Tuesday, March 22, 2011

Bila Kamu Start Suka Kita?

Posted by mrs yaya at Tuesday, March 22, 2011
Maut je tanya camtu...kang kalau dia cakap baru semalam kang kecik ati sendiri..wakakakaka!
Aku kan suka tanya soalan bangang kat apiz, contohnya kenapa suka aku, kenapa pilih aku...masa bile suka aku..kenapa tiba-tiba suke aku..bangang betul...cuba tanya soalan bijaksana sikit macam kenapa perut kita berdua buncit, kenapa kita kene mesej hari2..kan?

Nak tau dia jawab apa...???


Dia jawab,first time jumpa aku kat kenduri adik dia...dia dah suka kat aku..wah!!boleh tahan mamat nih punye ayat...aku tanya kenapa suka masa tu? sebab masa tu aku tak suka pun dia..cea nak menang jugekkkk..hahahaha!dia cakap sebab aku comel, ok fine aku tau dia dah tak dapat pikir jawapan lepas tu buat cerita cakap aku comel supaya aku kembang2 hidung lepas tu duduk senyap2 kat tepi tu..hahahaha! pandai betul...


jap2, kenapa aku suka dia...?? hahahahaha!

0 comments on "Bila Kamu Start Suka Kita?"

Post a Comment

Tuesday, March 22, 2011

Bila Kamu Start Suka Kita?

Maut je tanya camtu...kang kalau dia cakap baru semalam kang kecik ati sendiri..wakakakaka!
Aku kan suka tanya soalan bangang kat apiz, contohnya kenapa suka aku, kenapa pilih aku...masa bile suka aku..kenapa tiba-tiba suke aku..bangang betul...cuba tanya soalan bijaksana sikit macam kenapa perut kita berdua buncit, kenapa kita kene mesej hari2..kan?

Nak tau dia jawab apa...???


Dia jawab,first time jumpa aku kat kenduri adik dia...dia dah suka kat aku..wah!!boleh tahan mamat nih punye ayat...aku tanya kenapa suka masa tu? sebab masa tu aku tak suka pun dia..cea nak menang jugekkkk..hahahaha!dia cakap sebab aku comel, ok fine aku tau dia dah tak dapat pikir jawapan lepas tu buat cerita cakap aku comel supaya aku kembang2 hidung lepas tu duduk senyap2 kat tepi tu..hahahaha! pandai betul...


jap2, kenapa aku suka dia...?? hahahahaha!

0 comments: