Saturday, September 7, 2013

majlis pertunangan part4

Posted by mrs yaya at Saturday, September 07, 2013
yahuuu!! adu mesti suka kalau dah masuk part ni.yelah,dari dulu lagi asyik tanya mane gambar dia,tak cerita pun pasal dia..euuww..hot sangat ke dia tuu?? touching sokmoo..

dalam part ni giliran aku dengan adu bergambar.dengan yang lain semua dah settle.alang-alang dia masuk rumah,aku terus ajak bergambar.kalau nak tunggu adu ajak bergambar,memang tak la kan..adu kan pemalu..*apekah? 
aku tak pasti adu ni dah makan ke belum.tengok pada muka tu macam belum makan..serius semacam aje..tapi kalau tengok perot,macam dah makan??eh dah makan ke belum ni yang??

dah penat duduk,kita berdiri pula..woi! koorang ingat tak letih ke asyik duduk aje..silang kaki pula tuu..
sangat teruja..sampai tak tahu nak tengok kamera yang mane satu..OMG OMG OMG!
kami memang tak pernah nak bekerjasama..bila aku da pandang,adu pulak tak pandang..benci aii..urghh!
tadaa! gabungan dua gambar di atas..kahkah!! keji pula duduk edit bagaii.. ahahah!

bersambungg...
okbye,.. 










0 comments on "majlis pertunangan part4"

Post a Comment

Saturday, September 7, 2013

majlis pertunangan part4

yahuuu!! adu mesti suka kalau dah masuk part ni.yelah,dari dulu lagi asyik tanya mane gambar dia,tak cerita pun pasal dia..euuww..hot sangat ke dia tuu?? touching sokmoo..

dalam part ni giliran aku dengan adu bergambar.dengan yang lain semua dah settle.alang-alang dia masuk rumah,aku terus ajak bergambar.kalau nak tunggu adu ajak bergambar,memang tak la kan..adu kan pemalu..*apekah? 
aku tak pasti adu ni dah makan ke belum.tengok pada muka tu macam belum makan..serius semacam aje..tapi kalau tengok perot,macam dah makan??eh dah makan ke belum ni yang??

dah penat duduk,kita berdiri pula..woi! koorang ingat tak letih ke asyik duduk aje..silang kaki pula tuu..
sangat teruja..sampai tak tahu nak tengok kamera yang mane satu..OMG OMG OMG!
kami memang tak pernah nak bekerjasama..bila aku da pandang,adu pulak tak pandang..benci aii..urghh!
tadaa! gabungan dua gambar di atas..kahkah!! keji pula duduk edit bagaii.. ahahah!

bersambungg...
okbye,.. 










0 comments: