Saturday, July 24, 2010

MANTRA .....

Posted by mrs yaya at Saturday, July 24, 2010
hei aii dah tengok la cite MANTRA...sila buat2 jelez sekarang...
kekekek! dah lama di lubuk hati aii ni nak tengok cite tu...lalalalal~ ~ ~

cite tu dari mula dah seram..penat aku tunggu bila nak relax nih...
tak ada langsung okey...nak pergi toilet pun takut...
terpaksa tahan buang kecil-kecilan itu...
* cam tipu jer...hihihih...*

hantu dia macam pelik...macam diperbuat daripada ranting2 kayu...
ayat DIPERBUAT buat aku rungsing ok...lalalallaa....

sapa yang belom tengok tu pegi la...
kalu yang lemah semangat tu lagi best...
boleh peluk2 secara tak sengaja..kahkahakah!
orang yang tak penakut macam aii ni relax je ok...
tengok cite hantu macam tengok cite POPEYE jer... *sila percaya*
usna dan pjal ni je yang asek2 tarik2 baju aii..takut sangat...
lemassss tauuuu...hahahahaahha!

sapa yang dah tengok??camne??bezkan..tapi kan..
muka hantu tu..ada macam aku sikit...
aku macam sedikit tak puas hati di situuu...
hidung hantu tu KEMBANG...
hell je nak perli aku la tuuu...tsk...

pegi tengok tau...


-perempuan yang baek hati-
diana .....


0 comments on "MANTRA ....."

Post a Comment

Saturday, July 24, 2010

MANTRA .....

hei aii dah tengok la cite MANTRA...sila buat2 jelez sekarang...
kekekek! dah lama di lubuk hati aii ni nak tengok cite tu...lalalalal~ ~ ~

cite tu dari mula dah seram..penat aku tunggu bila nak relax nih...
tak ada langsung okey...nak pergi toilet pun takut...
terpaksa tahan buang kecil-kecilan itu...
* cam tipu jer...hihihih...*

hantu dia macam pelik...macam diperbuat daripada ranting2 kayu...
ayat DIPERBUAT buat aku rungsing ok...lalalallaa....

sapa yang belom tengok tu pegi la...
kalu yang lemah semangat tu lagi best...
boleh peluk2 secara tak sengaja..kahkahakah!
orang yang tak penakut macam aii ni relax je ok...
tengok cite hantu macam tengok cite POPEYE jer... *sila percaya*
usna dan pjal ni je yang asek2 tarik2 baju aii..takut sangat...
lemassss tauuuu...hahahahaahha!

sapa yang dah tengok??camne??bezkan..tapi kan..
muka hantu tu..ada macam aku sikit...
aku macam sedikit tak puas hati di situuu...
hidung hantu tu KEMBANG...
hell je nak perli aku la tuuu...tsk...

pegi tengok tau...


-perempuan yang baek hati-
diana .....


0 comments: