Tuesday, January 24, 2012

potong mood gitu...

Posted by mrs yaya at Tuesday, January 24, 2012
Harini still cuti umum untuk raya cina kan, so kita yang melayu ni pun boleh la tumpang sekaki, kaki ko je la..kaki aku walaupun cuti...kene buat kerja juga..choi....kira kerja dengan aku tak boleh dipisahkan lah..

sibuk-sibuk bercuti...ada aje kerja nak kena buat...sweet gitu..kiranya aku ini orang penting lah..tanpa aku..tunggang terbalik kot company..wahahh!!


hahah!! macam celaks je kan buat-buat tension..aku yang tak dapat terima...

sekarang ini,mana ada mood bekerja..ko ade??tapi ada ke aku kisah kalau ko ada?haha!!aku??aku memang tak ada lah..sebab itu otak aku kosong nak pikirkan idea..hotak pun dah blur..line pula tak berapa nak elok..tetiba rasa nak bertukar kepada raksasa..arghhh!~~

CHERATING!!!! i'm cominggg!!!

0 comments on "potong mood gitu..."

Post a Comment

Tuesday, January 24, 2012

potong mood gitu...

Harini still cuti umum untuk raya cina kan, so kita yang melayu ni pun boleh la tumpang sekaki, kaki ko je la..kaki aku walaupun cuti...kene buat kerja juga..choi....kira kerja dengan aku tak boleh dipisahkan lah..

sibuk-sibuk bercuti...ada aje kerja nak kena buat...sweet gitu..kiranya aku ini orang penting lah..tanpa aku..tunggang terbalik kot company..wahahh!!


hahah!! macam celaks je kan buat-buat tension..aku yang tak dapat terima...

sekarang ini,mana ada mood bekerja..ko ade??tapi ada ke aku kisah kalau ko ada?haha!!aku??aku memang tak ada lah..sebab itu otak aku kosong nak pikirkan idea..hotak pun dah blur..line pula tak berapa nak elok..tetiba rasa nak bertukar kepada raksasa..arghhh!~~

CHERATING!!!! i'm cominggg!!!

0 comments: