Saturday, June 5, 2010

salah silah mrsyaya

Posted by mrs yaya at Saturday, June 05, 2010
yaya = yana =ana = diana = along = na *ha semua ni aku lah*


saje tayang pic mycousin..comey kan..comey cam aku..

ni saja lah nak cerita...bosan giler...tu yg gatal jari
yang cantek,tulus mulus ni nak taip...

aku ada 2adeq laki dan 1adeq ppuan...
aku(22),danial(16),aiman(7) dan scha(1)...

wah nak jgk showoff umu..haha! lantak la hai...

so life aku biase2 jer...
tak ada yang nak dibanggakan...
aku bukan seorang student lagi...
da keje da pon... *mud bangga n blagak..*

pernh putus cinta..
semua aku yang tinggalkan..
muahahah! ayat penyata ke ayat keji..
ok memang aku nih jahat kit dulu..
kalu de yg keji aku sabar..but once dah tak tahan..
slamt tinggall romeo la..

sekarang da tak bole la prgai macam dulu2...
dulu perangai macam syaitonirajim...
poyo..hahah!
sekarang ni baru jadikan pari2 sebagai idola..
lalalalal....

sekarang kene try jadi seorang yang matang and bla bla bla..
laalallaalal.. kene bdikari sdiri...kene buat 2 sdiri,buat nih sdiri..
bangun sdiri..bangun awal..jauh ngn pamily..
hoh! mula2 macam bingai jugak la kepalahotak aku nk terima kan..
helo im 22 okey..masa tu 22 la..haha! i should try everthings la bro..
ha kau biasalah..tak dapat terima kenyataan...muhahah!

0 comments on "salah silah mrsyaya"

Post a Comment

Saturday, June 5, 2010

salah silah mrsyaya

yaya = yana =ana = diana = along = na *ha semua ni aku lah*


saje tayang pic mycousin..comey kan..comey cam aku..

ni saja lah nak cerita...bosan giler...tu yg gatal jari
yang cantek,tulus mulus ni nak taip...

aku ada 2adeq laki dan 1adeq ppuan...
aku(22),danial(16),aiman(7) dan scha(1)...

wah nak jgk showoff umu..haha! lantak la hai...

so life aku biase2 jer...
tak ada yang nak dibanggakan...
aku bukan seorang student lagi...
da keje da pon... *mud bangga n blagak..*

pernh putus cinta..
semua aku yang tinggalkan..
muahahah! ayat penyata ke ayat keji..
ok memang aku nih jahat kit dulu..
kalu de yg keji aku sabar..but once dah tak tahan..
slamt tinggall romeo la..

sekarang da tak bole la prgai macam dulu2...
dulu perangai macam syaitonirajim...
poyo..hahah!
sekarang ni baru jadikan pari2 sebagai idola..
lalalalal....

sekarang kene try jadi seorang yang matang and bla bla bla..
laalallaalal.. kene bdikari sdiri...kene buat 2 sdiri,buat nih sdiri..
bangun sdiri..bangun awal..jauh ngn pamily..
hoh! mula2 macam bingai jugak la kepalahotak aku nk terima kan..
helo im 22 okey..masa tu 22 la..haha! i should try everthings la bro..
ha kau biasalah..tak dapat terima kenyataan...muhahah!

0 comments: