Sunday, September 8, 2013

outdoor

Posted by mrs yaya at Sunday, September 08, 2013
"perghh! tunang pun ada outdoor.dah macam majlis kahwin dah..menjadi betul budak ni.."haha! tu makcik makcik aku cakap kat aku..harus la makcik.haha!! tunang sekali seumur hidup je nii.aminn...:) plan asalnya, aku minta adik aku jer snap gambar outdoor kiteorang.last minit dapat tahu,kelas dia start hari ahad so dia terpaksa balik petang sabtu tu.jadi terpaksa minta abang husna snap gambar untuk outdoor kiteorang.

dalam pukul 5 petang, kononnya nak start outdoor la kan.excited lebih..last-last hujan turun pulakk.wah! u..perasaan aku time tu, begitu sadis dan sengsara seperti bunga jatuh berguguran..cewahh! abang husna ada bagi cadangan suruh outdoor esok je sebab kalau hujan berhenti pun,cahaya tak cantik.cuaca macam kabus-kabus gituu..tapi adu tengah hari esok dah nak balik,rasa macam tak sempat.kan..hmm..mana tahu nak jadi begini tapi tak mengape.kita tunggu..

hujan berhenti dalam pukul 5 lebih..alhamdulillah.. iteww ukee angat..*bajet manja sangat la tu.. pfttt! so cepat-cepat aku ambik perkakas nak outdoot dan gerak.sebelum tu,singgah homestay adu dulu hantar kawan-kawan dia.katanya segan ramai sangat time outdoor nanti..mengadew kann..

sementara tunggu kekanda ku sayang amik bunga tangan dalam bonet..
husna sangat teruja bile ada huruf H tu..
perempuan kalau tak buat *duckface* memang bukan perempuan la tu..mangsa keadaan..siapa kutuk,aku bagi penampor free.. haha!!
adu kalau gaya macam ni,dia memang terer..hilang seni iteww..pftt
dari dulu sampai sekarang mesti ada pengantin posing camni..kann..iteww uke angat..pftt 
dah puas baling-baling bunga,kita feeling2 model depan pagar pula
bukan main lagi..hihi!
kat tangga pun bolehhh
lighting nampak macam ni sebab hari dah nak malam

yahuuu!! habis pun..hehe! aku dah malas nak post gambar banyak-banyak. kalau diikutkan hati,semua gambar aku nak letak.. ;p
.
.

thank pada semua yang hadir di majlis aku baru ni.maaf jika ada kekurangan dari kami..doakan kami yaa.. ;) aminn...

....

.
OMG OMG OMG!!!
i dah tunang!!


..

.

lempanggg kangg! hehe..

opss lupa nak bagitahu tempat outdoor kiteorang.aku pilih padang TER jer..dekat dengan masjid kuala ibai.orang terengganu kompem tahu..

ok bye :)





0 comments on "outdoor"

Post a Comment

Sunday, September 8, 2013

outdoor

"perghh! tunang pun ada outdoor.dah macam majlis kahwin dah..menjadi betul budak ni.."haha! tu makcik makcik aku cakap kat aku..harus la makcik.haha!! tunang sekali seumur hidup je nii.aminn...:) plan asalnya, aku minta adik aku jer snap gambar outdoor kiteorang.last minit dapat tahu,kelas dia start hari ahad so dia terpaksa balik petang sabtu tu.jadi terpaksa minta abang husna snap gambar untuk outdoor kiteorang.

dalam pukul 5 petang, kononnya nak start outdoor la kan.excited lebih..last-last hujan turun pulakk.wah! u..perasaan aku time tu, begitu sadis dan sengsara seperti bunga jatuh berguguran..cewahh! abang husna ada bagi cadangan suruh outdoor esok je sebab kalau hujan berhenti pun,cahaya tak cantik.cuaca macam kabus-kabus gituu..tapi adu tengah hari esok dah nak balik,rasa macam tak sempat.kan..hmm..mana tahu nak jadi begini tapi tak mengape.kita tunggu..

hujan berhenti dalam pukul 5 lebih..alhamdulillah.. iteww ukee angat..*bajet manja sangat la tu.. pfttt! so cepat-cepat aku ambik perkakas nak outdoot dan gerak.sebelum tu,singgah homestay adu dulu hantar kawan-kawan dia.katanya segan ramai sangat time outdoor nanti..mengadew kann..

sementara tunggu kekanda ku sayang amik bunga tangan dalam bonet..
husna sangat teruja bile ada huruf H tu..
perempuan kalau tak buat *duckface* memang bukan perempuan la tu..mangsa keadaan..siapa kutuk,aku bagi penampor free.. haha!!
adu kalau gaya macam ni,dia memang terer..hilang seni iteww..pftt
dari dulu sampai sekarang mesti ada pengantin posing camni..kann..iteww uke angat..pftt 
dah puas baling-baling bunga,kita feeling2 model depan pagar pula
bukan main lagi..hihi!
kat tangga pun bolehhh
lighting nampak macam ni sebab hari dah nak malam

yahuuu!! habis pun..hehe! aku dah malas nak post gambar banyak-banyak. kalau diikutkan hati,semua gambar aku nak letak.. ;p
.
.

thank pada semua yang hadir di majlis aku baru ni.maaf jika ada kekurangan dari kami..doakan kami yaa.. ;) aminn...

....

.
OMG OMG OMG!!!
i dah tunang!!


..

.

lempanggg kangg! hehe..

opss lupa nak bagitahu tempat outdoor kiteorang.aku pilih padang TER jer..dekat dengan masjid kuala ibai.orang terengganu kompem tahu..

ok bye :)





0 comments: