Tuesday, February 21, 2012

i want my life back...;(

Posted by mrs yaya at Tuesday, February 21, 2012
holopp...

semenjak menjak ni aku kan suka mengstress kan diri sendiri dengan hal-hal positif (cecece tak nak kalah, padahal....) biasalah, aku ni saing2 PM je, sebab tu la bizi gituu....tapi takpe, bila bizi kadang2 tak perasan pun umur dah meningkat walaupun muka memang la baby face (iyek) tapi mana sangka kan umur dah 40, huhuhu (gelak tutup mulut)

Sekarang ni kan..aku tak pasti apa dah jadi dengan life aku...ye lah..selalu kene jaga perasaan orang lain sampai perasaan sendiri di abaikan..haa gitu la kalau hati suci macam aku ni...rasa nak baling laptop ni tapi apakan daya Abah hadiahkan..so kene pandai-pandai jaga pemberian orang...haa..yang ni make sure kene jaga..kannn dah tak boleh on9..nak baling hanpon??lagi lah tak boleh..kalau suami call..macam mana???aku juga yang merana...eh tak,dua-dua lah merana..huhu!

ok..sampai bila nak jadi macam ni??sampai mamat tu mampus baru aku boleh back to normal??macam tu??haa..kan dah tercarut..*please kabulkan perlihatan anda pada perkataan yang bermula dengan huruf M jika anda berumur 18tahun ke bawah ya..huhu!

wah!! kenapa tak ada yang paham aku??paham skit-skit pun tak apa lah..at least paham lah juga perasaan aku ni..benci betul...

keciankan..huhu!!

0 comments on "i want my life back...;("

Post a Comment

Tuesday, February 21, 2012

i want my life back...;(

holopp...

semenjak menjak ni aku kan suka mengstress kan diri sendiri dengan hal-hal positif (cecece tak nak kalah, padahal....) biasalah, aku ni saing2 PM je, sebab tu la bizi gituu....tapi takpe, bila bizi kadang2 tak perasan pun umur dah meningkat walaupun muka memang la baby face (iyek) tapi mana sangka kan umur dah 40, huhuhu (gelak tutup mulut)

Sekarang ni kan..aku tak pasti apa dah jadi dengan life aku...ye lah..selalu kene jaga perasaan orang lain sampai perasaan sendiri di abaikan..haa gitu la kalau hati suci macam aku ni...rasa nak baling laptop ni tapi apakan daya Abah hadiahkan..so kene pandai-pandai jaga pemberian orang...haa..yang ni make sure kene jaga..kannn dah tak boleh on9..nak baling hanpon??lagi lah tak boleh..kalau suami call..macam mana???aku juga yang merana...eh tak,dua-dua lah merana..huhu!

ok..sampai bila nak jadi macam ni??sampai mamat tu mampus baru aku boleh back to normal??macam tu??haa..kan dah tercarut..*please kabulkan perlihatan anda pada perkataan yang bermula dengan huruf M jika anda berumur 18tahun ke bawah ya..huhu!

wah!! kenapa tak ada yang paham aku??paham skit-skit pun tak apa lah..at least paham lah juga perasaan aku ni..benci betul...

keciankan..huhu!!

0 comments: