Sunday, February 19, 2012

sampai kapan...

Posted by mrs yaya at Sunday, February 19, 2012

Saya tak tau la macam mana nak cakap betapa boringnya kerja saya ni..setiap hari saya buat kerja yang sama, design design design. dah 3 tahun saya kerja dalam bidang ini. Saya tak plan untuk kerja sehingga 10 tahun akan datang sebab for sure saya sudah bosan nak bekerja dalam bidang ni.

Doakan lah saya cepat berhenti sebab saya taknak buang masa saya kerja dalam bidang ini..prftttt
*Sopan tak saya hari ni...saya saya saya..* (angkat-angkat kening)

0 comments on "sampai kapan..."

Post a Comment

Sunday, February 19, 2012

sampai kapan...


Saya tak tau la macam mana nak cakap betapa boringnya kerja saya ni..setiap hari saya buat kerja yang sama, design design design. dah 3 tahun saya kerja dalam bidang ini. Saya tak plan untuk kerja sehingga 10 tahun akan datang sebab for sure saya sudah bosan nak bekerja dalam bidang ni.

Doakan lah saya cepat berhenti sebab saya taknak buang masa saya kerja dalam bidang ini..prftttt
*Sopan tak saya hari ni...saya saya saya..* (angkat-angkat kening)

0 comments: