Thursday, September 5, 2013

majlis pertunangan part3

Posted by mrs yaya at Thursday, September 05, 2013
dah sampai part 3..engko ade?? haha! okey kita balik pada part semalam.sementara menunggu famliy adu makan.........alahh..koorang tengok ajela gambar-gambar kat bawah ni yea..hahah! malas nak taip..keji pula rasanya. ;p  0________________0
ni wan aku..mula-mula tu tak nak bergambar, last-last dia yang excited lebih.. oyeaa!!
senyum lagii..lagi lagi..kekeke!!

cousin-cousin yang happeningg.. style lahh!!
kami darah manis..nyamok! awas!! heheh!
pengantin lama..anak sorang dahh.. .
kemana cousin-cousin aku tengok?hahah! banyak sangat kamera nak snap..

dengan kawan-kawan yang tak jemu-jemu menunggu.. thax darlingg..!!
coming soon..dah tak lama dah tuu..

sambung part 4..aku dah malas nak post.. hehe!!

0 comments on "majlis pertunangan part3"

Post a Comment

Thursday, September 5, 2013

majlis pertunangan part3

dah sampai part 3..engko ade?? haha! okey kita balik pada part semalam.sementara menunggu famliy adu makan.........alahh..koorang tengok ajela gambar-gambar kat bawah ni yea..hahah! malas nak taip..keji pula rasanya. ;p  0________________0
ni wan aku..mula-mula tu tak nak bergambar, last-last dia yang excited lebih.. oyeaa!!
senyum lagii..lagi lagi..kekeke!!

cousin-cousin yang happeningg.. style lahh!!
kami darah manis..nyamok! awas!! heheh!
pengantin lama..anak sorang dahh.. .
kemana cousin-cousin aku tengok?hahah! banyak sangat kamera nak snap..

dengan kawan-kawan yang tak jemu-jemu menunggu.. thax darlingg..!!
coming soon..dah tak lama dah tuu..

sambung part 4..aku dah malas nak post.. hehe!!

0 comments: