Wednesday, February 22, 2012

reject lelaki pemarah..fullstop...

Posted by mrs yaya at Wednesday, February 22, 2012
Sangat-sangat marah ok...Tak ada sorang perempuan pun suka lelaki pemarah...sangat benci kan...
sikit2 marah, sikit2 emosi, perangai macam perempuan...

Lelaki harus macho ok, as u demand perempuan yang lemah lembut sopan santun pandai layan family kau...sama juga la macam perempuan, we want lelaki yang berAkal dan bijaksana.. :)

dan ramai jugak lelaki yang suka amalkan kuasa veto tak tentu pasal, suruh perempuan terima kekurangan dia, tapi at the same time, dia tak dapat terima kekurangan perempuan tu..boleh??

aku kalau marah, aku akan diam..sebab sakit hati, sebab aku tau, aku kalau bercakap...kang orang kata mulut aku puaka...so aku diam...puaka dalam hati tak mengapa...begitu...huhu!

say laaa...

0 comments on "reject lelaki pemarah..fullstop..."

Post a Comment

Wednesday, February 22, 2012

reject lelaki pemarah..fullstop...

Sangat-sangat marah ok...Tak ada sorang perempuan pun suka lelaki pemarah...sangat benci kan...
sikit2 marah, sikit2 emosi, perangai macam perempuan...

Lelaki harus macho ok, as u demand perempuan yang lemah lembut sopan santun pandai layan family kau...sama juga la macam perempuan, we want lelaki yang berAkal dan bijaksana.. :)

dan ramai jugak lelaki yang suka amalkan kuasa veto tak tentu pasal, suruh perempuan terima kekurangan dia, tapi at the same time, dia tak dapat terima kekurangan perempuan tu..boleh??

aku kalau marah, aku akan diam..sebab sakit hati, sebab aku tau, aku kalau bercakap...kang orang kata mulut aku puaka...so aku diam...puaka dalam hati tak mengapa...begitu...huhu!

say laaa...

0 comments: