Saturday, June 1, 2013

lama tak pergi

Posted by mrs yaya at Saturday, June 01, 2013
rasa dah nak hampir seminggu aku tak join erobikk..eh! kejap..kalau tak silap,sebelum tuu macam pergi tak pergi jer..hmm..kalau dikire-kirekan..dah nak hampir sebulan la tak pergii..jantung tak berapa sihat..haa..amik ko jantung..hohoo..takde la..just tak berapa sihat jer..gimik je lebih..

en bodyguard..sile sayang saya lebih2 yee..
badan pun dah mula naik..perot pun dah nampak macam pregnant 4,5 bulan..asyik kena makan jer...apa cerita ini? kalau di biarkan..rasa sampai kot 9 bulan perot aku membesar..wah! rungsing2!!! dengan kesihatan tak ok ok lagi nii..dugaan betol kan..:( oh dunia.. sekali lagi ----> :(

bile la nak hilang semua ini..ayat dah mula sadiss bile teringat.. makcik-makcik komperm dah rindu aku..ok ----> :( 

memang seksa bile sakit mula datang..bukan aku je..semua orang..nak2 sakit yang berhari-hari..siang malam duduk sabar..nak menangis pun,masuk bilik..duduk sorang-sorang dalam gelap..wahahah!! manja kan.. 

hmm..... ok ini last ----> :(














0 comments on "lama tak pergi"

Post a Comment

Saturday, June 1, 2013

lama tak pergi

rasa dah nak hampir seminggu aku tak join erobikk..eh! kejap..kalau tak silap,sebelum tuu macam pergi tak pergi jer..hmm..kalau dikire-kirekan..dah nak hampir sebulan la tak pergii..jantung tak berapa sihat..haa..amik ko jantung..hohoo..takde la..just tak berapa sihat jer..gimik je lebih..

en bodyguard..sile sayang saya lebih2 yee..
badan pun dah mula naik..perot pun dah nampak macam pregnant 4,5 bulan..asyik kena makan jer...apa cerita ini? kalau di biarkan..rasa sampai kot 9 bulan perot aku membesar..wah! rungsing2!!! dengan kesihatan tak ok ok lagi nii..dugaan betol kan..:( oh dunia.. sekali lagi ----> :(

bile la nak hilang semua ini..ayat dah mula sadiss bile teringat.. makcik-makcik komperm dah rindu aku..ok ----> :( 

memang seksa bile sakit mula datang..bukan aku je..semua orang..nak2 sakit yang berhari-hari..siang malam duduk sabar..nak menangis pun,masuk bilik..duduk sorang-sorang dalam gelap..wahahah!! manja kan.. 

hmm..... ok ini last ----> :(














0 comments: