidur opis la aku jawabnya...betul tak betul tak..bila dah buat silap ini..hidup takde la happy sangat kan.asyik pikir pikir dan pikir..

#ok..takpe..saya terima kalau kene marah nanti...nak kene pakai earphone hari-hari ni..nak kaver bila bos marah..ahahahah!!!

0 comments on "takpe kalau kene marah...:p"

Post a Comment

Saturday, March 24, 2012

takpe kalau kene marah...:p

Aku kan selalu terkenang-kenang perkara yang jadi sebelum-belum ini, salah satu...kerja yang aku buat semalam..haa.. Sedih...eh salah-salah..frust..hmm..ok lah..frust la kot..Aku ada dapat job dari bos aku..kene settlekan buku bil kawan dia..design dan print sekali..ok..buku bil..buku bil adalah amat leceh bila nak menghasilkannya..Kenapa leceh? aku pun tak tau..mungkin sebab kertas..atau printer..mungkinlah..

semalam kerja aku pergi sana pergi sini.jangan terkejuz bile aku kerja hari jumaat..yaa..nak claim duit minyak banyak-banyak dengan bos laa..lepas tu,kena maki dengan bos, memaki orang.. eh? hehe! Okey takde la maki sangat pun..saja nak gediks dengan korang. Nak tunjukkan aku ni orang teraniya..padahal aku pun sama dengan je dengan orang yang menganiaya tu. hehe!hahah!! orait,memang letih bagi aku.

Tapi bukan tu yang aku nak kisahkan..hehehe!

yang aku kisahkan sangat adalahh.....

TERSILAP LETAK NO TELEFON...

wah..!! semua ini sebab buat kerja dalam masa satu hari..ok..sila salahkan kerja yang diberi..sebabkan kene settlekan 200 buku bil dalam masa satu hari..firsttime dalam hidup aku..terlupa nak kompemkan design..yaa..itu salah aku.eh..takyah nak backup aku..memang salah aku..hahahah!! tapikan..kalau nak tunggu customer kompem,alamak memang lambat lah nak siap...tidur opis la aku jawabnya...betul tak betul tak..bila dah buat silap ini..hidup takde la happy sangat kan.asyik pikir pikir dan pikir..

#ok..takpe..saya terima kalau kene marah nanti...nak kene pakai earphone hari-hari ni..nak kaver bila bos marah..ahahahah!!!

0 comments: