Monday, July 12, 2010

TIPS : GRED EXAM TAK MEMUASKAN??

Posted by mrs yaya at Monday, July 12, 2010


korang pernah tak dapat markah exam yang tak patut korang dapat..
korang target D tapi bila dapat result sekali A+ pulak kan..
huhu! selalu aku target LULUS je....
sekali dapat CEMERLANG..hei malas nak kata lah....huahuahua!!

aku mengaku la kan..aku pernah dapat A B C D E...
nak kata pandai tu.....memang la...kahkah!
tapi apa kes dapat E kan....helo pernah tau tak..
betapa BENGAP nye KAKAK korang ni sewaktu menimba ilmu....huh!
ko tau aku dapat E bukan main kecohhhhh..hahahaha!
pegi canang kat satu sekolah tanpa perasaan pemalu....huk uluhhhhhhhhhh...

aku adalah nak bagi tips sikit cara2 korang nak jawab
bila kawan ko tanya ko dapat A ke B ke C ke D ke....kan kan.....

lets start!

1. kalau ko dapat A kan...eleeee aku tau la korang mesti bangga gila kan kan....
oh rasa melayang2 rasa paling pandai lah....hahaha!
tapi nanti kalau kawan tanya tak kan la nak bagitau
*AKU DAPAT A PANDAI LAH SIKIT DARI KO* OMG.....not good not good...huhu!
so aku suggest kan korang jawab macam ni je.......

A: math ko gred apa bro?
B: Adalahhhhhhhh....... (bajet2 malu nak jawab)

maksudnya A = Adalah.......

2. kalau ko dapat B.....

A: english ko pulak gred apa??
B: Biasa je.......

maksudnya B = Biasa

3. kalau ko dapat C

A: fizik ko mesti hebat kan???
B: Cincai lah wei....

maksudnya C = Cincai

4. kalau dapat D...

A: agama kau?
B: Dapat la sikit.....

maksudnya D = Dapatlah

5. kalau dapat E..haisyo...malu kot..hahaha!

A: BM ko mesti POWER...
B: Entahla wei........

jawapan mesti selindung2 sikit nak selamat kata....huhu!

jadi anak-anak.......kalau dapat F korang rasa apa???
F********* hahahahaha!

mengucapppp panjang jangan la dapat F tu yeeee...huhu!
apakebengapsangatkorangni...hahahaha!

bye!

0 comments on "TIPS : GRED EXAM TAK MEMUASKAN??"

Post a Comment

Monday, July 12, 2010

TIPS : GRED EXAM TAK MEMUASKAN??



korang pernah tak dapat markah exam yang tak patut korang dapat..
korang target D tapi bila dapat result sekali A+ pulak kan..
huhu! selalu aku target LULUS je....
sekali dapat CEMERLANG..hei malas nak kata lah....huahuahua!!

aku mengaku la kan..aku pernah dapat A B C D E...
nak kata pandai tu.....memang la...kahkah!
tapi apa kes dapat E kan....helo pernah tau tak..
betapa BENGAP nye KAKAK korang ni sewaktu menimba ilmu....huh!
ko tau aku dapat E bukan main kecohhhhh..hahahaha!
pegi canang kat satu sekolah tanpa perasaan pemalu....huk uluhhhhhhhhhh...

aku adalah nak bagi tips sikit cara2 korang nak jawab
bila kawan ko tanya ko dapat A ke B ke C ke D ke....kan kan.....

lets start!

1. kalau ko dapat A kan...eleeee aku tau la korang mesti bangga gila kan kan....
oh rasa melayang2 rasa paling pandai lah....hahaha!
tapi nanti kalau kawan tanya tak kan la nak bagitau
*AKU DAPAT A PANDAI LAH SIKIT DARI KO* OMG.....not good not good...huhu!
so aku suggest kan korang jawab macam ni je.......

A: math ko gred apa bro?
B: Adalahhhhhhhh....... (bajet2 malu nak jawab)

maksudnya A = Adalah.......

2. kalau ko dapat B.....

A: english ko pulak gred apa??
B: Biasa je.......

maksudnya B = Biasa

3. kalau ko dapat C

A: fizik ko mesti hebat kan???
B: Cincai lah wei....

maksudnya C = Cincai

4. kalau dapat D...

A: agama kau?
B: Dapat la sikit.....

maksudnya D = Dapatlah

5. kalau dapat E..haisyo...malu kot..hahaha!

A: BM ko mesti POWER...
B: Entahla wei........

jawapan mesti selindung2 sikit nak selamat kata....huhu!

jadi anak-anak.......kalau dapat F korang rasa apa???
F********* hahahahaha!

mengucapppp panjang jangan la dapat F tu yeeee...huhu!
apakebengapsangatkorangni...hahahaha!

bye!

0 comments: