Tuesday, August 27, 2013

masalah sekaranggg????

Posted by mrs yaya at Tuesday, August 27, 2013
masalah??aku rasa semua orang ada masalah...kan??? perkara yang tak berapa masalah pun,boleh dikategorikan dalam masalah..apekah?? bila dah muncul masalah dalam hidup tu,nak potpet potpet pun dah takde mood..orang tanya itu,tanya ini rasa macam malas nak jawab..kalau cakap pun kompem orang tak paham.. *kadang2 aku pun tak paham ape aku nak sampaikan..otak tengah ke laut..

yeaa..sekarang aku tengah bermasalah.. dah 2 ari tak dapat nak tidur. hati ini rungsing tuhan aje tahu. mengiring ke kanan pun tak dapat nak tidur, mengiring kiri pun tak dapat..keluar masuk bilik pun still tak dapat nak tidur.. mata ni tak payah nak cerita la kan, dah lebam bagai dah nii..timun kat dapur itu,nasib dah habiss..kepala aku ni pula,pening dah macam orang pregnant cukup 9bulan dah..sampai ibu pun ada tegor aku yang kononnye aku menangis..

apa punca masalah sekarang??ni dah macam kes berat dah ni kalau dah siang malam tak dapat tidur..stress sangat bila dah jadi macam ni..faktor umur meningkat ke aku ni yang susah sangat nak tidur? dah macam wan aku dah ni tak boleh tidur..kejap-kejap... kalau pergi jumpa doktor,dia bagi ubat tidur tak?? wahh! banyak soalan laa plakk..ptfff

huwaaaaaa!!!stresss!!!

doakan aku boleh tidur malam nii..hahah! macam dah ape dah ni minta-minta doa.. *lempang



0 comments on "masalah sekaranggg????"

Post a Comment

Tuesday, August 27, 2013

masalah sekaranggg????

masalah??aku rasa semua orang ada masalah...kan??? perkara yang tak berapa masalah pun,boleh dikategorikan dalam masalah..apekah?? bila dah muncul masalah dalam hidup tu,nak potpet potpet pun dah takde mood..orang tanya itu,tanya ini rasa macam malas nak jawab..kalau cakap pun kompem orang tak paham.. *kadang2 aku pun tak paham ape aku nak sampaikan..otak tengah ke laut..

yeaa..sekarang aku tengah bermasalah.. dah 2 ari tak dapat nak tidur. hati ini rungsing tuhan aje tahu. mengiring ke kanan pun tak dapat nak tidur, mengiring kiri pun tak dapat..keluar masuk bilik pun still tak dapat nak tidur.. mata ni tak payah nak cerita la kan, dah lebam bagai dah nii..timun kat dapur itu,nasib dah habiss..kepala aku ni pula,pening dah macam orang pregnant cukup 9bulan dah..sampai ibu pun ada tegor aku yang kononnye aku menangis..

apa punca masalah sekarang??ni dah macam kes berat dah ni kalau dah siang malam tak dapat tidur..stress sangat bila dah jadi macam ni..faktor umur meningkat ke aku ni yang susah sangat nak tidur? dah macam wan aku dah ni tak boleh tidur..kejap-kejap... kalau pergi jumpa doktor,dia bagi ubat tidur tak?? wahh! banyak soalan laa plakk..ptfff

huwaaaaaa!!!stresss!!!

doakan aku boleh tidur malam nii..hahah! macam dah ape dah ni minta-minta doa.. *lempang



0 comments: