Wednesday, March 13, 2013

terlambat post : raya cina part1

Posted by mrs yaya at Wednesday, March 13, 2013
cerita pasal tahun baru cina 2013........ 

permulaan cerita bermula dengan gambar diatas

yea-yea tak payah koorang nak bagitahu..aku tahu sangat lambat nak post enrty kali ini..ahakhakk!!busy ker/.? sangat-sangat oke... ;p

macam biasa la kan..raya cina..orang melayu pula yang sibuk nak beraya..so,ada yang nak bercuti la..nak enjoy la..nak itu la..nak ini la..apply cuti raya,mengalahkan orang cina..kan kan kan..*sambil angkat kening...itu termasuk la aku..eh2..manja-manja aku sekali oke...*poyos sangat disitu nak bercuti bagai kan..berangan macam anak dato bandar gituu...

tahun ini kiteorang berkumpul kat kL...kL??? oke..kL..hahaha!! kali ini aku dan Jue tak pergi sekali..Jue dari kuantan dan aku dari terengganu..macam-macam hal la kalau nak jumpa itu..aku dengan masalah aku..Jue dengan masalah dia..Lat?? Lat duk lalalalalalal je kat rumah dia tu..bahagia sangat tuu...cehh!!

so hari sabtu tu,baru dapat berkumpul..bila dah berkumpul,mula la mata mengatal..diri itu rasa single dan sangat hot tanpa bodyguard..maaf ye en bf semua..kami harus begitu...hari sabtu,kiteorang just lepak kL..lepak SAHAJA ye.. dan ini hasil dari kami bertiga LEPAK....

malam itu,kami rasa tak sempat nak masak..hahahah!! tak sempat la sangat..sooo..makan luar aje la..makan area keramat je..makanan??not bad la..harga pun macam oke juga..kiranya semua oke,oke dan oke laa..

tak kire tempat mana pun..bab "berbincang" takkan lari..meja depan kiteorang pun,kiteorang boleh "berbincang"..habis makan,secara tak dirancang,pergi tengok wayang..kononnya nak pergi tengok husin mon dan jin pakai toncit..tengok-tengok tiket full la pula..kalau ada pun midnight..last-last wawa sempot..sempot-sempot pun jadi lah..ingatkan nak beli 2 tiket je sebab Jue kita nak tengok "kadal" punya filem..tapi takpe la..kesian pula..kan tengok sorang-sorang,ada yang usya..kan tak pasal-pasal enTunang dia marah kami..kami ini sensitip oke..hahahah!!!

takpe la Jue..nanti kiteorang download muvi ini untuk u erk darlingg..takmo jerit-jerit macam malam itu..sangat-sangat scary..

esok macam biasa..bangun di awal pagi..tengah hari baru masing-masing berebut nak mandi..kL hari ahad macam tak jem sangat..masing-masing balik kampung..macam biasa la..LEPAK-LEPAK kat mall lagi..LEPAK sampai malam..duit pun banyak habis..heaven kan..sangat-sangat..
kutipan aku dan julie..
permandangan dari bukit ampang..sangat-sangat cantik..

to be continue.......tq 
ye yangggg....!!! oke saya masak..hahaahahahah!!!





0 comments on "terlambat post : raya cina part1"

Post a Comment

Wednesday, March 13, 2013

terlambat post : raya cina part1

cerita pasal tahun baru cina 2013........ 

permulaan cerita bermula dengan gambar diatas

yea-yea tak payah koorang nak bagitahu..aku tahu sangat lambat nak post enrty kali ini..ahakhakk!!busy ker/.? sangat-sangat oke... ;p

macam biasa la kan..raya cina..orang melayu pula yang sibuk nak beraya..so,ada yang nak bercuti la..nak enjoy la..nak itu la..nak ini la..apply cuti raya,mengalahkan orang cina..kan kan kan..*sambil angkat kening...itu termasuk la aku..eh2..manja-manja aku sekali oke...*poyos sangat disitu nak bercuti bagai kan..berangan macam anak dato bandar gituu...

tahun ini kiteorang berkumpul kat kL...kL??? oke..kL..hahaha!! kali ini aku dan Jue tak pergi sekali..Jue dari kuantan dan aku dari terengganu..macam-macam hal la kalau nak jumpa itu..aku dengan masalah aku..Jue dengan masalah dia..Lat?? Lat duk lalalalalalal je kat rumah dia tu..bahagia sangat tuu...cehh!!

so hari sabtu tu,baru dapat berkumpul..bila dah berkumpul,mula la mata mengatal..diri itu rasa single dan sangat hot tanpa bodyguard..maaf ye en bf semua..kami harus begitu...hari sabtu,kiteorang just lepak kL..lepak SAHAJA ye.. dan ini hasil dari kami bertiga LEPAK....

malam itu,kami rasa tak sempat nak masak..hahahah!! tak sempat la sangat..sooo..makan luar aje la..makan area keramat je..makanan??not bad la..harga pun macam oke juga..kiranya semua oke,oke dan oke laa..

tak kire tempat mana pun..bab "berbincang" takkan lari..meja depan kiteorang pun,kiteorang boleh "berbincang"..habis makan,secara tak dirancang,pergi tengok wayang..kononnya nak pergi tengok husin mon dan jin pakai toncit..tengok-tengok tiket full la pula..kalau ada pun midnight..last-last wawa sempot..sempot-sempot pun jadi lah..ingatkan nak beli 2 tiket je sebab Jue kita nak tengok "kadal" punya filem..tapi takpe la..kesian pula..kan tengok sorang-sorang,ada yang usya..kan tak pasal-pasal enTunang dia marah kami..kami ini sensitip oke..hahahah!!!

takpe la Jue..nanti kiteorang download muvi ini untuk u erk darlingg..takmo jerit-jerit macam malam itu..sangat-sangat scary..

esok macam biasa..bangun di awal pagi..tengah hari baru masing-masing berebut nak mandi..kL hari ahad macam tak jem sangat..masing-masing balik kampung..macam biasa la..LEPAK-LEPAK kat mall lagi..LEPAK sampai malam..duit pun banyak habis..heaven kan..sangat-sangat..
kutipan aku dan julie..
permandangan dari bukit ampang..sangat-sangat cantik..

to be continue.......tq 
ye yangggg....!!! oke saya masak..hahaahahahah!!!





0 comments: