Friday, January 20, 2012

ko kate aku bodoh ye...

Posted by mrs yaya at Friday, January 20, 2012
hahahaha! kecik hati aku dowhhh cakap camtu...
suka-suka hati je kan,
mentang-mentang la aku tak pakai spek mata old school,
mentang-mentang la tak tulis blog dalam bahasa ingegeris..
kau basi-basi kan aku ye...kelassss.....hahaha!

Yela-yela saja tak nak bagitau dulu aku dapat masuk kelas sains tulen, saja tak nak bagitau jugak dulu aku tolak tawaran masuk kelas sanis tulen tu sebab tak suka biologi, pastu taknak la bagitau korang yang nama aku je yang dapat no 1 setiap tahun...malas nak bagitau aku dulu penolong kelas yang di segani..(wallawei ada hati disegani kan..haha!takbur di situ), malas nak bagitau aku memang tak tunggu pun peluang nak masuk IPTA, malas la kan sebab aku memang malas di situ...
hah! tu la pasal aku malas bagitahu tu...karang ada yang iri hati karang...kekekekeke!!
ha tak dapat terima lagi ke dek akalmu??? sebenarnya ramai yang tak dapat terima termasukla aku..muahahahaha!! hoi ko main belasah je cakap aku bodoh kannn...

lepas ni terus feeling nak tempah spek mata old school annnnnn....annnnn....tak suka la ni ann...hahahah!!


muka bodoh ni memang manis kan? suwitttt je..hahahaha!


nama kat dalam surat tu bukan nama aku,
tu nama nenek aku, saja simpan dalam fail sendiri nak jadikan idola...
kannnnnnn..choiiiii......hahaha!

hah dah la malas nak taip kang, takut nanti terlebih bagitahu korang ada yang nak jadikan aku idola kang...susahhh...hahaha! (TINGGAL HARAPN JE LA) memang TAK LA!

0 comments on "ko kate aku bodoh ye..."

Post a Comment

Friday, January 20, 2012

ko kate aku bodoh ye...

hahahaha! kecik hati aku dowhhh cakap camtu...
suka-suka hati je kan,
mentang-mentang la aku tak pakai spek mata old school,
mentang-mentang la tak tulis blog dalam bahasa ingegeris..
kau basi-basi kan aku ye...kelassss.....hahaha!

Yela-yela saja tak nak bagitau dulu aku dapat masuk kelas sains tulen, saja tak nak bagitau jugak dulu aku tolak tawaran masuk kelas sanis tulen tu sebab tak suka biologi, pastu taknak la bagitau korang yang nama aku je yang dapat no 1 setiap tahun...malas nak bagitau aku dulu penolong kelas yang di segani..(wallawei ada hati disegani kan..haha!takbur di situ), malas nak bagitau aku memang tak tunggu pun peluang nak masuk IPTA, malas la kan sebab aku memang malas di situ...
hah! tu la pasal aku malas bagitahu tu...karang ada yang iri hati karang...kekekekeke!!
ha tak dapat terima lagi ke dek akalmu??? sebenarnya ramai yang tak dapat terima termasukla aku..muahahahaha!! hoi ko main belasah je cakap aku bodoh kannn...

lepas ni terus feeling nak tempah spek mata old school annnnnn....annnnn....tak suka la ni ann...hahahah!!


muka bodoh ni memang manis kan? suwitttt je..hahahaha!


nama kat dalam surat tu bukan nama aku,
tu nama nenek aku, saja simpan dalam fail sendiri nak jadikan idola...
kannnnnnn..choiiiii......hahaha!

hah dah la malas nak taip kang, takut nanti terlebih bagitahu korang ada yang nak jadikan aku idola kang...susahhh...hahaha! (TINGGAL HARAPN JE LA) memang TAK LA!

0 comments: