Tuesday, March 23, 2010

ade orang iri hati laaaa...

Posted by mrs yaya at Tuesday, March 23, 2010
kenape eh ade orang iri hati dengan aku??
sesungguhnye...sangat tak paham....

nak kate aku cantek..sumpah tak...!!
nak kate aku kurus...meh aku lempang sape yang cakap aku kurus tu..hakhak!!
nak kate aku ni kaye...tengah dalam proses pikir camne nak rompak bank..huh!!
nak kate aku dajal dia...konfem tak sebab aku baik hati la...uhukkk!!

so MENGAPAAAA????

aku sekali lagi dan mungkin berkali2 akan tak pahammm...hehe!!
*ayat cube la boleh blaaa sikit wahai cik yaya..nak yang stok kene LEMPANGG je...*

KENAPE PERLU GANNGU HIDUP ORANG LAIN???

yeee...ni lah point saye untuk hari ni.... *harap maklum*

aku tak pernah ganggu life orang...
tak pernah nak tau hal orang pon..sedangkan gosip terhangat pon aku tak tau..
*fine nampak sangat aku cam mulia padahall masyaallah..hahaha!!*

apsal yeee????
life dorang bosan sangat ke sampai ade banyak mase nak komen2 pasal life orang lain??
hati dia dah cukop perfect ke sampai nak jage hati orang lain??
perangai dia dah cukop baik ke sampai nak kene jage perangai orang lain?
tapi memang tak suke la...

kepade orang2 yang berkenaan..
sile la carik life anda...konfem anda akan rase hepi..
even aku sendiri tade life...tapi aku tade sebok2 nak tau hal orang lain..
see?? wat a loooooseeeerrr done to herself... aku mencari sebuah kehidupan yang lebih baik..
dengan tak mengganggu kehidupan orang lain...yeaaaaaa..baikkk gile aku..hahahaha!!
*clap clap clappppppp*

&*^%$ di situuuuu..but i likeeeeee...lalala~~

0 comments on "ade orang iri hati laaaa..."

Post a Comment

Tuesday, March 23, 2010

ade orang iri hati laaaa...

kenape eh ade orang iri hati dengan aku??
sesungguhnye...sangat tak paham....

nak kate aku cantek..sumpah tak...!!
nak kate aku kurus...meh aku lempang sape yang cakap aku kurus tu..hakhak!!
nak kate aku ni kaye...tengah dalam proses pikir camne nak rompak bank..huh!!
nak kate aku dajal dia...konfem tak sebab aku baik hati la...uhukkk!!

so MENGAPAAAA????

aku sekali lagi dan mungkin berkali2 akan tak pahammm...hehe!!
*ayat cube la boleh blaaa sikit wahai cik yaya..nak yang stok kene LEMPANGG je...*

KENAPE PERLU GANNGU HIDUP ORANG LAIN???

yeee...ni lah point saye untuk hari ni.... *harap maklum*

aku tak pernah ganggu life orang...
tak pernah nak tau hal orang pon..sedangkan gosip terhangat pon aku tak tau..
*fine nampak sangat aku cam mulia padahall masyaallah..hahaha!!*

apsal yeee????
life dorang bosan sangat ke sampai ade banyak mase nak komen2 pasal life orang lain??
hati dia dah cukop perfect ke sampai nak jage hati orang lain??
perangai dia dah cukop baik ke sampai nak kene jage perangai orang lain?
tapi memang tak suke la...

kepade orang2 yang berkenaan..
sile la carik life anda...konfem anda akan rase hepi..
even aku sendiri tade life...tapi aku tade sebok2 nak tau hal orang lain..
see?? wat a loooooseeeerrr done to herself... aku mencari sebuah kehidupan yang lebih baik..
dengan tak mengganggu kehidupan orang lain...yeaaaaaa..baikkk gile aku..hahahaha!!
*clap clap clappppppp*

&*^%$ di situuuuu..but i likeeeeee...lalala~~

0 comments: