Thursday, February 23, 2012

suatu hari...

Posted by mrs yaya at Thursday, February 23, 2012
koorang tak payah nak excited sangat la kalau koorang baca entry aku ini..tade kene mengene pun..hahah!!! okey..hari ini mood aku tade la ok sangat..gila-gila dalam opis itu..harus ok...kadang-kadangtu rasa nak jadi naga pun ada ok..harap tahankan diri je..yelah..kalau aku jadi naga..macamana staf-staf UMT nanti??siapa nak kerja??haa..

sekarang kerja aku semua sudah settle...koorang dah settle??mesti belum kan..so koorang tak puas hati la erk...wahaha!!! so bila tade kerje ini..perangai aku mula la tak berapa nak normal..

so..ini la kerja aku bila time tade kerja..menghabiskan kertas-kertas bos..

aku frust!!..bukan apa..frust tade kerja..hahah!! mercik sangat!!jeles jeles jeles...tolong la...bagi saya kerja...hahahah!!!

hahahahahah!!!!!jaga-jaga kami datang menghantui diri anda!!!

0 comments on "suatu hari..."

Post a Comment

Thursday, February 23, 2012

suatu hari...

koorang tak payah nak excited sangat la kalau koorang baca entry aku ini..tade kene mengene pun..hahah!!! okey..hari ini mood aku tade la ok sangat..gila-gila dalam opis itu..harus ok...kadang-kadangtu rasa nak jadi naga pun ada ok..harap tahankan diri je..yelah..kalau aku jadi naga..macamana staf-staf UMT nanti??siapa nak kerja??haa..

sekarang kerja aku semua sudah settle...koorang dah settle??mesti belum kan..so koorang tak puas hati la erk...wahaha!!! so bila tade kerje ini..perangai aku mula la tak berapa nak normal..

so..ini la kerja aku bila time tade kerja..menghabiskan kertas-kertas bos..

aku frust!!..bukan apa..frust tade kerja..hahah!! mercik sangat!!jeles jeles jeles...tolong la...bagi saya kerja...hahahah!!!

hahahahahah!!!!!jaga-jaga kami datang menghantui diri anda!!!

0 comments: