Wednesday, September 4, 2013

majlis pertunangan part2

Posted by mrs yaya at Wednesday, September 04, 2013
sambung lagii.. hadoii..letih aku nak edit gambar..post sikit-skit dah la yee.. seperti yang aku cerita dalam part1,adu dengan family dia sepatutnya datang dalam pukul 2 petang, so sementara tunggu diaorang datang, aku duduk borak dengan kawan-kawan aku..kejap-kejap tengok cermin,kejap tengok cermin..hahaha! gile ko, sangat tak selesa tampal-tampal mekeup macam tu.demi kekandaku tersayang..oh kekandaa...ahakhakhak!!

tengah-tengah duduk borak, adu call cakap kereta dia rosak..oh! perasaan aku! rosak pulak dekat bukit besi..oh! perasaan aku lagi.. engko tahu tak perasaan aku time tu?? oh oh oh! so adu terpaksa tunggu pomen datang ambik kereta dia..nak membebel,cair makeup aku kangg.. oh perasaan aku! semua orang duduk tanya aku..tetiba timbul perasaan stress.so agak sedikit stress aku dengan adu time tuu..ehehe..tunggu punya tunggu, dalam pukul 4, alhamdulillah mereka semua selamat sampai.  
yang baju melayu purple yang hensem-hensem tu abah aku dan yang baju melayu biru tu pula ayah adu..hehe!
adik-adik adu.dah besar-besar panjang kan..nampak sangat adu dah tua..ouch!! hehe! yang baju pink tu pula, makcik adu yang paling bongsu.
aku pun tak tahu apa diaorang bincang. sampai la diaorang suruh cousin aku bawa aku keluar.huhu!!

time nak keluar tu, serius aku takde la dupdap dupdap sangat.macam orang cakap,keluar tanpa perasaan..haha! yang tak tahan, aku banyak tunduk.. nasib adu tak tengok time itu..koorang tahu kan adu tu kejam..perli no 1. ptff...

btw,adik aku sangat kejam sebab dia tak amik gambar time aku sarung cincin..sangat-sangat sedih disituu..baru nak feeling2 primadona depan kamera..eh! ada sesiapa snap gambar aku time sarung cincin tak??boleh pm.. *blog ada private message ker??
sedang khusyuk berdoa

habis jer doa, semua tetamu dijemput makan

ouch! sebelum ituu..sesi bergambar dengan keluarga.sebab aku tahu,lepas makan kompem diaorang balikk..
family adu.sebelah adu tu,adik adu no3.baru jer kawen bulan5 baru ni..haa! yang tudung hijau tu,bini dia.dah pregnant..tak lama adu dapat anak sedara..rasa macam tua pula kekanda aku nii.. hehe!
keluarga tercinta..aleesya entah hilang ke mana.. .aku dah siap susun tempat aleesya..see..nampak macam pelik...\ geram

ouchh! bersambung..penat dah nii.





0 comments on "majlis pertunangan part2"

Post a Comment

Wednesday, September 4, 2013

majlis pertunangan part2

sambung lagii.. hadoii..letih aku nak edit gambar..post sikit-skit dah la yee.. seperti yang aku cerita dalam part1,adu dengan family dia sepatutnya datang dalam pukul 2 petang, so sementara tunggu diaorang datang, aku duduk borak dengan kawan-kawan aku..kejap-kejap tengok cermin,kejap tengok cermin..hahaha! gile ko, sangat tak selesa tampal-tampal mekeup macam tu.demi kekandaku tersayang..oh kekandaa...ahakhakhak!!

tengah-tengah duduk borak, adu call cakap kereta dia rosak..oh! perasaan aku! rosak pulak dekat bukit besi..oh! perasaan aku lagi.. engko tahu tak perasaan aku time tu?? oh oh oh! so adu terpaksa tunggu pomen datang ambik kereta dia..nak membebel,cair makeup aku kangg.. oh perasaan aku! semua orang duduk tanya aku..tetiba timbul perasaan stress.so agak sedikit stress aku dengan adu time tuu..ehehe..tunggu punya tunggu, dalam pukul 4, alhamdulillah mereka semua selamat sampai.  
yang baju melayu purple yang hensem-hensem tu abah aku dan yang baju melayu biru tu pula ayah adu..hehe!
adik-adik adu.dah besar-besar panjang kan..nampak sangat adu dah tua..ouch!! hehe! yang baju pink tu pula, makcik adu yang paling bongsu.
aku pun tak tahu apa diaorang bincang. sampai la diaorang suruh cousin aku bawa aku keluar.huhu!!

time nak keluar tu, serius aku takde la dupdap dupdap sangat.macam orang cakap,keluar tanpa perasaan..haha! yang tak tahan, aku banyak tunduk.. nasib adu tak tengok time itu..koorang tahu kan adu tu kejam..perli no 1. ptff...

btw,adik aku sangat kejam sebab dia tak amik gambar time aku sarung cincin..sangat-sangat sedih disituu..baru nak feeling2 primadona depan kamera..eh! ada sesiapa snap gambar aku time sarung cincin tak??boleh pm.. *blog ada private message ker??
sedang khusyuk berdoa

habis jer doa, semua tetamu dijemput makan

ouch! sebelum ituu..sesi bergambar dengan keluarga.sebab aku tahu,lepas makan kompem diaorang balikk..
family adu.sebelah adu tu,adik adu no3.baru jer kawen bulan5 baru ni..haa! yang tudung hijau tu,bini dia.dah pregnant..tak lama adu dapat anak sedara..rasa macam tua pula kekanda aku nii.. hehe!
keluarga tercinta..aleesya entah hilang ke mana.. .aku dah siap susun tempat aleesya..see..nampak macam pelik...\ geram

ouchh! bersambung..penat dah nii.





0 comments: