Wednesday, February 15, 2012

geli sangat

Posted by mrs yaya at Wednesday, February 15, 2012
Kejadian ni baru berlaku..beberapa jam yang lepas..

Hari ini macam biasa la kan...pukul1,keluar lunch dan hari ini rasa nak makan kat Z&S Nasi Berlauk Selera Kampung..mood pula hari ini biasa-biasa jer..takde la happy sangat..

macam biasa la..kalau makan kat sana..menu aku mesti ikan keli berlada..ok jujur la..ikan keli dia..memang berhantu ok..harga makanan kat sana pun..ok la..berpatutan..

ok2 aku taknak cerita pasal kedai tu..aku nak cerita pasal ada seorang pakcik ini..aku pun tak tahu dia ini pangkat pakcik atau lelaki muda..tapi yang aku tengok..macam pakcik lah...sebelum ini aku dah banyak kali dah terserempak dengan pakcik tu..tiap kali makan kat sana..mesti terserempak dan tiap kali terserempak tu..mesti dia tengok-tengok aku..tengah makan pun still tengok-tengok aku,pusing kepala dia tengok-tengok aku..sampai aku nak pergi bayar pun..tengok aku sampai lah aku masuk kereta..apekah???

ergghhh...rasa nak je tanya..pastu buat muka comey..kenapa pakcik asyik tengok-tengok..muka saya macam muka anak pakcik ker??or macam muka cucu pakcik??haa..ke pakcik nak buatkan saya jadi menantu pakcik?tak paham la dengan pakcik ini...

0 comments on "geli sangat"

Post a Comment

Wednesday, February 15, 2012

geli sangat

Kejadian ni baru berlaku..beberapa jam yang lepas..

Hari ini macam biasa la kan...pukul1,keluar lunch dan hari ini rasa nak makan kat Z&S Nasi Berlauk Selera Kampung..mood pula hari ini biasa-biasa jer..takde la happy sangat..

macam biasa la..kalau makan kat sana..menu aku mesti ikan keli berlada..ok jujur la..ikan keli dia..memang berhantu ok..harga makanan kat sana pun..ok la..berpatutan..

ok2 aku taknak cerita pasal kedai tu..aku nak cerita pasal ada seorang pakcik ini..aku pun tak tahu dia ini pangkat pakcik atau lelaki muda..tapi yang aku tengok..macam pakcik lah...sebelum ini aku dah banyak kali dah terserempak dengan pakcik tu..tiap kali makan kat sana..mesti terserempak dan tiap kali terserempak tu..mesti dia tengok-tengok aku..tengah makan pun still tengok-tengok aku,pusing kepala dia tengok-tengok aku..sampai aku nak pergi bayar pun..tengok aku sampai lah aku masuk kereta..apekah???

ergghhh...rasa nak je tanya..pastu buat muka comey..kenapa pakcik asyik tengok-tengok..muka saya macam muka anak pakcik ker??or macam muka cucu pakcik??haa..ke pakcik nak buatkan saya jadi menantu pakcik?tak paham la dengan pakcik ini...

0 comments: